søndag den 20. marts 2011

Feriestrik

Jeg må hellere skynde mig at vise jer noget feriestrik inden det bliver alt for "old news". Svogers slipover, den fik I jo set. Den flyttede han iøvrigt direkte ind i (hurraaaaa). Jeg var lykkelig,for det havde jeg godt nok ikke troet hihi. Før vi tog afsted fik jeg monteret en pude til en veninde med et broderi; Hver gang vi tager derop prøver jeg at få noget hjemmebroderet med til hende da jeg ved hun har en svaghed for det; I år blev det til denne.


Til Christuntes 1000 huer til Cuba havde jeg sat mig for at bidrage med 10 stks, så jeg fik noget blåt garn med mig på ferie; Den hvide blev lynstrikket da vi kom hjem. Men jeg må indrømme, at det er da noget bette noget. Lige i dukkestørrelse. Så nu krydser jeg fingre for at vi når op på de 1000.


Ann  havde en gang lavet en give away med denne bog.
 Den gjorde mig så nysgerrig at jeg købte den, hvilket jeg gjorde rigtigt godt i. Det er da godt nok ikke blivet til så meget strik derfra (mest læsning), men jeg har da fået lavet hendes "Subway-Hat". Jeg mangler kun at fore den, men der må jeg vente til jeg får en rest fleece på lager.
 Det jeg synes var så dejligt ved nettop denne model er, at der er rigelig plads både til hestehale og div spænder.
I ferien fik jeg også strikket denne her til min lille mand som var kommet hueløs hjemmefra.  Det er en model der hedder "Cousteau-hue" og jeg fandt den på Ravelry hos denne finske dame. ( Hvad skulle man dog gøre uden Ravelry hihi).
Osse mig osse mig, lød det pænt fra svoger, men da jeg ikke havde garn nok med til to, og herremanden ikke ville slippe sin, blev den strikket færdig derhjemme og sendt op. ( Jo I ser rigtigt, den ene er klemt ned over en Tupperware hihi).

Herhjemme igen fik jeg en "pæn" bemærkning fra Ela. "Alle minde veninder laver du penalhuse til, alle undtagent mig!"  Man kan godt høre at hun har det hårdt hende den lille. Og så måtte jeg igang ved maskinen.
Det skulle være stoffet med kagerne.  At jeg så tog det lysegrønne kagestof og ikke det brune, tooooooooo bad mama.  Men et penalhus og et utilfreds pigebarn fik jeg da ud af det (hehe), og af den lille rest der var tilbage lavede jeg en lille pung.

Og så har jeg forsøgt mig lidt som sjalsnåle-fabrikant.  Min var jo gået fløjten, og hernede finder man bare ikke sådan noget, og så må man jo lave det selv.  Det kom der så dette ud af. Håber det er brugeligt og holder i længden. 
Et lille vedhæng blev det også til.  Man kan lave meget med Fimovoks og grill-spyd.
Og så må jeg da lige, meget selvspottende, fortælle at mine Januarstrømper blev færdige d 2. marts.  ( Februar og marts-strømperne taler vi ikke om endnu. Måske en gang i juli Hrmmmm). Men I får dem altså lige ustrøgede.
  Rigtig god søndag aften til jer alle, og på snarlig genblog.

20 kommentarer:

 1. Jamen, du har rukket å både strikke og så meget i det siste. Og at folk ber om det du lager, må da være helt topp!!!!!

  SvarSlet
 2. Du er så sjov, der er lidt tid imellem dine indlæg, men jeg skal love for at du så også har en masse at byde på, når du så er her :-)

  Det ser super godt ud det hele! Heldige mænd!! Ingen af mændene i mit liv gider have hjemmestrik. (Mit held, nogle af dem er ret store :-))

  SvarSlet
 3. .......for å svare deg på kommentaren hos meg, så har jeg kjøpt pinnene av meg selv, siden jeg jobber i den butikken!!!! Og brekte pinner får man ikke byttet, siden det var eg selv som ødela dem!!! jeg må nok kjøpe nytt!!!

  SvarSlet
 4. Det er da helt VILDT som du har været produktiv - så det er da fuldstændig forståeligt, at du er bagefter med februar og marts strømperne - du kan jo ikke nå at strikke strømper, når du skal strikke så mange huer ;-) Den ser ud til at ha´ en skøn pasform den blå, sådan lidt hætte/kyseagtig på den gode måde :-)

  Synes nu nok din datter kan være tilfreds med det penalhus, men de har selvfølgelig deres egne ideer, de kære børn om valg af både det ene og det andet :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en produktion ! Hvor laenge varede den ferie ????
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er du flittig med pinde, symaskine, fimoler, nål og tråd.
  Her er jo emner nok til adskillige blogindlæg, så jeg blev næsten helt forpustet ;)

  Fortsat god arbejdslyst.

  KH Karina

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor længe har du holdt ferie - du når da virkelig noget - fine ting :0)

  SvarSlet
 8. Så mye du har laget:) Fine sokker, og luer - både store og små:)

  SvarSlet
 9. Ih, så mange fine ting du har lavet! Hvor er den broderede pude fin:-) Costeau-hatten har jeg også strikket til Michael - den sidder bare godt.
  Bogen du vandt ser vel nok spændende ud.

  SvarSlet
 10. Ihh hvor er du altså produktiv........huerne er skønne. Dine januarstrømper er fine og jeg er imponeret over din leg med perler hvor ER både vedhæng og sjalsnål flotte - hvis det holder kommer det så i prodution ???

  Veninde gaven er en meget lækker og fin ting at få.

  Jeg håbede også dengang Ann havde Giveaway at vinde den lækre bog....den er virkelig flot.

  kh Jane

  SvarSlet
 11. Den må have været en længere ferie ☺
  og skønne ting er der kommet ud af den.
  Du er evner inden for mange områder!!

  SvarSlet
 12. Hold da helt op hvor har du haft gang i pinde og nåle. Smukke ting du har lavet, Cousteau-huen har jeg også lavet, og den bliver flittigt brugt, den er nemlig tilpas lille til at kunne være i en lomme. Den bog har jeg kigget i, og der er mange gode modeller.

  SvarSlet
 13. Det er jo helt vildt, alt det, du viser frem!
  Så flotte ting allesammen :)
  Kram

  SvarSlet
 14. Øj, Øj - det hele ser lækkert ud...skam få den unge dame!

  SvarSlet
 15. Tak skæbne, er dine hænder aldrig i ro?
  Som sædvanligt er det nogle flotte ting, du har kreeret

  SvarSlet
 16. Hold da op, hvor har du fået meget fra hånden. Mon ikke februar og marts strømperne kan vente til næste februar og marts:)

  SvarSlet
 17. Hold da op - strikkepindene gløder ;-) Skønne ting du har fået lavet. Flot penalhus♥ og sjalsnål, vedhæng, sokker og og og. Kan man få lidt af din energi. Kan kun tilbyde lidt solskin til gengæld! Knus

  SvarSlet
 18. je suis comme les enfants je regarde les images
  hihihi
  que d'ouvrages!
  J'aime beaucoup le petit coussin
  bizzz
  Cécile

  SvarSlet
 19. Du har vunnet i gjettekonkurranse hos meg, og derfor må jeg ha din adresse. Min e-post adresse står i profilen min:)

  SvarSlet
 20. Så mye fint du har laget! Imponert! Gratulerer med premie i gjettekonkurransen til Ulla-Bella - jeg bommet stort ;-)

  Forresten; jeg må få takke deg for at du vil være med på påskelotteriet på bloggen min!

  Med ønsker om en riktig god helg!

  SvarSlet