tirsdag den 12. januar 2016

Kvart Mariussok.

Rigtigt godt nytaar til jer allesammen.

Mit Marius-stroempe-projekt, blev lidt halshugget. Jeg havde taget det med ned til morfar som feriestrik, men havde selvfoelgelig glemt moensteret, saa......
en sok strikket d 31 og den anden i begyndelsen af januar. 


Og de er allerede forsvundet ned i heltens skuffe.

Nede hos morfar laa der kofteboken og klompelompe og ventede paa mig.

Koftebogen troede jeg faktiskt man kunne faa alle steder derhjemme, men de to lokale boghandlere og strikkeforretninger kunne ikke hjaelpe, saa jeg maatte rejse tomhaendet tilbage til Frankrig igen. Der var godt nok en dansk netbutik der foreslog at sende den til mig, men naar portoen overstiger bogens pris bliver det lidt latterligt.  Og saa var det jeg opdagede at morfar er medlem af den norske " bokklubben"som kun tager 30 norske kroner for at sende til udlandet. Hehe, nu har jeg den.
 En anden jeg laenge har oensket mig er denne her. Ikke fordi jeg har saa mange boern at strikke til mere, men der er en nederdel i som er hele bogen vaerd. ( ja det er den  " damen ( som boern siger) har paa paa forsiden)

 Men saa skulle der jo ogsaa bestilles garn ( fedt at faa en god undskyldning), saa der roeg lige klik klik 26 noegler drops Lima + lidt andet smaateri som man ikke kan leve uden ( den kender I godt ikk) ind paa lageret.


En hel kasse guf.

Og mens jeg ventede paa guffet roeg et pandebaand af pindene. Strikket paa pinde 3.5 i merinos uld. Moensteret fandt jeg paa Facebook.Jeg kunne godt taenke mig at faa en lige saa paen stram kant paa aflukningssiden som paa opslagssiden. Hvad goer jeg forkert?????

Ellers er det de saedvanlige babystoevler der er hoppet af maskinen.Ellers er  der intet nyt under de sydlige himmelstroeg. Kaemper lidt med biler for tiden.  D 24 december var der en fyr der syntes min splinternye bil var saa smart at han absolut maatte koere ind i den. ( nu skal der to nye doere paa suk). Ville saa bruge den gamle, men den naegter at starte. Suk Suk. Saa nu bruger jeg mine to ben.

Rigtig god tirsdag til jer derude.

5 kommentarer:

 1. hej Lin,
  du kommer ikke til at mangle garn eller mønstre i et stykke tid :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 2. Det ser da godt ud med nye bøger og masser af garn - med pindene begynd :-)

  SvarSlet
 3. Du har da bestilt hjem, så der er mulighed for at strikke sig ind i 2016. Lækre sager.
  Ja, det med biludfordringer kender jeg desværre. Jeg er uden bil p.t., fordi tandremmen valgte at springe. Øv, øv og atter øv.

  SvarSlet
 4. Ikke bare nye bøger, men endda nogle af de allerbedste! Dejlige indkøb. Mariussokkerne er superfine!

  SvarSlet
 5. Nej, det kender jeg aldeles ikke - "småtteri man ikke kan leve uden" ;-) Her bliver der bare altid shoppet målrettet, uden svinkeærinder, he he ;-) Super dejlige ting, du har fået hjem - der er til mange lykkelige timer med garn og pinde - og så gør det ikke så meget, du har klikket 26 gange ;-)

  SvarSlet