søndag den 25. januar 2015

Pindene hviler

Symaskinen havde faaet fred i lidt for lang tid og gavekassen naaet lavvande, og saa var der jo ikke andet at goere.

Baby-sko fundet hos Laralil.  Jeg har lavet dem foer, og de er en sikker succes, og saa passer det fint til alle de kommende barselsgaver helten faar brug for til kolleger.
Kan I huske mit 75 lynlaase-indkoeb???   Lene kom med en fin bemaerkning om forventning af 75 kosmetikpunge. Jeg tager dig paa ordet Lene. Der kommer saa billeder hen ad vejen. (smil) Her er foreloebigt 5 til.
+ 1 som ikke var helt vellykket.

Her har jeg leget lidt. Et krammedyrsmonster.


Og et forsoeg paa en egen udgave af en Vanessa Bruno taske. De er hittet hernede, men jeg naegter blankt at give 200€ for en stoftaske med lidt glimmer. Pigerne synes det er et flop, men saa kan jeg nok finde en anden der kan bruge den.Kan I have en rigtig god soendag aften og en god uge. 

Vi blogges.

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke god til å sy. Jammen har du vært flittig og flink.
  Det kremmerdyret var skikkelig herlig!!!!!
  Greit å ha små gaver liggende, når noen plutselig har bursdag.

  SvarSlet
 2. Sikke da nogle skønne ting, du har syet. 75 !! kosmetikpunge? Du er ikke ked af det; sætter du dem mon til salg? De er lige min stil :-)

  SvarSlet
 3. Du er da vild! Sikke en masse, du har fået syet. Jeg skal vist have kigget nærmere på de babysko.
  Jeg burde da nok selv have investeret i sådan en flok lynlåse ;) Det ser rigtig godt ud med dine kosmetikpunge.

  SvarSlet
 4. Hold da op nogle fine ting du har syet! Jeg har selv gang i maskinen for tiden og bliver helt inspireret til et krammemonster :))

  SvarSlet
 5. Wauv......så mange flotte ting! Baby skoene er vildt søde :-)

  SvarSlet
 6. Sikke produktiv du er!!!! He hedet skal nok lykkedes at få bugt med alle de lynlåse. Min søster har også en kæmpe babysko produktion men hæklede. Ha en dejlig dag søde Lin!

  SvarSlet
 7. De er bare vildt søde alle de ting du har syet, og synes din taske er flot, men kender godt de der teenagere, det skal jo være det "rigtige" :o)

  SvarSlet