torsdag den 4. februar 2010

Floejte-etui/ Housse pour flûte

Storetrold er nu i 5 klasse og har faaet musik paa skoleskemaet. Udover blok og blyant skulle vi ogsaa trylle en floejte frem til den praktiske undervisning. Jubii, taenkte jeg og gravede min gamle traeblokfloejte med etui,  lavet af mormor,  frem fra gemmerne.( Taenk at den skulle komme frem igen efter 30 aar). Et hjemmelavet vateret etui var aabenbart SAGEN, for der kom en lille bestilling fra en hestetosset  skolekammerat. Vateringen blev lidt tyk, for jeg havde kun en rest fleezstof tilbage.

Ma grande est au collège depuis le debut de l'année, et a eu musique sur son emploi du temps. A part les stylos et les carnets il a fallu fournir une flûte pour faciliter la découverte des futurs virtuoses.hehe, J'ai retrouvé ma vieille flûte en bois avec la housse fabriqué par maman ( la mienne). Que cette flûte retrouve la lumière après 30 ans dans un carton......impressionnant. Mais une housse fait maison était apparament un must car j'ai eu une petite commande d'une copine d'école gaga des chevaux.                                                                     

4 kommentarer:

 1. Sikken en god ide - det er jo et helt unikt blokfløjtehylster :-) Det er også sådan en blanding af sødt og råt med det fine broderi og den rå kant :-)

  SvarSlet
 2. Très joli: tu as du faire une petite fille heureuse! Mais quand est-ce que le trold nous bercera de son flutiau?

  SvarSlet
 3. Det er da et flot etui, og super god ide. Og velkommen i blogland, og tak for de søde ord. Og Bente Geil sender til udlandet, hun fortalte lige at hun havde fået en japansk kunde, så mon ikke hun sender til dig også, det er et godt tilbud, garnet er lækkert.

  SvarSlet
 4. Jamen, hej Lin, er det virkelig dig? Tillykke med din blog - herligt at "møde" kvinden bag de gode kommentarer her i Blogland.

  SvarSlet