mandag den 10. februar 2014

Halsedisse

Jeg har faaet lov til at strikke til Boenne. Hurraaaaa, det er saa sjaeldent det sker ( siger moderen med et suk), men himmel og hav stod godt nok i et da Ela glemte Boennes halstoerklaede i skolen. ( Nok ogsaa fordi hun havde laant det uden at spoerge om lov ups).

Det blev saa til en gang uspecificeret halsedisse.
5 noegler 100% uld ( uden banderole saa herkomst ?????)
160 masker paa pinde 7 , (2 pinde vrang og 2 ret) x 3, dobblet perlestrik saa laenge garn haves, slut med (2 pinde vrang og 2 ret ) x 3. Luk af.

Den ser ud til at vaere blevet accepteret, for hun har da haft den paa.I soendags var vi ude og spadsere i denne hyggelige og meget idyliske lille landsby.  Og vi havde godt vejr. Foerste solskin siden juleferien. Jojo, den er god nok.
Se selv. Og det der vand, det roeg hunden i. Han skulle hoppe fra sten til sten, men den glippede saa PLASK. Han var godt nok lidt forfrossen bagefter men ikke nok til at han ikke kunne gaa paa opdagelse, og da han godt toer kravle op, men er en bangebuks naar man skal ned, maatte Boenne op og hente ham.
Og der voksede vintergaekker overalt. Saa smukt.

Paa patchsiden er jeg begyndt paa endnu et evighedsprojekt. Foreleobigt har jeg naesten tre amerikanske stjerner.Paa fredag er det St. Valentines day. Fejrer I det???? Det goer vi ikke, men jeg faldt over dette kort.  


Soedt ikk????  Hun har en del andre. I kan jo tage et kig her og hav en rigtig god bloguge.


8 kommentarer:

 1. ups Ela ... men godt at du kunne redde den/hende :) .... smuk datter og halsedisse - smuk natur og smukke stjerner :)

  SvarSlet
 2. Det ligner jo forår :-)
  Det er et fint tørklæde, du har strikket, så selvfølgelig er det allerede i brug
  Vi fejrer heller ikke Valentine, ikke fordi jeg ikke gerne vil have blomster eller chokolade, men jeg synes, det er meget skønnere, når jeg mindst venter det

  SvarSlet
 3. Halsrøret passer perfekt til din Boenne .-) Super hyggelig landsby, der ser dejligt ud .-)

  SvarSlet
 4. Lækkert med strik på p.7.
  Vi har heller ikke været forkælet med solskin, men så bliver man jo så meget mere glad, når den kommer.
  Valentines Day, - ikke her. Men kortet er rigtig sødt!

  SvarSlet
 5. Ret sødt kort! Fedt, at du fik lov at strikke til hende. Og at hun vel at mærke bruger det.
  Det lyder som forfærdelig meget regn I har haft,

  SvarSlet
 6. De store børn - det er ikke så let at strikke til dem. Søren vil egentlig gerne have at jeg strikker til ham, bare han ikke skal bruge det!!!!
  Med Lise går det endnu.
  Så er det jo perfekt med en halsedisse. Den klæder din smukke datter godt.

  Dejlige grønne billeder! Her er gråt og trist.

  SvarSlet
 7. Hvor ser hun skøn ud - det er ikke altid let med strik til de unger :-) Sikken et herligt område at gå tur i - vi har da lidt solskin indimellem bygerne her i Nordjylland :-)

  SvarSlet
 8. Det som er det fine med halsedisser er at ungdommen gjerne vil ha dem....og gå med dem.
  Så fin din datter ble med den.
  Ang OL luen, så er den jeg heklet etter veldig enkel. Der bruker man fastmasker, og det er det enkleste. Bare prøv deg frem.....
  Skal du til DK til sommeren? Kanskje vi sees. Som jeg forstår, kjenner du Gitte, Lene og de andre i strikkeklubben! gjør du ikke?

  SvarSlet