fredag den 27. april 2012

Ulovligheder.

Kender I den der type der altid finder noget negativt ved alting???? Sådan een tror jeg vist nok jeg var i ferien (ups). Vi havde i flere måneder gået og tigget og bedt om regn, og når den så endelig kom, så var det fileme også galt, for hvorfor pokker skulle den lige komme i min ferie????? Og os der havde pakket kufferten med badetøj, vi skulle hellere have fyldt den med uldsokker og regntøj! Og jeg kan love jer for at et mobilhome (sardinæske som Jane kalder det hihi) kan føles meget småt når det sjasker ned udenfor. Nå, men pyt med det, det gik jo.
Midt i det hele lød der "Kvæk" fra yndlingssvogeren, og så skyndte drømmemanden sig at hente sin tvillingebror og kørte 700 km op for at hjælpe ham. Det forhold der er mellem de tre brødre er heeelt fantastisk. Der er et sammenhold og et "hjælpe hinanden" som er 100% beundringsværdigt, men behøvede det absolut være midt i vores ferie?????? Jo, åbenbart. Men så hyggede pigerne og jeg (+ vovse) i de 5 dage den eskapade varede.
Da han så kom tilbage kørte han over for at hente yndlingssvogerens datter som arbejder på et feriecenter i Mandelieu. Hun ville selvfølgelig stolt vise sin onkel de pragtfulde omgivelser hun arbejder i,  og mens de kiggede sig rundt var der en idiot (skulle gerne have fundet et meget værre ord) der kørte ind i vores bil på parkeringspladsen, og selvfølgelig uden at lægge navn og adresse ( hvorfor i alverden skal man være ærlig????), så nu skal hele den ene side + bagsmækken skiftes. Shit x3! Så det endte med at blive en rigtig dyr ferie,men dejlig trods alt.

Og nu til noget positivt hehe.

Jeg hækler. Jojo, I har læst rigtigt. Men når jeg hækler er det lige til et " Benny Hill show". Tungen lige i munden, dyb koncentration, endelig ikke forstyrre mig, og så bliver der talt og talt og talt. Jeg tror der kommer til at gå mange år før jeg klarer at TV-hækle hihi.
Det jeg gik igang med var "Queen Anne", en udfordring som Louise havde sent mig for så lang tid siden at det er til at blive mega flov over. Men hun havde sendt mig en opskrift uden billedforklaring, så for mig var det totalt volapyk. Så undskyld Louise, men jeg snød og fandt en Queen Anne i billeder på Ravelry.Ravelry som endnu engang blev min redning.  Men modellen er omdøbt til "Projekt Louise" her på matriklen.Dette er et lille forsøg på at være kunstnerisk fotograf i stiv kuling mellem to byger.  Lidt af et flop, så jeg prøver igen på amatørbasis hihi.

Jojo, jeg fik blod på tanden og lavede to. Hvad siger I så?   Miraklernes tid er ikke forbi.

Det blå er lavet i en rest Manos del Uruguay silke og uld, og det lilla er resterne fra min AD model "Syren" i bomuld/uld.
Når jeg nu var gået igang kunne jeg lige så godt fortsætte, og denne lille pingvin fra fru Madsens nørklerier kom til verden.


Den ligger på fødselsdagsdugen, for da vi kom hjem fra ferie var det denne glade dejlige piges 14 års fødselsdag.


Jeg behøver vel ikke at fortælle jer at tiden går alt for stærkt??????

Og nu forbereder vi til Paulines ankomst på lørdag. Det er Bønnes tyske korrespondent, og det var hende Bønne boede hos i efteråret. Hun skal være her i 10 dage hvor de 6 er hellig-feriedage, så det ville være dejligt med lidt ophold i regnen så den stakkels pige kan få set noget.

Liiiiige en ting til før  I får fred:-)))))
Før ferien havde jeg gang i "Operation Rester".  Der kom lige en T-shirt til ud af maskinen.


Nej, jeg er ikke blevet etbenet hihi.

Kan I have en rigtig god week-end, og på snarlig genblog.

11 kommentarer:

 1. I har sørme oplevet noget :-/ Jeg er vild med din en-benede T-shirt ;-)))

  SvarSlet
 2. Vraiment trop mignon ton hibou ! Merci pour le thé de hier et bon week-end allemand ! Bises

  SvarSlet
 3. Ærgerligt med regn i ferien og buler i bilen, men solen kommer frem igen og det er snart sommer!

  Godt gået med hæklingen!

  SvarSlet
 4. Hold da op en ferie, man taber da helt pusten..
  Smukke Queen'er du har lavet, har også lavet 2, man kan næsten ikke stoppe igen med dem der. Helt vild med den ugle, hvor er den sød.

  SvarSlet
 5. Puha, for en ferie! Den næste må da blive bedre..... Fine hælerier, og tillykke til fødselsdagsbarnet!

  SvarSlet
 6. Det kan man da kalde en ferie med indlagt overraskelser...pyha

  Jeg er dybt imponeret over dine evner udi hæklekunsten hvor er det flot....Queen Anne helt nyt for mig.

  Jeg vil altså også lige komplimentere din kunstneriske udgave af Queen Anne......du kan jo ikke gøre for at solen var gået hjem og blæsten vidste tænder.....:-))

  Sikke et billede af Bønne....stort tillykke med hende 14 år...ja tænk engang.

  kh Jane

  SvarSlet
 7. Til lykke med Bønne og - du er da go til at hækle! Det dér havde jeg aldrig fundet ud af. Jeg må indrømme at jeg måtte ind på Ravelry for at finde ud af hvad et Queen Anne er for noget, men nu er jeg klogere. Det lignede bare en blonde... Øv med bilen!

  Kan du ikke overveje at fjerne ordgenkendelsen når man skal lægge kommentarer? Det er så besværligt efter de har lavet det om...

  SvarSlet
 8. Jamen - sikke dog en ferie... Kan da godt forstå at du blev lidt træt af det hele....

  Skønne tørklæder og lækker ugle. Og så også en frisk sommer t shirt.

  SvarSlet
 9. Queen Ann i to eksemplarer er faktisk rigtig godt gået, for det er egentlig et lidt tricky projekt til en nybegynder - så sejt, at du gennemførte :-)
  Og så hækler du også bare lige en ugle - jeg tror snart, du bliver en vaskeægte tv-hækler ;-)

  Fantastisk billede af en skøn og glad pige, tillykke med hende :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med datteren :-)
  Håber at hun havde en dejlig dag.
  Det var da vist tiltrængt ovenpå den dumme ferie!

  SvarSlet
 11. Kære Lin,
  det er hylesjovt læsning og nu da ferien ligger så langt tilbage, kan du sikkert også grine af det hele, lige bortset fra det med bilen, det må man bare skynde sig at glemme.
  Flot og fint hækleri!
  Knus
  Bente

  SvarSlet