fredag den 21. februar 2014

NO COVER

Vi har tysk udveklingselev for tiden. ( Ja for man kan da ikke tale om udvekslingsstudent naar de er 13 kan man????)
En rigtig soed  og flot pige der godt nok er 2 aar aeldre end Ela ( paa det punkt har skolen klokket i det) og 1/2 meter hoejere. Hun er selv hoejere end jeg og det er en lidt sjov foelelse naar jeg altid plejer at vaere den hoejeste i dette lilleput-land ( jeg er kun 1.72 saa derhjemme ( i DK ) er jeg lille).
Naa, men denne soede pige har turdet at "flytte ind" hos en goer-det-selv-mor med en pad UDEN etui.Saa herligheden ligger bare smidt paa gulvet. Kan I ikke lige se een af os klumpedumper ( eller hunden) komme brasende og vupti no more pad.
Jeg ville da lige lave et etui til hende. NEIN NEIN sagde et lagenhvidt barn da hun fandt ud af at "fait maison" betyder hjemmelavet. Saa der skal nok lidt krisehjaelp til i aften naa hun kommer hjem og finder dette her
og endda med lomme til ledningen. Den ender nok i lufthavnens foerste skraldespand paa tirsdag, men saa er den da beskyttet indtil da.


I aften skal vi have aarets foerste jordbaer. Godt nok fra Spanien, men de duftede saa godt. Spise jordbaer i haglvejr, det bliver en première.
Rigtig god fredag aften til jer alle.8 kommentarer:

 1. ååååh jordbær ...det gad jeg sørme godt .... :)
  du er en dejlig værtinde at lave cover til eleven :)
  håber i får en dejlig weekend
  knus

  SvarSlet
 2. Stakkels tysker, hun får vel traumer ;-)
  Jeg synes altså, det er et flot etui

  SvarSlet
 3. Kulturudveksling bliver nok til kulturchok! "Stakkels pige", - ha,ha ;)

  SvarSlet
 4. Eller også bliver hun glad?
  Hun lærer ihvertfald noget om andre kulturer.........
  Det ville være virkelig surt at ødelægge hendes ipad!

  SvarSlet
 5. Hi-hi. En 13-årigs rædsel for at få pakket sin ipad ind i et eller andet "hjemmelavet" ville jeg gerne have set. Fint cover, du har lavet til hende.

  SvarSlet
 6. Det var en fin gave du har laget til henne. Men ungdom i den alderen er litt redd for " noe hjemmelaget" så det var vel derfor hun takket nei.
  Er du så høy som 1.72? Du nermer deg en modellhøyde, Lin.
  Jordbær i februar!!! Det så veldig godt ut, nam nam.....
  Ha en riktig fin helg. Klem

  SvarSlet
 7. Hvordan kan du dog gøre det imod hende, Lin? Du er dybest set et meget grusomt menneske ;-) Nein betyder jo nej forstås ;-)
  Synes nu det er veldig fint og mon ikke hun vænner sig til det?
  1,72 - det er da noget også i DK - hvis hun er en 1/2 m højere, så får jeg næsten ondt af hende - hun må få dårlig ryg af at skulle bøje sig ned til de franskmænd ;-)

  SvarSlet
 8. nej hjemmelavet er ikke altid velset i den alder :) :)
  Sikke flotte omgivelser i går tur i

  SvarSlet