lørdag den 21. januar 2012

Godt nytår. Del 2

Kan I huske at jeg var så heldig at få denne dejlige overraskelse af Jane ?


Den skulle hurtigt på pindene, for jeg ville have den på d 25 december. Det kom den også ( jeg blev færdig d 25 om morgenen), og den har næsten ikke været af siden.  Et 100% mega-hit. Sjov at strikke og dejlig at have på.


Dog var det en halv umulighed for mig at lave den helt efter mønsteret. Der skulle  være "Jane" i den, så det blev til en Zicho-model med en lille hund.


Det skal altså være en hund selvom Ela siger det mere ligner en kat! En model jeg varmt kan anbefale. Tusinde tak søde Jane.

Lige før nytår fik jeg en sjov opringning.
-Hej Hvad laver I nytårsaften???
-Ikke noget.
-Jamen skal vi så ikke lave ikke-noget sammen???
-Rigtigt hyggeligt.                                       Så langt ikke noget mærkeligt, men nu kommer det.
-Fedt,  jeg har brug for stødepuder, for min mor er her, og hende og min mand kan ikke sammen, og derfor har min mand og jeg det ikke så godt sammen for tiden.
-Gisp!!!!
 
Hvad var det vi havde rodet os ind i????????

Et par dage senere ringede hun igen.
-Min mand har inviteret sin bror og dennes kone. Det gør ikke noget vel?
(Hvad skulle det gøre???  De inviterer jo hvem de vil???)
-Jo for ser du, dem kan jeg ikke med.
-Gisp gisp, øhh hvad tid skal vi komme?
-Ikke før halv ni-ni, vi skal jo holde ud helt til midnat.

Det er godt nok første gang jeg er blevet inviteret til middag så sent. Vi er godt nok tæt på Spanien, men alligevel, og så for at være stødepude........
Jeg kan love jer for at vi tog derover med lidt kriller i maven, og lovede os selv højt og helligt at sådan noget skulle vi aldrig involvere os selv i mere, og så, .........så blev det til en ( som Johannes Møllehave så flot udtrykker det) "Skuffelse der IKKE gik i opfyldelse."
Det blev faktiskt rigtigt rigtigt hyggeligt, og hun havde lavet den lækreste mad.( Og de krigene holdt sig i skindet hurraaaa )

-Hvad er det vi spiser mor, kom det pænt fra Bønne. (I sådan nogle situationer er det en fordel at tale et sprog de andre ikke forstår hihi)
-Det er "Civet de chevreuil"
-?????????
-Bambi-ragout, røg det meget upædagogisk ud af mig.
-Bwadrrrrr (ikke så heldigt, for det er internationalt ups).

Og så gik vi ind i det nye år.

Jeg skrev i sidste indlæg at det nye år ikke var startet alt for heldigt for os, men nu er" alle gode gange tre" faldet ned over os, så nu burde det være overstået.
Det hele startede med at Bønne røg af hesten. Intet brækket (7-9-13) men da hun jo udmærket ved at hendes hønemor ikke giver hende lov til at ride igen så længe hun har ondt, bidder hun det hele i sig og kravler op på krikken igen. Og det resulterede i fald nr 2, og denne gang så jeg det! Det gik ud over skridtet (hun faldt ned overskrævs på bommen) bækkenet ( hun blev trukket op ved tøjlerne, som hun selvfølgelig ikke havde sluppet (tænk hvis krikken stak af.....ulovligheder)) og smidt ned på bommen (igen) på det nederste af ryggen, for at falde helt selv ned på halebenet. AV. Har du ondt Bønne???? Nix mor alt er tip top.
Er der ikke et bud der siger "du må ikke lyve!"???  Nå, men Ostheopaten kan ikke tage hende før d 14 februar, og så må vi jo se.

I mellemtiden ( mellem de to fald) var jeg til bøjletandlæge GRRRRRRRR, for at få at vide.

-Jeg kan ikke gøre noget for dig, du må tage til Toulouse og få dig en Maxilairo-facial-operation! (er det også sådan man siger det derhjemme???)

