søndag den 24. februar 2013

Endelig faerdig

Svogers barnebarn er diabetiker, den stakkels pjevs, og da hun paent spurgte om jeg ville lave nogle etuier til  hendes insulinpumpe i sorte eller lilla farver var der ikke andet at goere end at gaa igang.
Da de var faerdige synes jeg da godt nok de saa smaa ud. Saa de blev sendt afsted som de var saa hun kunne proeve dem, og saa passede de soerme, saa nu har jeg faaet opdrag paa at lave nogle flere med snor i til at have rundt om halsen.

Og saa kom Adrian til verden. Det er vores genboer i Dk som endelig, efter lang tids venten og tabte haab, er blevet bedsteforaeldre.  Adrian bor paa den Dominikanske Republik hvor der er alt for varmt til uldtroejer, saa det blev til en pusletaske med pusletaeppe og hagesmaek.
Paa patchsiden er det blevet til denne teakop som skal passe paa min teakop
Lille Ela var saa uheldig at faa influenza. Det er godt nok imponerende og skraemmende naar saadan en lille stoerrelse proever at lege tryk-koger og saa saerligt naar vi ikke er vant til at se hende feberfyldt ( hverken hende eller Boenne). Det er foerste gang i de 9 1/2 aar vi har boet her at hun har haft feber, og hun bliver 11 i maj. Godt gaaet ikk????
 Naa, men tiden skulle fyldes ud i alle de venindefri timer, og saa fik monsterhigh en kappe. Paa billedet kan man desvaerre ikke se spidserne paa kraven der gaar helt ned til midten af kappen.

Jeg fandt et japansk moenster  til disse joggingbukser. De graa (med Boenne som model) er geniale og meget behagelige at have paa. Dybe lommer, bredt elastikbaelte og god pasform.
De beige tilgengaeld,hrmm. Stoffet fik jeg koebt gennem syklubben saa det var ikke rigtigt noget man kunne roere ved, men der stod 95% bomuld. Alligevel synes jeg det er totalt maerkeligt, og minder mig meget om en slags gabardinebukser, men nu faar vi se om jeg faar dem brugt.  Den roede halsklud er det jeg skar fra Ela's Ikea-gardiner da de blev lagt op. En rullesoem hele vejen rundt, og den er faktisk genial.
Og saa er endnu et Carrie-scarf kommet af pindene, denne gang i roedt,  og min Karla har faaet kant paa, men det maa vente lidt, for Boenne er taget paa lejrskole til London med familiens fotoapparat.

Saa vil jeg oenske jer en rigtig god uge i denne kulde og isende snevejr.

12 kommentarer:

 1. Sikke mange projekter, du har haft gang i. Det er en rigtig god idé med etuier til de uundværlige penne til en diabetiker

  SvarSlet
 2. Hvor er det en sej barselsgave, du har fået syet og SÅ smart med etuierne :-)
  Nu er det jo svært at mærke på de jogging-bukser, men de ser da fine ud - men hvis de føles som gabardine - uha, uha - ikke godt ;-) Den røde halsklud må siges at lyse op på vintergarderoben :-)

  God bedring med pigebarnet - det må siges at være billigt sluppet, hvis det er første gang, hun har feber :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lin
  Hold da op du har haft mange jern i ilden
  Rigtig fine ting du har lavet
  Håber der er bedring på datteren
  Knus

  SvarSlet
 4. jeg bliver helt forpustet naar jeg ser alle de fine ting du har haft gang i :-)
  knus
  Angelika

  SvarSlet
 5. Du kan virkelig trylle ved symaskinen. Flotte ting du har lavet.

  SvarSlet
 6. Hold op, du har haft travlt! Poser til insulinpumper er godt nok smart at lave. Pas nu på, hun ikke fortæller om dem på sygehuset og der er flere, som kunne tænke sig dem!

  SvarSlet
 7. Ja jeg skal da love for at du har været produktiv - rigtig fi e ting du har lavet!
  Det er en god ide med poserne, men som Christunte skriver - det kan smitte :))

  SvarSlet
 8. Sikke da en masse dejlige ting, du har fået lavet.

  SvarSlet
 9. Hei Lin
  Du har virkelig vært flittig i det siste. Så mye flott du har laget.
  Jeg må svare deg på ditt spørsmål, ang min Manns mat. Vi har ingen oppskrift, men bare lager ivei med de ingrediensene vi har. Improvisasjon......så det er bare å ta grytene frem, og se hva det blir ;)

  SvarSlet
 10. Hei igjen.
  Så var det et annet spørsmål du lurte på.
  Ang. Norsk strikk, og historien om den.....vel, du kan kjøpe bøkene til Annemor Sundby (tror de er på tilbud nå....sjekk nettet)Libris?
  Og i fjor kom en bok som heter Norsk Strikk (Embla forlag) der det er oppskrifter på tradisjonelle Norske mønstre.
  Håper du fikk et godt nok svar på det du lurte på :), hvis ikke, må du førsøke igjen.

  SvarSlet
 11. Tu as été très productive, dis-moi ! Et en plus un nouveau look pour ton blog ! Très réussi !
  Bises

  SvarSlet