fredag den 5. februar 2016

Silver

Saa blev den faerdig.
  

                              
Strikket i Airone og silkmohair fra Onion. Det var det strikkekit jeg vandt i kaae's julekalender. Et rigtigt hyggeligt strik, og saa bloedt. Og saa herlig at have paa selvom det nok lige er i det varmeste for tiden ( 18° i dag, den er helt gal)  Pulsvarmerne er fra Mariusbogen. Det var bare for at bruge resterne, og da der selvfoelgelig ikke var nok, maatte jeg snyde lidt groen silkmohair  ind i. Bloedt og varmt og herligt.

Tusinde tak for alle de smigrende kommentarer til mit sidste indlaeg. Det var Ela der lige skabte et optiskt synsbedrag. Efter rygestop ( 14 januar 2014) er jeg hoppet op paa en str 40, men det er da fedt at man kan trikse med billeder.

I skal da lige faa et billede af en tunika fra "Ottobre" for at bekraefte det.(hihi)


Herlig model og behagelig at have paa, men joesses hvor skulle der meget stof til. Den skulle have vaeret helt sort, men i mangel af stof maatte planerne aendres.

Og saa har jeg endelig faaet taget mig sammen til at sy en " bionic gear bag". Og hvorfor gjorde jeg ikke det noget foer?????

Moensteret er koebt paa craftsy. Mine piger har skelet til den som kosmetikpung, men da tror jeg lige den er i overkanten saa jeg koebte ( igen paa craftsy) moensteret til " sew together bag" som jeg havde set hos Marie.  Den virker mere passende til det formaal.

Naa kan I hygge og ha' en god week-end. Saa vil jeg koere ud for at kigge paa strygejern. ( Ih naar saadan noget gaar i stykker GRRRRRRR)


9 kommentarer:

 1. Hei Lin
  Så fin lue du har strikket. Og kjekt å bruke restegarn på småplagg, som pulsvarmere. Jeg får aldri nok av pulsvarmere!!!
  Du syr, og det blir så fine ting. Så synd Strykejernet ditt er i stykker. Det må man ha når man syr.
  Klompelompeskjørtet ditt kan også brukes til tights, vet du.
  Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlet
 2. Sikke lækre sager, du har fået lavet. Jeg er vild med den tunika.

  SvarSlet
 3. Det er nogle meget fine ting! Tunikaen er så flot, og den der taske ser virkelig smart ud!

  SvarSlet
 4. Så fin den Silver er blevet. Du er godt nok flittig med symaskinen, tunikaen er bare blevet smart, til trods for stofmanglen......Etuiet kan jeg godt forstå kan friste til makeup,det er rigtig smart.
  Rigtig godt weekend
  Kh Jane

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Det er godt nok en smart taske, du har syet

  SvarSlet
 7. Trikse med billeder? Jeg er mystificeret! Men der er mange ting en efterhånden gammel cirkushest ikke ved ;-) Sikke fin hue og en meget, meget sød tunika :-) Håber, du har fået nyt strygejern - sådan et kan jo ikke undværes :-)

  SvarSlet
 8. Lækker Silver og fine pulsvarmere, og meget fin tunika.

  Jeg er så imponeret over din bionic gear bag. Sådan en burde alle have :-) Se fuldstændig professionel ud. Sådan noget tør jeg slet ikke give mig kast med!

  SvarSlet
 9. Fine sager, som du har lavet <3

  SvarSlet