onsdag den 8. maj 2013

Tak for hjaelpen

Tusinde tak for alle jeres gode idéer og tips. Jeg endte op med en usynlig lukning og vil ny strikke mig nogle store valkede blomster der med en lille sikkerhedsnaal kan goere det ud for en stor "tingest" hihi. Jeg synes det er et godt kompromis.

Og saa er det ellers dejligt at vaere hjemme igen efter en haard ferie. Lyder det ikke bare forkaelet????? Jeg spoerger lige :-) Okay, havde det vaeret en uges ridning, sejlsport, vandski, afsluttet af cocktailparties.... Now were're talking hehe, men nix.

Vi havde vaeret saa taeske utroligt heldige at finde en plejehjemsplads til min fars kone 2 dage inden hun blev smidt ud af rekreationshjemmet. Saa heldig er det naesten ikke lovligt at vaere. Og saa oveni koebet taettest paa, engelsktalende personale og men ikke mindst, det rimeligste. Jeg kan godt love jer for at saadan noget er dyrt hernede. Det er jo privat. Men vi var heldige hurraaaaa.
 Vores Springbreak blev saa tilbragt i morfars hus i 10 dages oesende regnvejrog kun 3 dages sol.


(Billede intiluleret " Saftevand i regnvejr")


 La côte d'azur??? Hvor? Det var mere smaragdkysten, for med alt det vand, hold op hvor var der groent. Forklaring: naar det oeser ned dernede bliver man sjaskvaad bare man kigger ud ad vinduet. Men vi var jo ogsaa kommet for at arbejde  ( saa hvad hyler du for Lin???) . Alt blev vasket igennem , baade hus, bil pool og ukrudt. Fruens vaerelse paa plejehjemmet ordnet, moebleret, hendes "jeg vil hjem"-kriser haandteret, alt var i skoenneste orden da vi rejste. 

                   (Ifoelge Ela kan man spise Burgere i all slags vejr)


Tirsdag morgen blev min far saa kronet" konge af de daarlige beslutninger". Efter min undervisningstime (jep, jeg er igen den heldige ejer af den kortvarige titel som norsklaerer), hvor jeg gudskelov havde slukket mobilen for ellers var det jeg der havde kriset, fik jeg en sms,..... en sms, hallo, hvor er vi henne???? hvor der stod " jeg har ikke turde fortaelle dig det, men jeg tog hende med hjem i gaar". 

1) Jeg er et totalt monster der goer foraeldre bange!
2) Han har opdaget at han har lavet rav i den!

Efter det kom saa et opkald fra plejehjemmet som ville vide hvad pokker der var der foregik, og jeg stod jo paa lige saa bar bund som dem. Det viser sig saa at hun har "kriset" (direktricen var imponeret over hvor hoejt fruen kunne raabe) der var blevet tilkaldt laege, psykolog + div. Situationen var blevet roet ned, men da kontorene lukkede var der frit slav og aftenpersonalet havde fundet skabene tomme og hendes koerestol parkeret ved indgangen.

Kaldes det pensionistkidnapning?????? 
 Stakkels morfar, han er totalt under toeflen (men det er flovt, saa det maa ingen vide (og nu ved alle det for jeg har en blog huraaaaaa fnis)) og han svarede da ogsaa i bedste trodsige teenagestil " det er mit liv, jeg goer hvad jeg vil".  Det kan vi hurtigt blive enige om, men naeste gang kan han faa lov til at beholde alt skraldet (siger hun, men klarer hun at goere det????? Det er en anden sag).
Man kan sige meget om min familie, men man keder sig da ikke.

Og nu til noget fornuftigt.

Lige inden ferien havde patchwork klubben udstilling. Jeg var ret imponeret. ( jeg er nybegynder i klubben og havde naesten intet set). Og saa havde vi 900 besoegende paa de 6 dage. Godt gaaet for vores lille by. Her kommer et lille udvalg.





 Billede af vores overskoenne soede laerer ved siden af mit "fuglebad".


Mine hunde naede ogsaa at komme med.


Det er ikke sidste gang jeg har lavet dem, men haaber paa at det ikke tager et aar at lave dem naeste gang hihi.

Og saa har Ela vaeret kreativ. Hun er vild med Monster-high-dukker. Ikke saa meget for at lege med dem, men mere klaede dem paa og lave hus og accessories. De her kjoler er lavet af to ballonner.



Ud af maskinen er der kommet denne her. Samme model som altid fra et Burda.


 Rester blev til et par bukser til Boelle



Ela fik bukser fra det sidste nye OTTOBRE


Og Boelle fik igen nye reste-bukser.



Der er ogsaa noget strik paa plakaten, men oehhh, der var noget med noget montering........Er der nogen af jer der kender noget til det?????

Rigtig god Kristi Himmelfart ( eller " Luftspretten" som vi altid kaldte det i Norge).

Bloghejsa og paa snarlig blogsyn.

7 kommentarer:

  1. Hold da op nej det lyder ikke som en kedelig fam. Super seje ting, og tænk findes der stadig bøller, Gud ved hvor min er ( eller mine, jeg havde da en del. )

    SvarSlet
  2. Jeg er da vild med din familie, det er nemlig nemt, når man ikke har noget i klemme :-)
    Dit hundebillede er super skønt - godt gået

    SvarSlet
  3. Luftspretten..., det er et skønt ord.

    Hold nu op, sikke familieoplevelser! Ender det nu med, at de dropper plejehjemspladsen? Eller kommer hun mon tilbage?

    SvarSlet
  4. Gys, for et drama! Stort arbejde for næsten ingenting..... Bliver hun så hjemme? Det er sandelig hårdt med syge forældre!
    Patchworkudstillingen er helt vildt imponerende. Tæppet med hundene er fantastisk!

    SvarSlet
  5. Ha ha nej I keder jer ikke....
    Vældig flot patchworkudstilling

    SvarSlet
  6. Hold da op Lin I keder jer ikke!! Livet er fyldt med udfordringer! Er hun tilbage på plejehjemmet nu? Det må være en supersvær situation at håndtere. Dvs. at din danske far bor i Frankrig med hans danske kone som nu er kommet på plejehjem? Skal lige ha detaljerne på plads ;-) Skønne sager du har fået lavet og kan se at Ela har samme talent♥ KNUS

    SvarSlet
  7. Du har da haft nok at se til! Men det lyder som om du klarer det helt godt selvom det kan være svært. Flotte patchwork tæpper og sødt tøj du har syet. Ha en god dag!

    SvarSlet