fredag den 3. juni 2016

Ind imellem

Jeg "knokler" stadig med mine norske flag-sweatre, men nu er det mest fordi det er saa hulens varmt at sidde med. Jeg tager mig saa en lille "ind imellem" ind imellem. Denne gang kastede jeg mig igen over klompelompebogen og det blev til to af disse her agrementeret med to traeknapper som er genbrug.Er helt tosset med de huer og bruger stadig min lyseroede naesten hver dag     ( jojo, vi har ikke sommer endnu. 5° overfrakke og regnvejr kan I slaa den???)

Og her et bevis paa at jeg laaner Ela's kamera. Hun fik en bog med saadan et billede paa forsiden og saa skulle jeg da lige lege lidt. ( Hov, jeg maa da en tur til frisoeren, ups)Rigtig god week-end derude. I aften er det slappe-strikkeaften med en fantastisk rosévin vi tog med hjem fra Anjou-distriktet, og i morgen invaderer min "kaere" sviger os.

6 kommentarer:

 1. hej Lin,
  den er kanonflot og så vidt jeg kan se det, klæder den både dig :-)) 5 grader er godt nok lidt ! Mon ikke gløgg ville være et godt valg frem for kold hvidvin ?

  kh
  Angelika

  SvarSlet
 2. Uha uha sviger-besøg forude - hold ud kære Lin, det går over igen ;-) Lækker hue du har lavet og hvis du ikke havde fortalt det, ville jeg have troet at billedet var af din datter - du ligner en ren teenager, Lin - det er skisme da godt gået af en kvinde på din alder, ikk? ;-) Bare tænk på det gennem hele svigerbesøget, hun er heldig at have sådan en svigerdatter :-) 5 grader? jamen verden er da helt af lave - her er det tæt på 30 - for pokker hvor er det varmt og jeg er allerede begyndt at klage! Krydser fingre for at noget af det kommer ned til dig :-) Jeg elsker dine kommentarer Lin og kom til at tænke på, om du næsten ikke "har været med" i blogland lige så længe som mig? Jeg begyndte at strikkeblogge tilbage i 2008. Selvom vi aldrig har mødt hinanden, så er det lidt som at få besøg af en gammel ven, når du kommenterer :-) Ha en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 3. Det er da godt I har rosevin når det er så koldt! Uha, hvis sweateren allerede nu er for varm at sidde med. Jeg sveder med mit tæppe her i DK.
  Fede huer!

  SvarSlet
 4. 5 grader? Pyha, du må gerne få 10 ekstra af mig. Jeg ved godt, jeg ikke skal klage, når vi endelig har sol og varme, men jeg kan ikke lave noget i denne tid.
  Fede huer, du laver, og jeg giver Lene ret, jeg troede også, det var din datter, vi ser på billedet :-)

  SvarSlet
 5. Super smart hat. Jeg har desværre absolut ikke hattehoved, så jeg strikker aldrig huer til mig selv.

  5 grader - uha - uha. Her har det været den skønneste weekend med sol fra en skyfri himmel.
  Jeg elsker tennis og ser French Open. Kan godt se at de ikke ligefrem er i sommertøjet. Tror de sagde at der var 13 grader i går. Har også i nyhederne set billeder fra alle oversvømmelserne. I har godt nok fået meget vand!

  SvarSlet
 6. 5 grader det da vildt vi har 30.. Sej hue

  SvarSlet