onsdag den 11. juni 2014

En gammel kending

 Camomille behoever vist ikke yderligere praesentation :-)Strikket i en traad hoejlandsuld fra Garnudsalg og en traad "Angel" -mohair fra Bergere de France.
Det var beregnet til min fars fantastiske hjemmesygeplejerske, men det var kun indtil jeg traf hende.Til saadan et sprudlende livsstykke gaar de " tamme" farver slet ikke, saa jeg maa i taenkeboks.


I patchklubben fik vi en lille stribe af nedenstaaende med opgaven at lave  et stykke paa ca 30x30 til sommerudflugten. Der skal trakkes lod om dem og det stykke man traekker skal man saa selv montere faerdigt.
Jeg valge "aebleskroget". (Hedder det ogsaa saadan derhjemme??) Min firkant blev godt nok kun paa 28 cm ( too bad hehe).
Og saa fik jeg lidt flere graa haar i gaar. Boenne er begyndt til teori. Taenk at min store datter skal til at koere bil. Jamen dog, er vi allerede naaet dertil???????   Okay, hun kan foerst komme til koereproeve om to aar ( hun er kun 16) og skal koere mindst 3000 km med os inden hun maa slippes loes selv, men alligevel......... Og saa havde hun sidste skoledag fra 1. g i dag. Til naeste aar skal hun saa til studentereksamen i fransk, historie og geografi foer der tages hul paa philosophien ( et obligatorisk fag i 3g). Jamen jeg kan slet ikke foelge med.

Rigtig god onsdag aften derude. Sidste friaften inden fodbolden monopoliserer fjernsynet.

11 kommentarer:

 1. Smukt sjal, som et livstykke nok også ville blive glad for. Jo, den hedder æbleskroget i Danmark også.
  Det er en noget anden måde at tage kørekort på, end herhjemme.
  Ja, de kære børne bliver voksne før vi får set os om.
  hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Din Camomillle er så flott, men er hun sprudlende , må du kanskje lage en i rød-orange toner?
  Patchen er også så fin, jeg forstår ikke at du får det til. Jeg tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet til det, i det hele tatt.
  Min datter på 16.5 år har tatt det obligatoriske grunnkurset, og kan da få lov til å øvelsekjøre. Men for tiden har vi ingen bil......så hun må vente.
  Det er igrunnen greit, for hun flytter for å gå på skole til høsten, og vil kun komme hjem i helgene. Det blir veldig uvant, og jeg vil savne henne meget, tror jeg. Hun gleder seg villt til å flytte, og skal ha sin egen hest der, siden det er på en landbruksskole.
  Så er jeg altså i ditt hjemland, Lin. Og jeg simpelthen elsker København, og kan ikke få nok! Men i morgen skal jeg til Jylland. Det er også fint.
  Knus

  SvarSlet
 3. Camomille er bare en klassiker!
  Ja, børnene bliver store. Min datter går til eksamen nu og lillebror er lige blevet konfirmeret. Det er ikke os, der bliver gamle, vel!?! ;-kr

  SvarSlet
 4. Ja pludselig er børnene store og flyttet hjemmefra - her har vi kun halvdelen hjemme -men så træder der andre faktorer ind når børnene flytter hjemmefra. Her har den ældste hjemmeboende lige fået kørekort og suser gerne - i min bil, hvis det er muligt - og kørelæreren så noget overrasket ud, da vo meddelte at nu manglede kun den sidste at kære hos hende om tre pr....

  SvarSlet
  Svar
  1. iPad'en fryser indimellem når man skriver, så der er trykfejl incl i ovennævnte....
   Dit Camomille er smukt - mon ikke livstykket kan bruge et enkelt og skønt sjal, tiltænkt hende? Jeg tror ikke om det er spraglet eller ej betyder ligeså meget som hvis det er tiltænkt hende for det hun er og gør for din far, det er tanken der ligger bag,der tækker, tænker jeg...

   Slet
 5. Heldigvis er det kun børnene der bliver ældre. De tager kørekort og flytter hjemmefra hurtigere end vi kan følge med.
  Ham på 20 er fløjet. Ham på 14 har et år tilbage i folkeskole og så vil han være kok. Ham på 12 har ikke helt så travlt - endnu.
  Pludselig er det kun Manden, som kommer hjem til mig hver dag, men bare han gør det og drengene gør det de helst vil. Så skal jeg nok vende mig til det.
  Husk det nu - det er KUN børnene som bliver ældre - vi er stadig 30 ;o)

  SvarSlet
 6. En pudsig måde at erhverve sig et kørekort på - noget anderledes end her!
  Du er da rigtig god udi det der patchwork og dejlige farver du har valgt!
  Sjalet er skønt skønt, så mon ikke du selv eller en anden vil nyde godt af det, det er jeg sikker på :))

  SvarSlet
 7. Jeg synes din Camomille er smuk og har masser af spræl, jeg tror hun vil blive vild af glæde!

  SvarSlet
 8. Camomille går man aldrig galt af. Og sikke da noget smukt patchwork, du har lavet, det har jeg aldrig prøvet at lave, men måske i mit næste krealiv

  SvarSlet
 9. Uha - tænk at hun allerede må køre - men måske er det i virkeligheden et bedre system end her? Du må bare i gang med endnu en Camomille - dem kan man jo altså heller ikke få for mange af, vel? ;-) Det kan godt være farverne er "tamme", men jeg synes nu, de er flotte :-)

  SvarSlet
 10. En meget smuk Camomille, hatten af for at du laver et mere.

  SvarSlet