torsdag den 6. november 2014

Efteraarsferiens bratte overgang

Stilhed herfra skyldes en ufrivillig forlaenget "ferie".

Efteraarsferien startede ellers rigtigt godt. Vi satte helten af hos sviger hvor der skulle ordnes en del da hendes hus havde vaeret udsat for et lynnedslag, og vi koerte videre til morfar.

Kysten havde forlaenget sommeren, med 35° og bagende sol. Det blev saa tilmed lidt praktiskt arbejde ogsaaEfter en uge stoedte helten til og vi rykkede ned paa campingpladsen til en fantastisk uge

Og her gaar vi haand i haand og kunne d 4 nov fejre 25 aar under samme tag.Det maatte vi dog fejre hver for sig, for den 2 nov hvor vi pakkede sammen for at koere hjem fik jeg en opringning af min fars sygeplejerske som fortalte at hans kone var doed om morgenen og at han havde brug for hjaelp.

Helten rejste hjem med pigerne og siden har jeg haft boksehandskerne paa for at kaempe mod det franske bureaukrati og papirjungle for hendes egne boern holder sig langt vaek. Der er ingen triste miner for vi er bare saa glade for at det endelig er overstaaet og at alle lidelser er slut. 

Her er saa udsigten fra mit midlertidige opholdssted og det er jo ikke det vaerste.Aarets tredje Marius er paa pindene, saa lidt bliver der strikketDet var saa lidt nyt  herfra.

Paa snarlig genblog med masse hilsner herfra.

11 kommentarer:

 1. Kjære Lin
  Du har myeå stå i for tiden. Ikke glem deg selv også.
  Det var godt du fikk litt forlenget ferie først, da.
  Og den tredje Mariusgenseren , wow. Du er da godt igang. Det er visst kommet enda en ny bok om Marius i bokhandelen. Jeg bladde såvidt i den i dag, da jeg handlet bøker i Julegaver. Men, jeg er ingen Mariusfantast, så jeg tror ikke det blir flere Mariuser for min del.

  SvarSlet
 2. Tjaaa, det går ikke altid som planlagt.
  Men et stort tillykke med de 25 år skal du da have.
  Jeg håber, du får skik på det hele hos din far.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 25 år! Godt, I nåede at fejre det en lille smule på forskud. Held og lykke med din opgave nu. Håber, bureaukraterne stikker piben ind.....

  SvarSlet
 4. Det er fantastisk som nogle mennesker kan gøre sig usynlige, når der er brug for dem :-(
  Det er godt, du kan og vil træde til, selvom du så må holde 25-års-dagen for dig selv
  Dog skal der lyde et stort tillykke med de 25 år

  SvarSlet
 5. Tillykke med de 25 år.
  Pas nu godt på dig selv midt i det hele.

  SvarSlet
 6. Tillykke med de 25 år. Og bureaukrati findes vist også i Danmark :-) Håber kampen ikke bliver alt for lang.

  SvarSlet
 7. Jamen sikke noget, Lin - godt, at du kan hjælpe :-) Tillykke med sølvbryllup - I ser jo virkelig ud til at passe på strofen "det er så yndigt at følges ad" :-)

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder fra ferie. Og tillykke med de 25 år. I må fejre det sammen en anden gang.

  SvarSlet
 9. Forsinket tillykke med sølvbrylluppet! Håber du har fået ordnet det meste omkring din fars kones død. Hvordan har han det? Ikke let at miste♥ Var hun franskmand? Håber heller ikke han bor så langt væk fra jer for så er det hele jo lidt lettere. Knus og varme tanker

  SvarSlet
 10. tillykke med sølvbrylluppet. Godt du har mulighed for at hjælpe

  SvarSlet