søndag den 9. juni 2013

Paa den igen

Der er ikke andet at goere end at lave een til.  Jeg var faldet pladask for denne her

                                      
                                       Billede laant paa Ravelry

Nanook af Heidi Kirrmaier. Men som I kan se paa billedet er modellen et af de der mennesker som alt bare passer til. hrmmm. Jeg har foer strikket hendes modeller og da har en stoerrelse medium vaeret rigtig god. Det var den ikke i denne model. Min ser saadan her udog er for lille ( dobbelt suk). Saa jeg maa lave een til, for det gaar nok lidt hurtigere at strikke een til end at tabe sig hehe.
 En herlig model som var sjov at strikke. Jeg strikkede den i 100% bomuld  i "FIORE trends" fra Adrieafil.

Og saa til noget mere groent.

Ela har faaet sin fleece fundet i et gammelt Ottobre blad.
Der er blevet klippet i den et par gange, for jeg havde selvfoelgelig ikke taget hoejde for at Ela er en lille fransk model  (det lyder lidt smartere end at skrive " en bette ski") og at Ottobre koerer efter de hoeje finske.


Og saa er der kommet omslag paa min telefonbog. Jeg var jo saadan en klovn ikke at have faaet lavet kopi af mit mobil-repertoire, og da telefonen gik dudu efter 6 aar, roeg alle numrene ogsaa, saa intil jeg finder ud af hvor og hvordan jeg faar lavet saadan en kopi, er jeg troligt gaaet i gang med hoejteknologiens forgaenger = papir og blyant. Om det saa bliver fulgt op er jo en anden historie hrmmm.Hov, der er da vist nogle blyantstreger der lige maa viskes vaek.

Kan I have en rigtig dejlig blogsoendag, og saa haaber jeg I har bedre vejr end os. Det oeser ned til en forandring hrmmm.            12 kommentarer:

 1. Så Fin jakke du har strikket, bare synd den er for liten til deg.
  Det er ergerlig med disse mobiltelefonene. Min gjør som den vil, og i dag hadde den forandret på design og skriftyper!!!!!! Heldigvis var ingenting fjernet.
  Lykke til videre med å få tak i andres telefonnr.

  SvarSlet
 2. Øv - for den da , det er s** da irriterende når strikketøjet ikke passer ?
  Held og lykke igen med den næste sag :-)
  Fin fleece til pigen :-)

  SvarSlet
 3. Her har solen været fremme hele dagen, så vi har nydt udelivet :))
  Sikke skønne ting du har fået kreeret. Jeg forstår godt at du må strikke den cardigan igen, den er skøn :))

  SvarSlet
 4. Været til Puttetantetræf i gråvejr (piger, der syer tæpper til børn på julemærkehjem) først sol, da vi kørte nordpå igen,
  En meget fin trøje, hvor ærgeligt, at den var for lille. Fin trøje til Ela. En god ide med backup i pen og papir, når teknikken svigter.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 5. Hvor ærgerligt med trøjen, - men den er lækker, så du må da bare i gang igen.

  Du burde være i DK lige nu. Vejret er så dejligt. Jeg håber da også, det når ned til jer på et tidspunkt.

  SvarSlet
 6. Øv med trøjen. Den er rigtig flot, så jeg håber, den næste bliver perfekt.
  Fleecetrøjen ser rigtig god ud.

  SvarSlet
 7. Så må du jo på den igen, håber der er en aftager til den flotte model. Og ja det er noget værre rod når man mister alle de telefonnumre, burde vist også skrive dem på papir, især nu hvor jeg ser den flotte udgave du har lavet.

  SvarSlet
 8. øv øv og 3 gange øv, men du må igang igen for den er da rigtig flot.

  SvarSlet
 9. Lækre sager selvom der måtte laves lidt om! Enten for småt eller for stort!!! Ja, man burde faktisk som dig lave en RIGTIG telefonbog som førhen. Har lavet en backup af mine numre på mobilen men alligvel. Håber at I har fået det lidt varmere. Knus♥

  SvarSlet
 10. Hvor ærgerligt at den ikke passer, for modellen ser godt nok skøn ud! God arbejdslyst med næste udgave - sejt at du klør på!!

  SvarSlet
 11. Tak for et par gode grin - som du dog kan beskrive det ;-) Jeg synes, der er meget stor forskel på, hvordan en trøje ser ud på en ultratynd model og så os almindelige kvinder, men man fristes gang på gang og skuffes gang på gang, ak ja ;-)

  Hvor er jeg glad for at høre, at du slap med skrækken - jævnfør dit sidste indlæg. Jeg kan sørme godt forstå, at du svæver rundt på en sky. Jeg tænker meget på Irene disse dage, hvor jeg strikker uglekjole til Lillefrø, for opskriften er købt af Irene og garnet har også været hendes. Hun er savnet!

  SvarSlet
 12. Sejt at du har lyst til at strikke trøjen igen. Den er også skøn.
  Bette *** ser godt ud i den grønne trøje.

  SvarSlet