torsdag den 24. juni 2010

Ferie/vacances

Pas paa Danmark for here we come ( eller foerst paa soendag). Og jeg behoever vel ikke at fortaelle at vi glaeder os som unger til jul. Nedtaellingen er startet, i morgen skal der pakkes, saa skal de 23 timer i bilen overstaaes og saa skal livet nyyyyyyyyydes. Det eneste der allerede er pakket er strikkepindene samt en liste over de ting jeg gerne vil have med tilbage, vejfesten vi holder hvert aar er ved at vaere tilrettelagt og.......... i mit lille hoved er jeg allerede hjemme. Joesses hvor bliver det pragtfuldt.
Desvaerre har jeg ingen netforbindelse derhjemme, saa der bliver meget stille fra min side i de kommende uger, men det betyder da ikke at jeg ikke taenker paa jer. (jeg tror nemlig jeg er blevet blog-oholic fnis).

Men,please,  jeg har brug for lidt opdating saa jeg kan guide Boenne i pladevalg. Hvad hoerer 12- aarige paa af dansk musik nu????? Altsaa mine Gasolin og Sneakers plader er yt (taenk jer hun sagde Gasolin var larm ( dybt chokeret)) og hun hoerer nu kun paa Nicolai, men er der ikke andre in-sangere der synger paa dansk?????? Vi proever nemlig at faa en del dansk musik og film med tilbage hver gang saa pigerne kan hoere lidt dansk fra andre end  mig hehe. (Dyrker jeg det to-sprogede?? Mig???? Naaaaajjj slet ikke hrmmm.)

Ioevrigt saa kan I se vores lille franske by paa fjernsynet d 17 juli hvor Tour de Frances 13 etappe starter. Borgmesteren er heeelt oppe at koere og taenk jer, vores hullede veje er ved at blive repareret. Jubiii tak tour de France hihi. Men jeg kan altsaa ikke staa paa altanen og vinke til jer, for jeg er i Vaeggerloese tralalalalallaala.
Kan I have en rigtig god sommer, og  paa sommerlig genblog./

Juste un petit message pour vous souhaiter un été merveilleux et des vacances de rêve. Aux bloggeuses danoises, j'ai demandé conseil pour être mis à jour sur les derniers groupes de music etc pour les jeunes pour pouvoir aider ma grande dans son choix de disques à ramener à la maison.
Si vous voulez voir notre petite ville à la télé, il y a tour de France qui demarre étape 13 ici à Rodez le 17 juillet. Grâce à ça, ils ont reparé nos routes. Finalement il faudrait avoir le tour ici chaque année hihi.
Bon été et à bientôt (blog)

17 kommentarer:

 1. God tur hjem :o) Jeg må huske at se på Tour de France d. 17. juli, og da er jeg vist også hjemme, så jeg kan se hvor I bor ;o)Dansk musik for en 12 årig kan jeg desværre ikke hjælpe med, da jeg heller ikke er opdateret på det. Jeg glæder mig også til at komme "hjem" i uge 19, selvom det kun bliver et kort besøg :o)

  God tur hjem, og kør forsigtigt :o) God sommer :o)

  SvarSlet
 2. God ferie. Måske du kommer i nærheden af Århus ;-)
  Godt der kom noget fornuftigt ud af cykelløbet.
  Glæder mig til du er online igen.

  SvarSlet
 3. Og så vil jeg da kigge ekstra godt på 17. etape.

  SvarSlet
 4. rigtig god tur og god ferie ! med hensyn til musik, saa proev Rasmus Seebach eller Nick og Jay (haaber det er stavet rigtig)
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 5. Jeg tester lige mine drenge mht musikken...Vil da kigge grundigt på tv når TdF-starter...
  tak for kommentarerne på min blog - skal blive bedre til at lægge kommentarer hos dig...

  SvarSlet
 6. Rigtig god tur "hjem" jeg vil komme til at savne dig og dine skønne kommentar, håber at I får en rigtig god ferie i DK.

  Har lige spurgt min niece´s tolvårige....og det er Rasmus Seebach der er "gud" iøjeblikket :)

  Jeg vil se frem til du er på bloggen igen :o)

  SvarSlet
 7. Rigtig god ferie til dig og dine - og juhu - det ser ud som om sommeren rammer os rigtigt lige til din ankomst.

  SvarSlet
 8. Ih tusinde tak piger. Ham Rasmus maa vi lige have tjekket paa you-tube.( Er han i familie med Tommy Seebach???) Dejligt at hoere at sommeren er kommet derhjemme.
  Jeg kommer da til at savne jer.
  Sommerkram fra mig.

  SvarSlet
 9. Hav en rigtig dejlig ferie!

  Du er tilgivet at du ikke skriver, men tilgengæld glæder vi os til at du opdaterer os når du er kommet hjem :-)

  Rasmus er Tommys søn :-)

  SvarSlet
 10. Jeg HADER Tour de France, så det glæder mig usigeligt, at det kan være til gavn for nogen ;-)

  Vi kommer til at savne dig helt forfærdeligt, men alligevel vil jeg være storsindet nok til at ønske dig en SUPER DEJLIG ferie :-)

  Glæder mig til du er tilbage igen :-)

  SvarSlet
 11. Mht. musik - så ja Rasmus Seebach (jeps, søn af Tommy Seebach), Joey Moe eller Medina. Det er i hvert fald det, der kører her i huset.....HELE tiden (suk).

  Rigtig god ferie !

  SvarSlet
 12. Ønsker dig en rigtig god ferie her i Danmark, jamen der findes næsten ikke skønnere sted at holde ferie vel?

  SvarSlet
 13. Rigtig god tur hjem til Danmark, håber det godt vejr vi har nu, fortsætter. Rigtig god ferie til dig og din familie:))

  SvarSlet
 14. bonnes vacances à toi
  du reste tu me fais penser qu'il faut que je m'occupe des réservations ici !
  hihihiih!
  bises

  SvarSlet
 15. Hej Lin.
  Rigtig god tur "hjem" :)
  Jeg ville også have forslået R. Seebach og Medina.
  Der er også en cd fra X-factor (tv-program), men er det danske sange, der er derpå ?
  Det er det, der kører mest her hos den 12-årige.
  Knus Louise.
  P.s Jeg savner også dine indlæg og kommentarer ;)

  SvarSlet
 16. Hej igen.
  Jeg kom lige i tanke om, at der jo også er cd´erne fra MGP.
  Der er ihvertfald danske sange på. Du kan låne dem på biblioteket.
  Solskinshilsen Louise

  SvarSlet
 17. Hmmm min datter hører også en del dansk musik... men det er nok noget mere alternativt og lidt specielt :) så det er nok ikke lige det der fanger din datter.
  Nu er min så også 16 år og alene sprogbruget er lidt mere øhhh... friskt ;)

  SvarSlet