fredag den 13. marts 2015

Jeg maa le af mig selv

Jeg tror den er helt gal naar man laenge har oensket sig noget, tager sig sammen og bestiller det, for at finde ud af at det faktiskt allerede ligger i skuffen og man ikke kan huske siden hvornaar!

Det der nummer har jeg nemlig lige klare at lave. Flot ikk??  Saa nu venter jeg en bis-udgave af dette her.

Da jeg koebte min symaskine fulgte der denne fod med der skulle vaere saa fantastisk til quiltning.  Jeg havde bare ikke givet mig rigtig tid til at saette mig ind i tingesten. 


I dag skulle det saa vaere siden jeg nu alligevel havde det hele ( quiltehandsker, supreme slider, trykfod....)+ en hel eftermiddag ( dvs 2 timer inden skolehentning) til at lege i.
Youtube  blev studeret + denne her ( som lige skal siges er rigtig god)Jeg tegnede og hyggede mig, og teststykket gik ogsaa rigtigt fint.


Blod paa tanden, halloej hvor er jeg god..... og saa gik det galt!


Undertraaden klumper, stingene hoppes over, og  jeg har slukket maskinen. Det er jo trods alt fredag d 13 i dag saa det kunne jo vaere det var derfor.
Jeg proever igen i morgen, for nu gaar den ikke laengere!

Siden sidst har der kun vaeret smaadterier paa pindene. Vi var som sagt nede hos morfar i vinterferien. Lone skrev  i en kommentar efter min fars kones doed at det er de utroligste ting jeg oplever. Det har du fuldstaendig ret i Lone for det er ikke slut endnu. Ferien gik med at finde papirer til en advokat med speciale i norske og franske arverettigheder for hendes boern har ikke fundet paa noget bedre end at sagsoege os for at faa penge. Men okay, det er ligefrem en klassisk side af en arvesag.
I feriens sidste dage fik min far influenza, saa helten, boern og hund rejste alene hjem mens jeg nuppede endnu 14 dage sydpaa men uden de helt store strikkesager. Dét er en frustrerende oplevelse. At vaere garnloes. Haaber aldrig det overkommer jer!

                   Marina Baie des Anges hvor vi venter paa advokat

Endnu en gang Marius. 3 par mittens. Nu er det slut for i aar.

Strikket toe-up i sildebensmoenster. Tror ikke den metode bliver et hit hos mig, for jeg bruger meget tid paa at rede traade og pinde ud fra hinanden. Aergeligt for strikket bliver saa meget paenere paa denne maade.Jo, her ses moensteret bedre. Strikket i noget gammelt Frölich garn jeg har haft liggende i mindst 100 aar.


Og saa nogle noeglesnore bare for sjov.


Hygge hejsa til jer alle og rigtig god week-end.

12 kommentarer:

 1. Garnløs? NEJ for pokker da - uha, jeg får næsten kvalme ;-) Arvesager - pyha - håber det ikke ender i al for megen konflikt! Sikke skønne pulsvarmere (Marius kan bruges overalt) og sokker og jeg troede lige det var suttekæder, men altså også fine nøglesnore :-) Rigtig god weekend og LIn - tak for alle dine dejlige kommentarer - jeg elsker dem :-)

  SvarSlet
 2. Ouaou ! Te voilà équipée pour faire de fabuleux quilting ! Je te souhaite que cela marche mieux la prochaine fois... Bravo pour les chaussettes !
  Bon week-end,
  Bises

  SvarSlet
 3. Hej Lin,
  du gå i hvertilfald ikke ned på udstyr *lol*
  Du har det perfekte værktøj til freemotion quilting, det skal nok blive godt!!!!
  Og det er helt rigtigt at stoppe når det driller, næste gang bliver bedre.
  Dine "Mariusser" er fantastiske, jeg ville gerne kunne strikke så fint mønsterstrik - så flot!
  Ha´ det godt og måske skulle jeg ønske dig lidt mere "kedelige" tider,
  dit liv har vist været lidt for "spændende" i den sidste tid, det kan godt blive for meget og for anstrengende, især når man ingen garn har *smile*
  kh
  Bente

  SvarSlet
 4. Jeg var til frisør i går, fredag d. 13., og var noget nervøs, - men det gik vist ok med at klippe. Frisøren påstod, at hun ikke havde klippet ørerne af nogen, eller lavet skaldede pletter, så jeg kunne godt være tryg.....
  Jeg håber da, at din symaskine arter sig i dag.

