onsdag den 26. marts 2014

Smaating og en "Deer and Doe"


Tre par boernestroemper str 5-7 aar fra bogen "Favorite Socks : 25 timeless Designs from Interweave"

Paa de lilla er skaftet " Flame wave socks" fra Ann Budd. De blev lidt sjove i farverne for garnet er noget jeg fandt i min mors gemmer da vi toemte hendes lejlighed for 5 aar siden og garnet stammer fra Margrete strik i Helsingoer dengang butikken laa paa Stengade. Dvs det er saadan ca 20 aar gammelt og det er smaa rester jeg har. Saa det er blevet saadan lidt patchwork. Den nye ejer er totalt ligeglad og det er jo hovedsagen og jeg er glad, for jeg fik endelig aabnet en af mine mange sokke-boeger. Naar jeg nu har dem, hvorfor strikker jeg saa altid de samme?????????De smaa sko er del af en barselgave. De skal sendes til en lille knaegt hvis foraeldre har givet ham det ansvarsfyldte navn "Odin". De er helt tossede med "Thor"-filmene og jeg har dem ogsaa lidt mistaenkt for at foretraekke det navn, men her i Frankrig kan man ikke kalde en dreng "uret". ( Det staves ikke helt paa samme maade, men udtalen er der). Han skal ogsaa have et stk legetoej  der lige skal....... rigtigt.....monteres ( min yndling).
Og saa vil jeg praesentere "Plantain" fra Deer and Doe. (Moensteret kan du downloade gratis  her ) Den skulle have vaeret med i deres konkurrence med deadline i slut januar, men der skete noget med den der deadline, saa der gik kuk i det, men her er den endelig. Syet i noget gammelt buksesnedkerstof ( ogsaa fra min mors gemmer) som ogsaa er saadan rundt regnet 25 aar, altsaa en ny-gammel sag.
Jeg skal paa et tidspunkt have lavet mig en til med en mindre halsudskaering.

Det var alt for denne gang.

 Rigtig god onsdag aften til jer alle.


5 kommentarer:

 1. Heisan
  Så søte sokker. Jeg er altså slik jeg også. Strikker de samme sokkene hver gang. Og jeg har sokkebøker og kilovis med sokkegarn, men kjøper ofte noe annet......
  Jeg har ikke strikket MARS sokkene ennå, men i løpet av helgen må de bli ferdige. Jeg skal jo strikke et par hver mnd og helst av garn fra lageret.
  Så fin overdel du har sydd. Den satt så fin på. Utringningen var fin, den. Du trenger ikke lage en ny.

  SvarSlet
 2. Dejligt at du er gået væk fra de tyske modeller igen! Strømperne er skønne. Sjove farver til strømper gør dem endu bedre!

  SvarSlet
 3. Hvor et det skønt at gamle gode garner mm kommer frem og bliver brugt :)) skønne ting du har fået fra hånden! Odin sjældent brugt tror jeg, men fint navn :))

  SvarSlet
 4. 20 år gammelt garn dukker engang i mellem også op hos mig - garn er langtids- holdbart :-)
  Skøn bluse du har strikket.

  SvarSlet
 5. Det er da ellers en superflot udskæring, Lin - og noget virkelig lækkert stof - tænk at sy og strikke i garn og stof, der har ligget så længe :-) Fine, fine barselssko til lille Odin - et skønt, men som du selv siger navn, der forpligter ;-)

  SvarSlet