tirsdag den 5. juli 2016

Student

Resultatet faldt i dag kl 10. Da de store hvide tavler med alle navnene efterfulgt af bestaaet eller ikke bestaaet blev sat ud i skolegaarden var nerverne godt nok paa hoejkant. Bestaaet, saa nu har vi en bachelor i familien.   Her faar man ikke hue paa, de koerer ikke rundt og der festes ikke ( doedsygt egentligt) saa hun maatte da lige laane min den "gamle" (ups, det er 29 aar siden)


Nu skal der pakkes kuffert. Danmark here we come. Hurraaaaa

10 kommentarer:

 1. hej Lin,
  stort TILLYKKE med datteren :-) Er man i Frankrig bachelor når man tager studentereksamen ? Her skal skal man læse i nogle år for at blive det

  knus og god tur til det regnfulde danske sommerland
  Angelika

  SvarSlet
 2. Tillykke, - sejt med lånt hue.
  Husk lige regntøjet, for vi er blevet ramt af lidt vådt....

  SvarSlet
 3. Tillykke med datteren. Sjovt hun gerne vil bruge din studenterhue.
  Rigtig god ferie i DK - håber I kommer med den varme sommer, her er ikke for lunt endnu.

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende, Lin - hvor er hun en smuk pige :-) Og meget fin med mors studenterhue. Da jeg blev student var det "in" i de kredse, jeg færdedes i, at proklamere, at man IKKE ville have hue på, fordi det var noget kommercielt bras vi ikke ville støtte (ja, vi var meget kloge dengang ;-)), men feste - det ville vi sørme gerne, he he. Det lyder ærligt talt lidt tamt, at der slet ikke er nogen fejring af de hårde studenterår - stakkels pige. Så må du lære hende lidt om de danske studentertraditioner - de er godt nok gået til den i år. Lastbiler er jo blevet de nye hestevogne og jeg har mere end en gang været bekymret for, at der skulle drysse et par fulde studenter ud på vejen, he he :-) Måske var det på sin plads at dele en flaske vodka med pigen ;-) Nej - undskyld, det var naturligvis bare pjat :-)
  Jeg tænker I kan tage lidt godt vejr med til Danmark, nu hvor I alligevel rejser så langt? Det er altså ikke for godt, lige for tiden - men der er vel stadig håb for den danske højsommer? Skal I tilbringe al jeres tid på Sjælland eller kommer I også til Jylland? Skulle din vej falde forbi Nordjylland, er du naturligvis selvskreven til en kop kaffe og et par pinde :-)
  PS: At du kan lide mit strik og synes beskrivelsen gør forhandleren ære, kan jeg vist aldrig blive sur over - så du er tilgivet på forhånd :-) Rigtig god tur til DK :-)

  SvarSlet
 5. Kæmpe tillykke med hende! Ja - der er noget mere fest over det i DK..... God tur nordpå! Hils i garnbutikken i Nykøbing.

  SvarSlet
 6. Tænk engang......nu med hue, dog mors "gamle" som tiden dog flyver

  Smuk og meget yndig og et kæmpe TILLYKKE skal lyde herfra ❤️❤️❤️

  Håber I får en rigtig god tur nordpå og at vejret vil vise sig fra sin allerbedste side når I gæster gamle Danmark 🌞
  Kh Jane

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot! Stort tillykke med hende - dejligt. Og god tur til Danmark.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 8. Tillykke med din dygtige datter. Ha' en fantastisk tur til Danmark

  SvarSlet
 9. Tillykke med din datter. Så fantastisk. Man må få lidt våde øjne i sådan en situation.
  I så genbrug af hatten - skønt :-)

  Håber I tager noget godt vejr med til DK!

  SvarSlet
 10. Til lykke med Liv - dejligt! Jeg undrer mig også over det med at hun er bachelor - det er først efter 3-4 års videregående uddannelse at man er det her i DK. Altså at man har en kompetencegivende uddannelse, som man kan gå ud og få et jo på, fx skolelærer, sygeplejerske, diplomingeniør er bachelorer her. Nå - men - fortæl lidt mere om hvad det er hun skal i Århus, hvordan hun skal bo osv - alle de spændende detaljer, jeg går ud fra at I har fået hende installeret nu? Du må også gerne fortælle lidt om hvad hendes overvejelser er for at flytte så langt væk hjemmefra.

  SvarSlet