  Arvesager er altså helt utrolige.

  SvarSlet
 5. Hei Lin
  Da har vi det samm problemet, både med innkjøp og symaskinen!!!
  Jeg syr omtrent aldri, for undertrøyer bare snurper seg. Men det har visst noe med spenneningen av tråden å gjøre. Jeg tar den bare frem ved montering, og til å sy enkle, helst rette eller firkantede ting på.
  He he.....jeg har stadig kommet hjem med et nytt plagg, og så er det samme plagget allerede i skapet fra før av. Datteren er glad for det, venninner også, for da faller det jo endel på dem! Tilogmed magasiner har jeg klart å kjøpe igjen!!!! Godt vi er to!
  Arvesaker er noe man ellers vil slippe, iallefall om det blir som dere opplever nå. Lykke til med det.
  Så håper jeg dere får dere en fin ferie i sommer, så dere kan slappe av og bare kose dere. Men husk endelig på strikketøyet!!!!!!
  Ha en riktig god helg, Lin. Klem

  SvarSlet
 6. Må give Lone ret. Det er de utroligste ting du kommer ud for. Og så en sagsøgning oveni. Hold da op!

  Fredag d. 13. er måske en dårlig dag at begynde på noget nyt :-) Lise kom også hjem fra skole og mente at mange ting var gået glat fordi det var fredag d. 13.
  For mig var det lige omvendt. En arbejdssag, som har hvilet meget, meget tungt på mine skuldre den seneste tid blev pludselig fredag blødt op! Det var skønt. Jeg har sovet så godt i nat.

  Uha - dage uden strikketøj! Det er ikke rart. Har prøvet en ferie i Holland, hvor jeg ledte hele byen efter garn og strikkepinde. Men - det var ikke til at opdrive!

  Fine pulsvarmere og strømper.

  SvarSlet
 7. Gad vide, hvordan den arvesag ender, det er jeg slet ikke sikker på, jeg har fantasi til at gætte
  Hvordan i alverden kan man overleve 14 dage uden garn?
  Fede pulsvarmere og sokker, du dog har fået fået strikket

  SvarSlet
 8. Uha da, 14 dage uden garn :-) Den går ikke her :-)
  Skønne sokker du trods alt har fået strikket.
  Ønsker dig en dejlig weekend <3

  SvarSlet
 9. hej Lin,
  det tror jeg ikke at jeg har prøvet;-))) Men jeg har prøvet at være garnløs og det har bestemt ikke været sjovt !
  Hvorfor har det været bøvlet at strikke sokkerne ? Der er da ikke flere pinde eller tråde ved at strikke toe-up. Eller har du strikket to på engang ?
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 10. Nå, det er da alligevel blevet til en del!
  Det med at købe noget man har i forvejen er vist klassisk. Det må være tegn på, at man RIGTIG godt kan lide det!

  SvarSlet
 11. Håber du får løst problemet med symaskinen, kan desværre ikke hjælpe, har aldrig prøvet det. Mang e fine ting du har fået strikket siden sidst, og oh, my good, ingen garn langt hjemmefra, det må være et mareridt.

  SvarSlet
 12. op på hesten igen :o)
  når jeg syr frihånds quiltning, så er har jeg indstillet stikkelængden på mindst muligt. Men den ved du sikkert fra bogen. Inden jeg syer ind på stoffet, har jeg taget et par sting på et stykke rest, så er under- og overtråd igang.
  pøj pøj med det :o)

  SvarSlet