fredag den 20. maj 2016

Klude

Jeg manglede koekkenklude, og hvorfor koebe naar jeg har set saa mange flotte strikkede klude ude i aeteren?
Det blev til fire noegler Drops Paris og moenster drops nr 139-38.

Der gaar kun ca 3/4 nogle til hver, saa der er blevet nogle rester.
Og saa vil jeg bede jer om nogle fiduser.  Er i gang med denne her  


og skal lave to til, men som I kan se er flaget ikke faldet alt for heldigt ud. Den lodrette blaa streg broderer jeg paa, men det andet...... Strikke med to farver efter Seyfarths metode koerer derudaf rigtigt godt, men naar der kommer tre farver paa er jeg ret utilfreds fordi det bliver ikke for jaevnt paa forsiden og ret grimt paa vrangen, og begge sider skulle jo gerne vaere lige flotte. Saa HJAELP!!!!!!!!! ( har tjekket youtube om Seyfarth skulle have lagt een ud, men ak)

Denne her skal aabnes som cardigan og saa skal der strikkes stolper paa og saettes flotte norske tinknapper i.  De to andre bliver "kun" med lynlaas.

Haaber I har en god idé i aermet.

Og saa er det fredag. Kan I have en rigtig god week-end, og saa blogges vi ved.

7 kommentarer:

 1. Måske vil en vask og let presning kunne klare det hele - hvor er den ellers flot. Ellers er mit bedste råd at spørge Bodil Munch, hun er en ørn til flerfarvestrik og har nogle film liggende på sin hjemmeside :-) Jeg kan sagtens strikke det, men jeg er ikke sikker på, jeg kan give noget fornuftigt videre, desværre :-( Dejligt med opfyldning på karkludefronten - mon jeg nogensinde kommer i gang, he he? Håber, du får hjælp - det er så ærgerligt, når man ikke synes, det lykkes. Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. hej Lin,
  lige som Lene er jeg heller ikke hoppet på karkludebølgen (endnu), selvom jeg synes at de er flotte. Jeg er sikker på at jeg kommer til at strikke eller hækle nogen engang, for jeg er altid flere år bagud når det gælder om at følge en ny trend ;-))
  Jeg har desværre ikke noget godt råd til dit strikkeproblem, men hold op, hvor bliver trøjen flot !

  knus
  Angelika

  SvarSlet
 3. De er blevet fine, dine nye klude, du må strikke nogle stribede klude af resterne
  Jeg har selv lavet nogle, mest fordi de er rigtig gode i brug

  SvarSlet
 4. Wow, hvor er den sweater flot. Jeg kan desværre ikke bidrage med gode råd.
  Og kludene er bare lækre. Jeg bruger mine strikkede og hæklede hver dag, og med stor fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine dine klude. Jeg strikker også karklude i øjeblikket. Indimellem synes jeg det er lidt spild af tid, men de er skønne. Jeg giver dem væk som gaver og modtagerne er begejstret. Trøjen er meget smuk. Kan desværre ikke give dig råd om strik med 3 farver.

  SvarSlet
 6. Kludene er fine, men trøjen er da fantastisk! Jeg plejer at sno trådene efter 2-3 masker, men snor de 2 tråde forskudt af den jeg strikker med. Når det så bliver vasket, falder det hele noget ned og ser pænt ud, som regel.

  SvarSlet
 7. Jeg er også hoppet på klude dillen :) dine strikkede er så fine

  SvarSlet