fredag den 17. juni 2016

Quillow

Saa blev den endelig faerdig min quillow. Skate-board-quilten der var beregnet til " Lil'boev" og som alligevel ikke ville have den.  Taenkte lidt paa hvad jeg skulle med endnu en quilt, men.... Bilen. Den har brug for en pude som "forvandles" til taeppe efter behov. Man kan jo godt fryse i en bil ikk?? Eller leder jeg bare efter daarlige undskyldninger??? 
Her kommer  dyret....

 I pudeformInden taeppet foldes helt ind i


Her er taeppet foldet sammen i tre paa langs


Bagsiden hvor jeg "loefter" lomme-puden


Quilten med lomme-puden syet paa paa bagsiden til hoejre


Og den kommer saa dér


Den haaber jeg saa vil blive en succes i min fine bil. Den skal med allerede naeste torsdag hvor Lil'boev og jeg koerer ned til morfar og faar gjort ham "sommerklar" saa han kan klare sig mens vi er i Danmark.
Vi har stadigvaek graavejr, byger og mellem 8 og 10°, saa behold endelig det gode vejr derhjemme saa vi kan nyde det naar vi kommer hjem.

Hov ja nu skrev jeg "Lil-boev". Det er altsaa Ela. Det blev hun doebt af vores dejlige genboer i Vaeggerloese dengang hun (som lille) kun ville se Dirch Passer filmen  "Pigen og Greven". En replik er " kom saa min skat med en lille boevs", og den replik var hittet. Det haenger saa ved. (smil)

Rigtig god blogweek-end derude.

7 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er det smart! Det må da være drømmen i enhver bil. Wow.
  Vi holder lidt på det gode vejr. Visse dele af landet er ramt af voldsom regn i disse dage, men her i Østjylland går det ret godt. Lidt byger og terrassevejr, - det er en god kombi.

  SvarSlet
 2. Øh det er smart!!! Flot lavet Lin ������

  SvarSlet
 3. Det er virkelig et flot tæppe, og det er da godt at du kan få lov at bruge det selv, når nu datteren ikke vil. Smart med puden!

  SvarSlet
 4. Jeg er vildt imponeret, hvor er det flot - og smart

  SvarSlet
 5. hej Lin,
  dengang husets junior var en lille dreng, syede jeg en quillow til ham og den blev slidt op :-) Den var så nem at have med når han skulle overnatte hos familie eller venner. Din skateboardquilt er kanonflot og selvfølgelig har man brug for en quilt i bilen, når man kører mange kilometer :-) , og man kan da aldrig ha´ for mange quilts ?!?!

  quiltehilsner
  Angelika

  SvarSlet
 6. Wouwww - hvor er det smart hittet på, Lin :-) Jeg må indrømme, jeg havde lidt svært ved at følge med i "instruktionerne", men nu tror jeg, jeg har fattet, hvordan den virker, he he ;-) Det er da også temmelig sejt med biler i bilen :-) Her er det altså blevet overskyet og blæsende, men jeg er sikker på det gode vejr vender tilbage i juni - når vi skal holde ferie, ikk ;-) Sød historie med lille bøv - sådan noget kan være helt umuligt at slippe af med og det er ikke altid teenagere, synes det er sjovt, at det hænger ved ;-) Men jeg forstår altså ikke, at hun ikke ville ha den quilt? Ha en dejlig søndag :-)

  SvarSlet
 7. ------ juli ----- skulle der stå ;-)

  SvarSlet