tirsdag den 17. januar 2017

Godt nytaar med billedspam

Rigtigt godt nytaar til jer alle derude med alle de bedste oensker for meget strik. hehe.

Det nye aars start var en forlaengelse af det gamle. Jeg har siden sommer naesten tilbragt mere tid hos min far end herhjemme og med tankerne optaget, saa jeg maa indroemme at bloggen blev tilsidesat. Fingrene har dog arbejdet alligevel, for hvor ser man dog lysere paa tilvaerelsen efter et par pinde.

Og... Til stor morskab for mig blev jeg i efteraaret " skaeldt ud" af en aeldre dame fra Alsace. Aeldre, tja, hun er 89 og staeser rundt som en paa 45. Aeldes paa den maade, ja tak, jeg skriver under med det samme.  Hun syntes det godt nok var flovt at jeg som halvnordmand ikke kunne brodere Hardanger. Okay.... man kan ikke alt.....  Snik snak,jo det kan man. Og siden har hun taget mig i "laere". Jeg oever mig paa smaating for det er godt nok haardt for oejnene. Madamen syr uden briller, og jeg sidder med baade laesebriller og lup. (suk). Her er et lille udvalg.

En lille ny verdensborger kom til blandt venindernes boern ( taenk jer, jeg er kommet i den alder hvor veninderne bliver bedsteforaeldre. Hvor er tiden blevet af??)

Klompelompetaeppe i Drops Lima, undertroeje i noget laekkert uld/bomuld jeg havde som rest fra Fru Jensens Unikum. en bomuldsdukke og bold
Er blevet helt tosset med min klompelompebog og Drops Lima


  

Sokker, andet end de traditionelle stribede skulle jeg ogsaa proeve mig paa, men jeg fik strikket for stramt, saa der blev pilet op igen, og de almindelige stribede overtog pindene.


Jeg har ikke opgivet. De kommer paa igen, bare ikke lige nu.....Mit glansnummer for 2016 blev Boevertunkoften strikket i ( igen fra Drops) Babymerinos. Tinknapperne var nogle min mor havde taget med da vi flyttede fra Norge i 76', saa der kom lidt personlig nostalgi oveni.Paa syfronten er det blevet til nogel flere babystoevler                                            Nogle monster-bibs

Og denne her som jeg bare bruger hele tiden.  Den har en god stoerrelse saa en Pad kan den ogsaa bruges til.  Saerligt praktiskt nu naar Facetime gloeder mellem Aarhus og Rodez.  Liv er lykkelig for sit ophold paa Egaa ungdomshoejskole. Saa lykkelig at hun ville tilbage dertil efter jul. 
Min nostalgiske gamle telefon. Har lige opdaget at den er blevet samlesaet mens jeg var hos morfar. Ville hente nogle billeder fra den til indlaegget og fandt den i tre stykker. Surt show. Og selvfoelgelig er det IGEN husnissen der har vaeret paa spil. Hvem ellers???

Kan I have det saa godt derude i aeteren, strik nogle pinde og nyd tilvaerelsen.
Kram herfra.

7 kommentarer:

 1. Så nydelige ting i hardangersøm! Og flotte strikketing og praktiske sømting. Kjekt å se.

  SvarSlet
 2. hej Lin,
  velkommen tilbage til bloggen :-) Jeg har savnet dine indlæg !
  Ja, og jeg vil gi´ damen ret som ikke kan forstå at du ikke kan(kunne) sy Hardangersøm ;-)) Det burde da ligge i generne ;-)
  Mit første projekt var en mørkeblå stjernedug som selvfølgelig blev broderet med mørkeblå tråd. Typisk begynderfejl ! Men jeg synes at det er dejligt afslappende. Måske skulle jeg finde nål og tråd ?

  knus
  Angelika

  SvarSlet
 3. Så MÅ du da väre godkendt som nordmand og slippe for at sy flere af dem? De er virkelig flotte!
  Det er da udfordrende med din far. Håber du snart får lidt mere tid hjemme.

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre fra dig. Den dukke du har hæklet hvor er opskriften fra ?

  SvarSlet
 5. Godt nytår. Du har da virkelig fået lavet lækre, lækre ting. Jeg er vild med dine syede futter. Hvor er mønstret fra?

  SvarSlet
 6. Det er da nogle vildt dejlig ting du har fået lavet, især vild med dine hardanger broderier og måden de er anvendt på.
  Godt nytår til dig

  SvarSlet
 7. Kære Lin - først rigtig godt nytår til dig og din familie - jeg kan forstå, der er nok at se til :-) Godt vi har vores strikketøj :-) Men du har jo også været kreativ på så mange andre områder - hvor er de fine dine hardanger broderier og de pynter så smukt på juletræet :-) Det varmer helt ind i sjælen, når man møder sådan en gammel passioneret dame, ikke? Også selvom man får lidt skæld ud, he he - men se nu hvad der kom ud af det :-) Jeg synes du kan være stolt af årets produktion - kan godt forstå, du er stolt af koften, men du har da også været vild på sokkefronten - de skal nok blive færdige en gang :-) Dejligt at din datter trives med det hun gør i Danmark, man bliver så glad når de trives, til gengæld er det også stor ulykke, hvis de ikke gør! Ha en rigtig dejlig dag, må strikketid og -lyst blomstre rigtig meget også i Frankrig :-)

  SvarSlet