Og så er jeg jo een af de der høveder der bliver totalt paf og ikke kan give svar på tiltale med det samme.
Når der så er gået et stykke tid ved jeg udmærket godt hvilke guldkorn jeg skulle have kastet lige i trynet på i......, men sådan svar på tiltale kan jeg bare ikke finde ud af.

Jeg blev målløs fordi at han har brugt 3 år på at finde ud af at han ikke kunne gøre noget for mig. Enten er han uprofessionel eller 100% svindler, for det er jo langt fra gratis den behandling, og man får intet tilbage på sygekassen. Så nu er jeg så træt af det:
Træt af at have munden fuld af metal, være øm i munden, lege fugleskræmsel for små børn ( Ja tænk der er nogle der bliver bange for mig ups) ikke kunne spise rigtigt, altid have salaten hængende i gebisset ( er der nogle der har prøvet at spise kogte porrer med bøjle på???? Man har det siddende i gabet hele eftermiddagen som en anden drøvtygger),og så må helten sættes på møsse-smalkost i en uge efter efter hvert tandlægebesøg. AV AV AV AV.

Så ham ( altså tandlægen) har jeg tabt enhver tillid til. Nu prøver jeg så at få tid hos en anden bøjletandlæge ( jeg skal jo have stilladset af) men det er en værre mafiafamilie. Og de hænger sammen som ærtehalm. Og så skal jeg lige indhente lidt info om hvordan og hvorledes. Jeg skal bare ikke under kniven.
Så nu må jeg bare vente og se og tage det i stiv arm.

Tilbage til strik. Jeg har to der ligger til montering grrrrrrr. Kan jeg vise billede af det i næste uge???? Det sætter jeg min lid til.

Rigtig god week-end til alle derude.

18 kommentarer:

 1. Du milde sikke en masse, du har oplevet.
  Det er da noget skidt med bøjlen, - og ikke mindst med heste-pigen. Nå, men nu har I så taget jeres tørn med uheld. Så kan det godt blive forår:)

  SvarSlet
 2. hej må sige at smile båndet var i brug inder dit indlæg... kunne let forstikke mig hvordan det kunne være end. men hvor dejligt alt næsten gik som det skulle.

  flot kjole/tunika...

  øvøv med den bæjle.. ønsker du finder den rigtig til at hjælpe dig.

  SvarSlet
 3. Kæreste Lin, hvor er den blevet flot og så med Zicho som pynt jeg bliver helt rørt - genialt, du er bare så kreativ.

  Det var da en forfærdelig masser ulykker at starte det nye år med - det kunne da have gået helt galt med Bønne...:-((

  Jeg har ikke kunne logge ind med kommentar hos dig i uendelige tider, hver gang jeg forsøger bliver jeg smidt af igen....:( så nu håber jeg den går igennem.

  Sikke en flot udstilling og så mange flotte "Tilda" ting du havde syet, håber du fik solgt en masse.

  Sender mange gode tanker og knus afsted.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Det er egentlig meget praktisk hvis man kan starte året med alle uheldene, - bare man så er i sikkerhed resten af året - men spiller klaveret sådan - jeg tror det næppe. Men selv om det er lidt synd for jer - så tak for et herligt grin, dejlig måde du fortæller på.
  Kjolen er bare lige i øjet :-D

  SvarSlet
 5. Ej det er da godt nok uheldigt med den bøjle :0( og jeg har også en heste pige ja ja de er seje.

  SvarSlet
 6. Du godeste et nytårsdrama der lå i støbeskeen, men måske meget godt at dramaet udeblev (for din, og ikke læserens skyld :-)) Men så har din tandlæge (grrrr) da givet dig drama nok, sikke en papabe! Måske du skulle tage til DK og få det fikset?
  Tænker i øvrigt at du da har verdens bedste undskyldning for netop IKKE at spise kogte porrer?? Det er jo i forvejen tortur!

