søndag den 24. januar 2016

Klompelompe

Og saa blev min version endelig faerdig. Okay, jeg mangler at haefte ender men den skulle altsaa lige proeves mens jeg havde photograf Ela i naerheden.

Tadaaaaa

Klompe lompes siksak skoert strikket i Drops Lima mix .( Fra bogen jeg viste jer i sidste indlaeg)
 Saa bliver det saa spaendende om jeg endelig kan laere at gaa med nederdel om vinteren.  Jeg har et "problem"  der hedder stroempebukser. En forfaerdelig opfindelse hvor skridtet hele tiden glider ned og sidder meget u-elegant mellem ens knae for man kan aldrig faa dem lange nok.  Da jeg var yngre og fire numre mindre kom jeg en underbukse udenpaa for at holde dem paa plads, og dengang var det ogsaa koldt nok til at jeg kunne " holde" saadan en masse lag ud. Men tiderne forandrer sig  og det goer min " udholdenhed" ogsaa, saa med mindre jeg vil ty til hofteholder maa jeg nok bide visse ting i mig og glaede mig over at korsettets tid da i det mindste er overstaaet. ( Selvom Jean-Paul Gaultier goer en masse ihaerdige krumspring for at faa det genindfoert som et mode-must).

En anden ting jeg ikke har faaet vist jer og som skal paa pindene i aften er min gevinst i Kaas- julekalender.Det var en rigtig gramsepakke og jeg har ogsaa gaaet og foelt paa garnet i lidt over en maaned. Saa laekkert. Tak til Kaas og Sommerfuglen

Sorry. Adressen blev lidt utydelig.


Rigtig god soendag aften derude. Paa snarlig genblog.

13 kommentarer:

 1. Den bog har jeg netop set i Oslo, og den fristede mig. Den var nær røget i kurven da jeg besøgte husfliden. Hav en god uge.

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet fin. Min yngste datter er i gang med at strikke samme nederdel.

  SvarSlet
 3. Så flott et skjørt! Strømpebukse er et irriterende plagg.. Kanskje en tights kan være fint til dette strikkede skjørtet?

  SvarSlet
 4. Du ser hamrende godt ud i din flotte nederdel. Jeg er dog helt sikker på, du vil komme til at fryse, hvis du skifter strømpebukserne ud med hofteholder her i frostgraderne ;-)

  SvarSlet
 5. Meget flot nederdel,og hvor du bare ser super godt ud med den på.
  Der er da lidt et problem med strømpebukserne, lidt koldt om vinteren med bare ben. Mine strømpebukser bliver hvor de skal selv om jeg har lange ben, men jeg køber altid strømpebukser i str. Large. Måske fordi der er godt polstret omkring lårene 😄

  SvarSlet
 6. Wow en flot nederdel, der sidder som støbt. Du ser godt ud.
  Det med strømpebukser er jeg helt enig i.

  SvarSlet
 7. Pift....pift...hold nu lige op hvor ser du godt ud Lin, nederdelen er super flot og sidder jo perfekt.

  Sikke en dejlig gave, den SILVER har jeg også kig på det er bare en super lækker model
  Kh Jane

  SvarSlet
 8. Wauw for en modelskikkelse!

  SvarSlet
 9. Den nederdel er godt nok flot, og sidder bare som støbt på dig, håber du får god brug for den, måske også med gamacher under.

  SvarSlet
 10. Du ser smækkerlækker ud i den nederdel, så den skal du bruge ☺ Hvad med leggings og en kort støvle i stedet for strømpebukser? Skøn, skøn gave du har vundet ☺

  SvarSlet
 11. Du ser smækkerlækker ud i den nederdel, så den skal du bruge ☺ Hvad med leggings og en kort støvle i stedet for strømpebukser? Skøn, skøn gave du har vundet ☺

  SvarSlet
 12. Ja, strømpeholder er da en mulighed! Nederdelen er ihvertfald flot!

  SvarSlet