søndag den 26. juni 2011

Juni i en kuffert. (billedtungt indlæg)

Pakke kuffert, til Østrig, hjem igen, pakke ud, vaske, pakke kuffert, til familiemiddag i Perpignan, hjem igen, pakke ud, vaske, pakke kuffert, til Conques, hjem igen vaske, pakke ud, og nu pakker vi igen, men denne gang skal vi HJEM HJEM HJEM.

Østrig er pragtfuldt. Rent, pænt, nydeligt og totalt hyggeligt. Vi fik os en pragtfuld tur, min far og jeg. Og den filur..... Han skulle slet ikke til "gamle elevers fest", men op til sit gamle universitet for at få et æresdiplom for hele hans karriere. Om jeg var stolt?????? Jeg tror mit forvoksede ego har givet mig en stor bule ovenpå kraniet. Hans gamle studiekammerat havde sat 4 dage af bare for at "slæbe" rundt på os, vi fik snakket og hygget os, og hvor var det en fantastisk oplevelse at se hvor min far havde sat sine ungdomsben.
Om tirsdagen holdt han foredrag om lidt af sit arbejdsliv
Efterfulgt af en aperitif hvor jeg mødte en del af hans gamle studiekammerater. Skægt at se min far som om han var en ung mand på 25.
Der blev grinet, snakket og pludret, og jeg var helt forbavset over hvor meget af mit skoletyske der dukkede op igen. Jeg var ikke i stand til at svare dem, men jeg forstod næsten alt.

Onsdag var så den store dag. Der var strygeorkester og folk i traditionelle dragter og det var meget højtideligt og ceremonielt.


Helt igennem en fantastisk tur.

Til familiemiddagen i Perpignan fik pigerne opfyldt eet af deres mange ønsker. De fik kørt i 2CV.Og det var altså bedre end en tur i rutchebanen.


Lidt strik er det da blevet til.

Jeg fik endelig taget mig sammen til at montere dette lille sæt. (Håber knægten stadigvæk kan passe det ups)


Denne lille kinesermodel fandt jeg i denne bog.


Og så mangler jeg at montere AD's lange skygger. Den ligger stadig i en bunke. Jeg kan ikke rigtigt blive enig med mig selv om jeg ikke kan lide  montering fordi jeg ikke er god til det, eller om jeg ikke er god til det fordi jeg ikke kan lide det. Stort spørgsmål!

Resterne er ved at blive til AD's spindelvæv.


Og så har jeg været ude for dette to gange.


Kablet på mine så overskønne pinde fra Knit Pro ryger af og må limes. Det er lidt meget irriterende når man pludselig sidder med en masse masker der bare løber. Er det også sket for jer???????

Lidt syning er det også blevet til. Bønne havde brug for nogle punge til gaver, og det blev så disse.


Min garnpusher fra Nykøbing ( som er min dejlige genbo) og hendes datter skal have disse. De hedder "sy-pigens skraldespand". Jeg har en selv som jeg er meget glad for. Håber de også bliver det.Og så fik jeg endelig taget mig sammen til at reparere drømmemandens yndligsstrandstol.  Det var noget gøj at få på maskinen, så jeg måtte i kælderen for at hente den gamle, og selv den havde svært ved at sy det. Næste gang den sprækker køber vi en ny.

Han æææææææælsker den stol.

Og så vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig sommer. Fredag morgen sidder jeg forhåbentlig med en god kop morgenkaffe på vores dejlige terrasse i sommerhuset. Jeg glææææææææder mig.
Hygge hejsa og på genblog.

