torsdag den 30. maj 2013

Monster high

Jeg kan ikke rigtigt forstaa hvad der er saa spaendende ved disse dukker, men det er det heeelt store hit. Ikke at klaede dem af og paa og lege ligesom vi gjorde dengang med Barbie, naeh, man skal "bygge" lejligheder og lave toej. 

Ela havde svaert ved at forstaa at hendes entousiasme ikke var totalt smittende, for det har taget mig lidt tid at komme igang, men nu er staklen da klaedt paa.

                               
                                    (photograf Ela)Kjolen fandt hun hos " Petite Fourmi", halstoerklaedet er bare 3m ret i oensket laengde, og tasken tja, da haeklede jeg 12 luftmasker og mikmakkede et eller andet ud derfra ( ja I ved jo, mig og en haeklenaal hrmm).
Og saa gaar jeg i dukketoejsstrejke ( hehe, jeg bor jo i strejkernes land :-) )
for bestillingslisten paa alt muligt dukketoej  har pludselig faaet koekkenrulle-laengde. HJAELLLLLLPPPPPPPPP!

6 kommentarer:

 1. Det er hyggelig å kunne lage noe for ungene.
  Sophia hadde BettySpaghetti, My lItle Pony og PollyPocket......
  Nå er det bare levende hester.......

  SvarSlet
 2. Det er du da sluppet rigtig godt fra, men jeg kan bestemt godt forstå, du ikke gider strikke dukketøj - jeg hader det næsten ;-)

  SvarSlet
 3. Fint dukketøj. Og Monster high - et af mine pigebørnebørn, havde fået en kuglepen, der sang "monster high, monster high" - så jeg var lige ved at blive sindsyg af den syngende kuglepen. Fantastisk dårlig sang. Men det skal ikke forhindre mig i at levere dukketøj til hende :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er Monster High smart og klar til fest - lige noget for "tøsepigerne" - men det er noget småtteri at sidde med både i strik og hækling.:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun fin, men jeg forstår nu godt dit skrig om hjælp - dukketøj og den slags er heller ikke min livret :))

  SvarSlet
 6. Jamen, det tager jo ikke lang tid....... Det er flot! (Og jeg håber ikke, min niece læser med her! Hun har også de der dukker.)

  SvarSlet