torsdag den 2. december 2010

Julemarked/ Marche de noël

Foerst et stort tak for alle jeres soede kommentarer til mit sidste indlaeg, det varmede noget saa godt. Jeg kommer desvaerre ikke til begravelse i Bredsten paa loerdag. I det her vejr ville det vaere vanvittigt, saa jeg har besluttet at holde begravelse paa min egen maade. Ved at lave hans livretter, saa loerdag staar menuen paa frikadeller, stuvet spidskaal, god roedvin og en cigar./
Merci pour vos gentils commentaires. Ca chauffe le coeur et ça fait du bien. Non, je n'irai pas à L'enterrement samedi. Avec ce mauvais temps, je me vois mal prendre la route pour faire 2600 km rien que l'aller. Au lieu, je vais faire ses mets préférés. Boulettes de viande, choux en béchamel, vin rouge et un cigare. Naa, men det var faktiskt den joke af et julemarked jeg ville fortaelle om. Min veninde, der havde skrevet os ind, maa paa et eller andet tidspunkt have faaet nogle oplysninger galt i halsen, for det var slet ikke et julemarket, men et legetoejs-loppemarked i en kold og "noegen" hal. Og saa stod vi der med alle vores kraemmerhuse blandt lego og barbie. Og selvfoelgelig uden kunder ( typisk ikk???) De meget faa der dukkede op, kom specielt for legetoejet og var ikke indstillet paa noget andet, og det er der ikke noget at sige til, for hvem tager paa byggemarked for at kigge paa smaakager??????
Meeeeennn, vi fik da en hyggelig og meget kold kundeloes dag ud af det, og blev en erfaring rigere.
Mais, c'était le marche de noël dont je voulais vous parler. C'était un marché de noël/bourse aux jouets avec beaucoup plus de jouets que noëlleries. Côté noël il n'y avait que nous bien noyé sous les légos et les Barbies et sans clients. Les peu qui sont venus voir, sont venus pour les jouets et n'avaient même pas l'idé de regarder autre chose. Mais bon, personne ne va chez Castorama pour chercher des biscuits à la cannelle.Donc je les comprends bien. N'empêche que nous avons passé une bonne journée ma copine et moi. On a fait des connaissances, bu pas mal de café pour se rechauffer, et fait une nouvelle expérience.

Rigtig god torsdag til jer alle derude.
Bon jeudi à vous tous.

13 kommentarer:

 1. Quel beau stand ! Hi hi! Bises.

  SvarSlet
 2. Det var jo ergelig at alle de fine tingene ble oversett. Standen deres ser jo riktig så flott ut:)

  SvarSlet
 3. Aj hvor surt!!! Det er da bare for meget - nu havde du/I gjort så meget ud af det. Det lyder som om I ikke fik solgt noget som helst overhovedet??? Er der ikke et andet sted du kan skynde dig at få en stadeplads og prøve at få solgt noget af det? Dit er jo garanteret bedre stil end noget af alt det franske...

  SvarSlet
 4. Sikke da en historie med det julemarked.... Nå I fik da øvet jer i opstilling.... ÆV- hvor surt.

  Trælst at du ikke kunne komme til Danmark, men vejret er bare ikke til at rejse i nu, og så må man nøjes med at sende gode tanker.

  SvarSlet
 5. Åh Lin - dine stjerner står vist ikke for godt i øjeblikket :-(
  Håber at du får gjort lørdag sådan at du har det godt med det - det er jo i bund og grund det det hele handler om.

  SvarSlet
 6. For pokker da, øv, og så alt det arbejde, du havde lavet forud for markedet - håber du får dine ting afsat andet steds

  SvarSlet
 7. Tak allesammen. Jo det var lidt surt med det marked, men vi havde jo en hyggelig dag trods alt. Hvad andre markeder angaar er jeg alt for sent ude ( tilmeldingerne sker i september jojo allerede der) og mange ser helst at man er indregistreret, men starte firma op for en to markeder om aaret som bare er for sjov????? Meeeenn jeg har da faaet nogle ideer om hvor jeg skal henvende mig naeste aar, og saa maa jeg klare indskriptionen selv (smil).

  SvarSlet
 8. Sikke en oplevelse og alt det for arbejde, men så har du tingene til marked næste år :o)
  God ide at lave din egen minde dag - knus.

  SvarSlet
 9. Det er også en fin måde at tage afsked på,- og så kan du lade tankerne fare omkring de gode minder.

  Ærgerligt med markedet,- men om nogen år er det jo bare en sjov historie... (og så har du jo til en gave eller to, eller til julemarked næste år:)

  SvarSlet
 10. Det er en god måde at bearbejde på.
  Virkelig ærgeligt med det julemarked...

  SvarSlet
 11. Tu avais un très beau stand.
  Bizzz
  Ccéile

  SvarSlet
 12. Hvor træls at I ikke fik solgt noget på "julemarkedet". Og så blev jeg meget interesseret, da du skrev at du ikke kunne komme til Bredsten til begravelse, til Bredsten, har du boet der? Kun 5 km fra hvor jeg er opvokst, og nu sidder vi begge i udlandet, langt væk hjemmefra, og har truffet hinanden på nettet, verden er ikke stor :o) Håber du har haft en god weekend :o)

  SvarSlet