mandag den 8. februar 2010

Laaaaangsomt/ C'est looooooong

Det her er en helt ny foelelse for mig: At synes det gaar langsomt.  Jeg er igang med et dansk hedebindesjal som jeg fandt paa den tyske sideLust auf farben. Bare rolig, for jer der som jeg ikke har snakket tysk i en menneskealder er siden oversat til.......dansk (yes). Jeg faldt pladask for alt ved det sjal; formen, det praktiske og det saa typiske danske. Men......jeg synes det tager laaaang tid at faa det strikket. Sidder med alle  maskerne ( hold op hvor er der mange ) og kan faktisk ikke se at jeg kommer videre.  Det eneste jeg kan se det paa er at garnnoelgebestanden synker hehe. Det kunne vaere jeg skulle tage et " ind i mellem"-strikketoej saasom en hue eller vanter eller....... Men.... den foelelse lover ikke godt for de to kjoler jeg skal igang med bagefter. Den ene model er en fra "hendes verden" og som jeg fandt igen hos vores strikkeheks, den anden model er fra det franske "Bergère de France", saa den maa I vente med at se til den bliver faerdig hehe.
C'est un nouveau sentiment pour moi; que c'est loooong. J'ai attaqué un châle traditionel danois trouve sur une site allemande.Lust auf Farben ( lien plus haut). Pour ceux qui, comme moi, n'ont pas parler allemand depuis des lustres, il y a une traduction en anglais ( en danois aussi mais bon.....) Tout dans ce modèle m'a plu.  La forme, le côté pratique ( le châle se noue dans le dos pour permettre une liberté des mouvements et biensûr des mains) + le côté "historique" . Les vendeuse aux marchés et les travailleuses dans les champs s'en servaient jusqu'à l'invention du fibre synthetique. Mais ( il y a toujours un mais...) c'est trés long. Je suis là avec toutes ces mailles sur l'aiguille et je ne le vois pas avancer. Heureusement que le nombre de pelotes restants diminue hehe. Peut-être devrais-je  trouver un petit projet style gants, bonnet  pour "couper " un peu la "monotonie" du tricot . Ce sentiment reste de la mauvaise limonade pour mes deux projets à venir. J'ai dans mes placards de la laine (eh, du coton, bref des pelottes) pour deux robes d'été. Il faut que j'y arrive, il faut que j'y arrive .........  Affaire à suivre

5 kommentarer:

 1. Courage! Le début est magnifique et déjà bien avancé. Et puis tu tricotes si vite que tu devrais bientôt en voir le bout. Après, tu n'auras plus qu'à en faire un pour moi !!!

  SvarSlet
 2. Hvis det kan være en trøst, har jeg også altid en fornemmelse af, at sjalerne går langsommere, måske det er noget med formen, ved det ikke rigtigt. Håber, du overvinder krisen, for det er et dejligt sjal :-)

  Men kjolerne, hvor du strikker rundt, føles ikke så slemt ;-) Jeg sætter en maskemarkør hver gang jeg starter, så jeg i det mindste kan se, at jeg når nogle omgange :-)Og så må man bare sige til sig selv, at det tager den tid, det tager ;-)

  SvarSlet
 3. Aaaiii godt at se du har fået en blog :):) Så kan jeg gengælde alle dine søde kommentarer og knus!!!
  Glæd dig til sjalet er færdigt så du kan svøbe dig i en varm dejlig ting :)

  SvarSlet
 4. Sådan er det bare med sjaler, når man når til de lange stykker. Nogle gange hjælper det at sætte en mærketråd ind så man lettere kan se at der sker noget. Jeg glæder mig til at se sjalet!

  SvarSlet
 5. Tillykke med bloggen og tak for det gode link til de mange flotte sjaler - ikke mindst hedebindersjaler.
  Jeg vil gerne strikke sådan et, men måske skal jeg snyde lidt og strikke det i tykt garn på tykke pinde, så det går lidt hurtigere.

  SvarSlet