onsdag den 9. marts 2011

Fed ferie.

Jo vi havde en rigtig dejlig ferie oppe i Villard de Lans. Så til alle dem der trækker sydpå for at stå på ski vil jeg lige sige:  Kør lidt længere end Avoriaz hvis I er til skisted på mellemstørrelsen i nogle pragtfulde omgivelser. Og er den nogle der vil have et par gode adresser, så må I bare sige til. Som I nok har opdaget er der kommet æ ø å på min blog hehe. Det er takket være Tina Liel. Tusinde tak Tina. Der er dejligt med sådan nogle edb-nørder der bare kan det der og som kan give idiotsikrede forklaringer til sådan nogle uduelige nogle som jeg hehe.  Det eneste jeg nu mangler er at skrive qwerty ovenpå mit azerty-tastatur, for lige nu må jeg stærkt indrømme at jeg klokker lidt i den.
Nå, men det var ferie vi kom fra.
Som sædvanlig fik vi beskeden "Kør I bare, der er ingen sne."  Men.......... dette landskab kørte vi op i.


Utroligt smukt, meeeeeen, ham svoger er vist ikke helt til at stole på hvad vejret angår. Også hvad vejret angår, for.... " Er der mange hos dig onkel?" "Nej nej" Og da vi så kom derop var vi 11. En hel feriekoloni. Der var madrasser overalt, men kanonhyggeligt, det var det. Det eneste tidspunkt hvor der mærkeligt nok aldrig var mennesker at finde var når der skulle vaskes op. Da kom der et stort forsvindingsnummer igang. Så jeg kan love jer for at jeg sætter stor pris på min opvaskemaskine efter at vi er kommet hjem.
Nå, men vi fik kælket og gået os nogle lange ture.

Det er når man tager sådan nogle billeder at det irriterer mig noget så grusomt at jeg ikke har et af de der smarte fotoapparater med linser og hele udstyret. Farverne bliver ikke gengivet som de skulle. Men på den anden side er det måske meget godt for jeg ville nok ikke kunne finde ud af at bruge det hihi.

Ela var meget stolt da hun fik lov til at prøve onkels el-guitar som ellers er forbudt område.Og sådan noget kan larme rigtigt meget som vi fik flot bevis for.

Selv Nike råhyggede sig i sneen.


Lidt feriestrik blev der også tid til, men det bliver i næste indlæg.

Godnat allesammen og på snarlig genblog.

9 kommentarer:

 1. Det ser ud som om I har haft en dejlig ferie. Knap så meget sne som vi havde her hele december og det meste af januar... ;-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig god og afslappende ferie I har haft, lige bortset fra opvasken, måske ;o) Vi har lige være uden opvaskemaskine i 3 uger, og jeg var meget glad da den nye var instaleret :o) Men det er uanset godt at komme hjemmefra nogle dage.
  Jeg håber at se dig på hobbyvenner.no, Ophelia er mit nick (deraf Ophelias strikkeblogg).

  SvarSlet
 3. Høres ut som en koselig ferie. Flott natur:)

  SvarSlet
 4. Dejlige feriebilleder. Det er skønt både at læse og se, I har haft en god tur - til "ingen sne", tø hø...

  SvarSlet
 5. Skønne billeder - sådan en ferie kunne jeg godt bruge lige nu

  SvarSlet
 6. Dine billeder for en til at savne sneen igen ☺
  Skøn ferie i har haft, bare at give sig hen og kælke - super ☺

  SvarSlet
 7. Skønne billeder, lyder som en rigtig dejlig ferie :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu nok, de billeder viser dét, de skal - en rigtig hyggelig ferie med sne og solskin :-) Den kan I vist leve højt på længe.

  Blev der slet ikke strikket? eller tog opvasken al tiden? ;-)

  SvarSlet
 9. Høres ut som dere har hatt det helt topp!

  SvarSlet