fredag den 6. februar 2015

Indkoeb

Jeg har sat mig for at lageret skal lidt mere i bund foerst, meeeen jeg kunne jo ikke dy mig. Det er altsaa svaert at vaere standhaftig (suk).  Saa, der er kommet lidt nyt stroempegarn til. Slut med de kedelige farver.Nu skal der lidt sprael paa fusserne ( jaja, naar der er mere bund i lageret ), og saa kom der lige den her med ogsaa ( det er saa nemt lige at klikke )Det bliver ferielaesning nede hos morfar.

En anden ting jeg vil lave lidt gratis reklame for er denne herDet er ikke det "nemmeste" at rive citronskal uden at faa ondt i armen eller faa det hvide af skallen med som giver en bitter smag. Det er det nu med dette lille vidunder.Den nupper kun det gule og det gaar saa staerkt. Maa tjekke om den er lige saa effektiv paa ingefaer og parmesanost.

Rigtig god fredag derude. 

10 kommentarer:

 1. Sikke fantastiske farver, de bliver da en fornøjelse at strikke med :-)

  SvarSlet
 2. Uuuuuuhhhhh, noget fint strømpegarn! Det er virkelig nogle fede farver. Alle må blive gladere af sådan nogle strømper.

  SvarSlet
 3. Un peu de couleurs dans ce monde de grisaille ! Bonne vacances et bonne peinture chez ton papa !
  Bises,
  MJ

  SvarSlet
 4. Der er da basis for spændende strømpestrikning nu.
  Sikke et spændende rivejern. Sådan et må jeg da vist kigge efter. Jeg elsker revet citronskal.

  SvarSlet
 5. Ja. Det er jo svært at stå imod. Vi er jo en del, som synes at noget af det smukkeste er en samling garn i forskellige farver. Det bliver fine sokker :-)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig kommer vi til at købe garn, det er jo vores last :o) glæder mig til at se de farverige sokker.

  SvarSlet
 7. Det bliver ihvertfald ikke til kedelige strømper med de farver :-)

  Smart med "citron-værktøjet"

  SvarSlet
 8. Ja, det er verdens bedste rivejern :-) Ak ja, at klikke er noget af det letteste og det samme gælder jo at aflevere cifrene på kreditkortet ;-) Men det bliver jo altsammen brugt tilsidst, ikke? Ligesom dine "700" lynlåse ;-)
  Ha en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 9. Åhh, hvor jeg dog kender det. Altså, det med garn i store stabler, meeeeen lige skal have lidt alligevel. Klik klik og der er bestilt til garnlageret :)
  Pragtfulde og glade farver til fremtidig strik du har købt &
  Herligt lille rivejern du der har fået. Det er da vist en *må-ha-ting* til Mosekonen her.

  SvarSlet