fredag den 12. marts 2010

Travlt/Occupation

Man kan sige det har vaeret en travl uge. Ikke en produktiv uge, men en ih, aah, naeh-uge. Jeg er blevet grebet af surferfeberen som vil at man lige skal klikke paa eeeeen blog til. Joesses hvor har jeg faaet oejnene fulde af mange herligheder, og har sendt mange indforstaaede tanker mod strikkeheksens frk "Skabertrang". Udbrud som "naeh, den maa jeg lave" og "Guuuuuuuud hvor er den laekker" har svirret om oerene paa baade mr Dinosaurus ( min gamle computer ) og jeg, og for at se mere mere mere har jeg endda meldt mig paa Ravelry. Jeg har endnu ikke givet mig tid til at finde ud af hvordan det fungerer, for holy joesses hvor er der meget laekkert. Suk! I er bare saaaaa dygtige piger at det er en helt fryd.
/
On peut dire que la semaine a été occupée. Pas trés productive mais une semaine remplie des Waws et des chouettes. J'ai été contaminé par la fièvre "surf sur les blogs" qui veut que l'on clique encore uuuunnnnneeeee fois ( et puis je m'arrête ha). Mes yeux se sont remplis de toutes vos merveilles et j'ai souvent pensé à la petite histoire de notre sorcière qui parle des demoiselles "envie de creer" et " autodiscipline". Des expressions comme waw, super, ça je veux faire etc etc ont volé autour de mon mr Dinosaure ( mon vieil ordinateur) et pour voir encore plus plus plus plus, je me suis inscrite à Ravelry. Aucune idée comment ça fonctionne encore, mais j'en ai vu des models de tricot à en faire palir Mr Saint Laurent. Les filles, vous avez des mains en OR.

Lidt er det da blevet til. Storetrold kom hjem fra svoemmehallen med istapper i haaret. Huen var "faldet" ud af lommen paa vej derhen. Hrmmmmm  Hvad lavede den i det hele taget i lommen?????Naa ja, i lommen kan den ikke oedelaegge frisuren (tja, er vi nu kommet i den alder?) Naa, men der skulle strikkes en ny og hvid please.  Intet hvidt paa lager, saa kusinens halvfaerdige halvfingervanter roeg sig en tur for at blive til denne her. Desvaerre passer den ikke froeknenen, saa jeg er igang med en anden.
J'ai malgré tout travaillé un petit peu. Ma grande trold est rentrée de la piscine avec des stalactites dans les cheveux. Le bonnet était "tombé" de sa poche en y allant.Hrmmmmm mais que faisait-il dans la poche?? Biensûr, dans la poche il ne dérange pas la coiffure.( On est arrivé à cet âge là!) Donc il fallait tricoter un autre et en blanc svp. Pas de blanc en stock alors les mitaines (pas encore terminées)de la cousine ont été sacrifiées. Mais le nouveau bonnet ne plaît pas à la miss alors on recommence.

Et par slidte sokker er ogsaa blevet skiftet ud. / Mes chaussettes trouées ont été remplacées.
 Og enderne er blevet haeftet paa kusinens toerklaede. / Et l'echarpe de la cousine a enfin été terminée.Alt er restegarn og ud af hovedet opskrifter undtagent halstoerklaedet som er en Drops model 5-86 i 100% uld fra vores lokale spinderi.
5 kommentarer:

 1. Ravelry er en tidrøver uden lige, men den er blevet uundværlig for mig :-) Man kan bladre i bøger og blade og kan se samme model i mange forskellige slags garn og størrelser. det er ikke mindre end genialt :-)

  SvarSlet
 2. Ja, nu skal du passe på, lille tea-trold, det er SÅ farligt :-)

  Meeeeen, det ser da ud til, at frk. Selvdisciplin også har lidt magt hos dig alle de fine ting, du trods surferi har fået færdige :-)

  At lave huer til unge damer og herrer er bestemt ikke nemt - kan det hjælpe, at jeg synes den er fin?

  SvarSlet
 3. Angelika: Ravelry ja, det er alibabas hule. Jeg tror jeg er ved at blive lige saa "afhaengig" af det som jeg er blevet af jeres blogge. Men det er en god slags afhaengighed hihi.

  Lene: Tja, min frk selvdisciplin mangler alligevel lidt autoritet naar jeg kigger paa min "vente"-hylde hvor et patchworktaeppe har ligget i 20 aar.hihi
  Og tak, det hjaelper meget. Den foer- og teenagealder er nu ikke det allernemmeste, og det er foerst lige ved at begynde hos os. Hjaelp.

  SvarSlet
 4. Jeg er meget enig Lin. Den ene skønne og spændende side efter den anden dukker op. Og Guuud, så er kl. halv to! Typisk mig.
  Rigtig flotte og anvendelige ting, du har lavet.
  Knus Louise

  SvarSlet
 5. På en anden blog læste jeg dit spørgsmål vedr. hæftning af ender på bølgetæppet. Du skal hækle enderne med efterhånden, som du kommer fremad. På den måde undgår du, at skulle hæfte så mange ender. Jeg har også hæklet bølgetæppet tidligere, det er et hyggeligt arbejde som tager meget lang tid:) Du er velkommen til at kigge forbi min blog hvis du har lyst. Det er nogle flotte ting du har strikket, jeg får lyst til at fælge din blog. Rigtig god dag til dig :)

  SvarSlet