  Held og lykke med det hele :) Tunikaen med de fine blå hunde er blevet rigtig fin!

  SvarSlet
 7. Jeg håber for dig, at dine næste mange juleferier bliver "kedelige" på den forudsigelige måde...
  Det var da godt, at nytåret endte meget bedre end forventet!

  SvarSlet
 8. Ca va....? jeg skal da love for, der har været gang i den i det franske....håber det trods genvordighederne går fremad - tunikaen er skøn, jeg efterlyste samme hæfte, for det var i bladet, mens jeg var i Frankrig, og sørme om ikke en sød dame sendte det til mig!!! Kan hunden med lidt go vilje ikke ligne en schnauzer? Lidt længere ben, så er den der.Jeg tar derned igen midt i mart og bliver til påskelørdag, så kan det da være.....held og lykke med kampen mod tanddoktoren!

  SvarSlet
 9. Jamen kæreste dog. Du trænger da vist til lidt helt almindelig hverdag. Hvordan har Bønne det? Jeg ønsker sådan for dig, at du snart får ro på dine tænder, det er slet ikke rart for dig og dyrt er det jo også. Flot tunika du har strikket og så hurtig du er blevet færdig med den :-)
  Held og lykke med det hele og pas godt på dig selv.

  SvarSlet
 10. En fin Zicho-model, den klæder dig, smart med hundene/kattene. Tak for historien om jeres nytårsaften, det lyder helt forrygt med alle de mennesker, som familien ikke kan enes med. Håber du finder en reel og god tandlæge;O)

  SvarSlet
 11. Hej Lin,
  sjov posting og megaflot strik!
  Krydser fingrene for at der ikke sker flere uheld foreloebelig og at du snart finder en ordentlig tandlaege.
  kh
  Bente

  SvarSlet
 12. Fordelen ved at året starter sådan er, at det snart ikke kan blive værre ;-) Jeg krydser fingre for en sikkerheds skyld !
  Mon ikk jeres venner skulle snakke lidt mere sammen indbyrdes i stedet for på skift at invitere folk den anden ikke kan snakke sammen med ? Jeg tror det :-)
  Ha´ en hyggelig weekend !
  Angelika

  SvarSlet
 13. Håper det ordner seg.
  Den tunikaen var skikkelig fin. Forstår godt at du trives i den:)

  SvarSlet
 14. Ha ha ha sikke da en forventning at komme til nytårsaften med, meeeeen godt at I fik en rigtig hyggelig aften. Mon så ikke de stridende parter fandt ud af, at de rent faktisk godt kan accepterer hinanden ???

  SvarSlet
 15. Dejligt at i alligevel fik en god nytårsaften!
  Jeg håber at Bønne har det godt og at du har fundet en ny tandlæge!

  Super flot tunika du fik lavet, og så så hurtigt! Imponerende :-)

  SvarSlet
 16. Sikke da noget med den tandlæge, jeg kan kun glæde mig over at mine tænder blev rettet da jeg var barn, jeg tror absolut ikke det er nemmere med alderen. Glæder mig til at se dit strik.

  SvarSlet
 17. Mægtig lækker gave fra Jane, som du har forvaltet på skønneste vis.
  Sikke noget med Bønne - håber ikke det er alvorligt! Og undskyld, men jeg kom sådan til at grine af din beskrivelse af din bøjle - sikke en svindler :(
  Jeg har tænkt meget over din julegave fra svigermor! Hold da op, sikke en stil :( Næste år giver du hende svampene tilbage med ordene: Jeg kunne ikke forestille mig bedre gave, så derfor skal du naturligvis have nogle mage til :) Got you! Knus til dig.

  SvarSlet
 18. Hold da op - varme tanker til både dig og Bønne - sikke lidelser, der udspiller sig i det franske! Al mulig medfølelse heroppe fra det snedækkede Nordjylland :-)

  Smuk detalje med de fine Zicho-hunde - kan godt forstå, du bare er flyttet ind i den model :-)

  SvarSlet