mandag den 26. marts 2012

Ironman no more.

Hende der med det uredte hår og det flabede smil var mig da jeg kom hjem fra bøjletandlægen i tirsdags. Og bemærk det så lige, síl vous plaît, at stilladset er pist versvunden.  Herligt. Efter 3 måneder og 12 dage med nervekrig og TT ( læs tårer og tynd mave ( ja det er min måde at evakuere skuffelser og stress på, det giver en hammer flot flad mave, men mærkeligt nok holder det ikke, underligt underligt :-))) Ja det blev altså sådan noget gøj med en masse frem og tilbage ( I skal nok slippe for detaljerne)for så ville han godt tage bøjlen af og begyndte, tog halvdelen og ville så ikke mere, og så gik jeg i tre uger med en masse løse ender i munden, og det er altså metal-ender vi snakker om, så av av.( og jeg kunne fileme ikke få en anden til at pille det af: Mafia-familie. Næh, han er begyndt, så skal han også fortsætte! ) Gudskelov er helten en diplomatisk ål,så han smøgede ærmerne op og tog fat, og herligt var det, for ikke nok var (er) bøjletandlægen en meget uærlig mand, men han tilhører også den type der mener at mænd taler bedst sammen. Sikke en mandschauvinistisk  GRRRRRRRRRR. Og den type er desværre ikke ved at uddø her i Frankrig. Næh, de lever i bedste velgående. Og så er det jeg kan blive så harm og tænker hvor Fa.... var de franske rødstrømper da resten af den nordeuropæiske kvindelige del af befolkningen var i vild revolution og oppe på barrikaderne??????? Suk, der skal vist mere end et par årtier til at forandre den sydlige mentalitet.  Og her lukker jeg for mit opråb (smil).
I torsdags var jeg så hos en anden bøjletandlæge der havde accepteret at chekke om det var lavet ordentligt, og der var altså godt nok lige nogle ting der skulle rettes op på. Men nu er jeg togskinne-fri. Jeg har ganebøjle til om natten og tråd i undermunden på livstid.
Det er lidt sjovt med den tråd. Den er pakket så meget ind i en slags lim, at det føles som dengang man i skolen ville gemme tyggegummiet bag ved fortænderne i undermunden så lærerne ikke opdagede det. Gjorde I også det???
Men men, nu er det overstået og jeg er så glad og lettet. (Selvom jeg venter på resten af regningen og har en over- og en undermund som ikke harmonerer  hrmmm)

Et lille råd. Hvis en bøjletandlæge vil have fat i jer, så luk munden hårdt i og løb skrigende væk!

Med det råd vil jeg ønske jer en god uge, på snarlig genblog, og så vil jeg storsmile til verden med blottede tænder.

15 kommentarer:

 1. Hvor dejligt. Tillykke med det fine smil! Det lyder som om det har været en sand plage, så det var da godt, du fandt en anden tandlæge.

  SvarSlet
 2. Sikke mange trængsler.
  Dejligt, at du smiler nu:)

  SvarSlet
 3. Der sker da ting og sager, hvor du kommer frem. Godt du har fået det fixet og kan smile bredt med smukke tænder

  SvarSlet
 4. Been there, done that! 10 år med metal i munden var nok til mig! Så må jeg bare acceptere nogle småskævheder!

  Tillykke med dit nye, fine smil. Håber trængslerne nu er ovre!

  SvarSlet
 5. Hold da op...men fine bisser nu - og giver dig så sandelig ret i det med de franske mænd...nyder solen på 2. uge her i Méjannes le Clap - på torsdag kommer datteren med familie - det er stort!

  SvarSlet
 6. Hvor er du smuk....flotte tænder og heldigvis er du kommet igennem det helvede. Og så skal du vist til at spise igen....har du ikke tabt dig?

  SvarSlet
 7. Sikke noget,men hvor ser du godt ud nu.
  Knus
  Jane

  SvarSlet
 8. Sikke en omgang. Må ha været FRUSTRERENDE!!!!!!! Men sikke et smil på en flot dame♥ kender godt tricket med tyggegummiet ha ha. Knus♥

  SvarSlet
 9. Sikke et smukt smil du kan gå sommeren i møde med!!! Hvor ser du dejlig ud Lin! Men hold da kæft for en omgang!!!

  Fjong er et fedt ord ik`? Lidt sjovere end "fint" og "ok". Fjong siger: "det er bare helt fint og ok, super duper".
  Det må du øve dig i så du ikke bliver for fin og fransk ;-) hi hi

  SvarSlet
 10. Sikke et dejligt smil du mestrer. forstår godt du er glad for at være sluppet ud af "kløerne" på mændene. Ha en dejlig dag.
  Kis

  SvarSlet
 11. Kære Lin
  Sikke et mareridt du har været igennem ..håber anstrengelserne har været det hele værd ...
  på billedet ser det og du super godt ud ...
  kæmpe knus fra én med meget skæve tænder ... :o(

  SvarSlet
 12. Føj for en omgang - Godt du er kommet helskindet igennem og smukt smil du har fået - det har trods alt været anstrengelsen værd .-D

  SvarSlet
 13. TILLYKKE og så har han sgi da lavet et super godt arbejde, du ser forrygende dejlig ud med det smil :-)

  Jeg er meget glad for, at du overlevede den tandlæge :-)

  SvarSlet
 14. Puha, sikke da en historie! Det er da lige til at give sved på panden!
  Godt at du nu er ovre på den anden side og du kan smile et smukt smil og spise flødekarameller igen :-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med det fine smil. Måske jeg skal holde op med at vær bitter på skoletandplejen som ikke ville sende mig til bøjletandlæge og leve glad med min skæve fortand.
  ;-) Kristine

  SvarSlet