torsdag den 15. september 2011

Jeg hækler.

Endelig fik jeg taget mig sammen til at gå igang. Jeg starter godt nok i det små, men nu har fastmasker da ikke flere hemmeligheder for mig (håber jeg da), og så tager jeg alle de snørklede masker en anden dag hehe.
 Det blev til disse her fundet hos


miss AD car art    
og det er til bilens anhængertræk. Den med Dannebrog er til drømmemandens og den anden var en gave til en ven som, viste det sig, ikke har anhængertræk. Surt show.


Disse suttesnore fandt jeg hos Glaphuset . Mine har ikke fået krokodillen på endnu ( for jeg aner ikke hvor jeg har lagt dem i alllllt mit rod). Den er lavet lidt om, for jeg ville ikke have en knap i, så det blev til en lidt længere løkke.

Disse armbånd kommer fra Fru Madsen . Angelika var så sød at opmuntre mig med ordene " Det tager længere tid at vælge knapperne end at hækle". Og det har jeg leet godt af siden Angelika, for det er åh så sandt. Nu har de ligget i over en uge, og stadig uden knap.(smil).


Knapper, tja........  Min AD model "Syren" har også ligget i et stykke tid. Først manglede liiiiige monteringen ( når det sjove er færdigt og det kedelige mangler, har tingene tendens til bare at blive liggende her hos mig hrmmmm. Det er noget jeg bestemt ikke er stolt af, men jeg ler ad det indtil  irritationen viser sig, og så bliver der gjort noget ved tingene. ( Det tager bare sin tid (smil)).
Nå, men det var "Syren". Nu mangler kun knapperne, og der kunne jeg ikke liiiiiige finde noget jeg kunne blive tilfreds med. Og så gik jeg igang med lidt fimoler og fri fantasi, og det blev så til disse.


De skal stadig monteres på "Syren", men nu er jeg da kommet et skridt videre hihi.

Syning har også været på programmet. Min sytaske er endelig blevet færdigOg så legede jeg lidt med tern og fik et par babysko ud af legen.

Jeg skal nok prøve på at få knapperne syet i "Syren" til næste indlæg hihi.

Og så fik jeg en tragi/komisk opringning i dag. Det var sygeplejersken fra Bønnes skole, om jeg ville komme og hente min datter og køre hende til lægen. Man flipper lidt når man får sådan en besked, men Bønnes forklaring fik mig til at kraldgrine.  Hun havde været ude for et lille uheld til fodbold. De skulle drible rundt om nogle kegler, og som hun forklarede det så sjovt, driblede hun mod venstre, foden mod højre og den pokkers bold lige ud. Så lød der et smæld og hun faldt lige så lang hun var. Det var heldigvis kun en ankelforstuvning.
Men hvordan skal hun nu klare den i en måned uden sport, uden hest og uden agility med hunden?????????? Dén bliver svær!

Og jeg må få taget mig en tur på blogvisit. Jeg ser der er kommet utroligt mange spændende indlæg.

Rigtig god torsdag til jer alle.

15 kommentarer:

 1. Altså nogle herlige hækleprojekter. Tør slet ikke tænke på hvad manden ville sige hvis jeg lavede sådan en hætte til anhængertrækket.....

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine hæklede ting du har lavet. Og flotte knapper til din Syren. Den glæder jeg mig til at se.

  Jeg er med på den samme bølge vedr. montering af trøjer eller andet - det får lov at ligge i lang tid inden jeg tager mig alvorligt sammen. Men god fornøjelse med nål og tråd:)

  SvarSlet
 3. Se du kan jo godt :-) Nu venter jeg med spaending paa at se faerdige armbaand og en Syren med knapper OG indhold ;-))

  Maaske kan du lokke Boenne til at strikke/sy/haekle til hun maa dyrke sport igen ?

  SvarSlet
 4. Supers jolis tes boutons ! Bises.

  SvarSlet
 5. Sikke en forskrækkelse med Bønne...godt det ikke gik værre...ønsker god bedring.

  Flotte knapper du har lavet og sikke en fantasi..hætte til anhængertrækket :-)

  Glæder mig til at se din Syren med de flotte knapper.

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Hej Lin, det er da en rigtig sjov ide med hæklede hætter til anhængertrækket ☺ jeg kan da godt forestille mig, ham som skulle have den blå hætte nu måsske meget hurtigt får træk på bilen, det ville jeg ihvertilfald ☺
  De små sko er bare så søde!
  kh
  Bente

  SvarSlet
 7. Sikke en masse søde ting, du får lavet, - med og uden knapper.

  SvarSlet
 8. hej
  er da helt vild med dine knappper, de er da fede, er det svært at lave?

  SvarSlet
 9. Søde ting du har hæklet og syet. Jeg må altså se at få lært at hækle:-)

  SvarSlet
 10. De der anhængertræk er da for seje! Tror, jeg skal linke til sådan en opskrift en mandag....
  Meget fine ting du har fået lavet.

  SvarSlet
 11. God ide med de hjemmelavede knapper - de er vildt søde! Flot sytaske...

  SvarSlet
 12. Ja, jeg er bange for, det også ville blive forbudt her, men måske skulle jeg prøve at hækle sådan et bette anhængertræk ;-)Det er nu engang dejligt at kunne hækle, det bliver du glad for i længden :-)

  Skøn taske, du har fået syet og yndige små futter. Og så var det da godt, at der ikke skete værre ting med den stakkels Bønne :-)

  SvarSlet
 13. Sikke travlt du har :-)
  Selvom jeg ikke kan hækle, har jeg da overvejet om jeg måske kunne finde ud af at lave sådan et lille anhængertræk ting. Jeg syntes de er fantastiske :-)

  SvarSlet
 14. Du har altid gang i så mange smukke, spændende ting. Flot flot.
  Rigtig god bedring med Bønne!

  SvarSlet
 15. Sikke mange skønne ting du har fået lavet. Hækleriet skal du nok blive ferm til efterhånden, husk øvelse gør mester!!! De små syede babysko er rigtig søde, det samme er din sytaske, den ser meget rummelig ud. Skøn model :)) Rigtig god weekend til dig :))

  SvarSlet