søndag den 28. september 2014

Strik-café.

Saa klarede jeg at komme til min foerste strik-café. Lene fra Mille Marengs og Laila fra Stof-Gaarden holdt strik/haekle café paa Café Klein (Marielyst Falster) i en hel uge. Det fandt jeg selvfoelgelig foerst ud af den sidste dag, og hold op hvor var det hyggeligt. Vi var kun 5 , men der blev haeklet og snakket til baade haender og snakketoej var oemt. Det maa jeg vaere med til igen naeste gang vi kommer hjem.


                                      Desirée, Lene, Laila og Charlotte

(Der fik jeg da lige MOTIVET med wc-skilt i baggrunden. Det havde jeg ikke taget hoejde for.Det er da ikke saa'n med de amatoerfotografer hihi)                                            Laila haeklede Boshi
  Og den slap Lars Hansen fra "The Burgermeister" ikke fra. Burgermeister faar I et helt indlaeg om for det var bare FOR godt. ( Jeg er blevet fan)

                                Jeg fik haeklet mig et penalhus
Og for at bruge resterne af de to noegler jeg havde koebt af Lene blev det til en suttesnor og en noeglesnor. ( Hov de skal da lige rettes op en gang)
 Og I kender mig jo efterhaanden. Der gaar samlebaand i det (smil)
Alt det for at sige at det ikke er sidste gang jeg skal til strikcafé hos Lene.

Rigtig god soendag.

6 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud. Midt i min flytning opdagede jeg slet ikke der var strikkecafe, øv øv

  SvarSlet
 2. Det var da heldigt, du lige nåede det :-) Det er altså bare så hyggeligt at strikke sammen med andre og selvom man ikke kender hinanden på forhånd, kan det hurtigt virke som om man har kendt hinanden i 100 år :-) Skønne ting, du fik produceret - er ret vild med det fine penalhus (nu bruger jeg jo heller ikke suttesnor ;-)) :-)

  SvarSlet
 3. Strikkecafeer er bare en super hyggelig opfindelse :)) Godt du nåede det trods alt!

  SvarSlet
 4. Det lyder fantastisk hyggeligt! Dejligt indslag i sommerferien. Holder man ikke strikkecafe i Frankrig?

  SvarSlet
 5. Det var da en dejlig opdagelse, ser ud til at i hyggede jer. Smukke ting du har hæklet, så hyggeligt med de små projekter.

  SvarSlet
 6. Godt at du nåede at komme med - også selv om det så var sidste dag! Det er altid hyggeligt at mødes omkring håndarbejde.

  SvarSlet