17 kommentarer:

 1. Så mye fint du har fått laget - tross pakking og reising. Hørtes ut som en koselig tur:)

  SvarSlet
 2. Ja, hold da op, Lin - det lyder som om du har haft turboen slået til ;-) Kan godt forstå, du nød turen med din far - det må ha´været spændende også at opleve ham som "rigtigt menneske" - perspektivering af farmand ;-)
  Tjah, hvad skal jeg sige - alle må da prøve at køre i en 2 CV - selvom der godt nok ikke kan være så mange tilbage efterhånden :-)
  Og få nu monteret Lange Skygger - jeg tror bare, du skal holde op med at tænke og gøre det i stedet ;-)
  Undskyld, en noget rodet kommentar!

  SvarSlet
 3. PS: Nu glemte jeg jo babysættet: Supersødt - håber ikke baby er vokset for meget :-)

  SvarSlet
 4. Du har da haft nok at se til :-) Tillykke med din far :-)
  Husk at vinke inden du krydser graensen :-))
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 5. Holddaop - jeg bliver helt forpustet bare af at læse om hvad du har nået. Håber at du vil nyde din velfortjente ferie.
  Om montering er der kun én ting at sige - det skal minimeres, og udføres i en fart, for hvis det først lander i kurven bliver det nærmest umunigt at hale op igen.

  SvarSlet
 6. Sikke en stor oplevelse med din far :)
  Jeg havde engang i mine unge, unge dage en kæreste med 2CV. Vi kørte nu ikke så meget, men sad bare og kyssede....(hi, hi)

  God og rolig ferie til dig.

  SvarSlet
 7. Hvor er han snedig :-) Jeg kan godt forstå du er stolt!
  Hvor er det i øvrigt godt at høre fra dig igen, altid gode historier om hvordan du flyver rundt i den store verden, nu håber jeg du får smækket fødderne op lidt :-)

  SvarSlet
 8. Hvornår får du sovet Lin? jeg er helt ør i hovedet, så mange dejlige ting du har fået fra hånden. Jeg er vild med de små punge du har syet. God sommer til dig også....kan du mon slappe af *smil*

  SvarSlet
 9. Du har da vist også fået en medajle for at pakke og pakke ud :) Hold da op et program, men spændende!
  Rigtig god ferie :)
  På genblog - kh Louise

  SvarSlet
 10. Hold da op en masse du har nået, dejligt med sådan en tur, det lyder som en skøn oplevelse, og på strikkefronten har du gang i mange fine ting, sødt babysæt. Nu er det da vist tid til lidt afslapning....:o)

  SvarSlet
 11. Det er en snu far du har.
  Men sikke da en dejlig overraskelse!
  Og hold da op du har haft travlt!
  Både med kufferter, symaskine og strikkepinde.
  Du må da snart trænge til et pusterum :-)

  SvarSlet
 12. Du godeste, som du har haft travlt!
  Det lyder helt fantastisk at få lov at opdage din far fra en ny side. Sikken en dejlig tur! Han har garanteret også hygget sig rigtig meget.
  Flotte ting du har strikket, men sy nu sammen, så vi kan se den rigtigt, ikke?

  SvarSlet
 13. Der er da vist krudt bagi på hele din internationale familie
  God tur i sommerhuset

  SvarSlet
 14. Det lyder som om du har haft nogle fantastiske dage. De sypigeskraldespande er fine, hvor kan man få sådan nogle?

  SvarSlet
 15. Sikken et program, men det lyder til at have været en spændende oplevelse. Du skal vist have ferie efter ferien :-)

  SvarSlet
 16. Hej
  Jeg har fået at vide at knit pro bytter strikkepindene hvis de knækker eller flosser i spidsen. Jeg ville fluks prøve det.
  go sommer :-)

  SvarSlet
 17. Heisann
  Du er nok på deilig sommerferie nå, men det var litt av et innlegg du hadde, og med mange flotte opplevelser!!!
  jeg ser du er stolt av din far. Det er litt av en mann!!!
  Pinnene dine må du lime med superlim, da blir de som nye igjen. Men det er kjedelig når de ramler av mitt i prosjektet. Jeg har også opplevd det selv!
  Nyt ferien!

  SvarSlet