søndag den 12. oktober 2014

BURGERMEISTERS

Moooaaaarrrrr, maa vi godt tage ind paa torvet med veninderne og spise en is????

Selvfoelgelig maatte de da gerne det, -men kom nu ikke for sent hjem.


Klokken blev 23......   23.30 ......... 24

og farmand sad paa naale. Det er jo ikke en situation vi er vant til i Frankrig, men cool nu.....   Det er nemt at sige til en pylrefar saa da midnat slog sagde han  " du bliver noedt til at tage derind og hente dem, for hvis jeg goer det bliver det med jagtgevaer og haandjern".
Saa hunden og jeg slentrede ind mod byen og fandt pigerne i halvt ekstase over et band som havde spillet paa Café Klein.
Og alle fire toeser var helt oppe at koere. Det var bare de bedste og og og  I maa love os at tage med ind for at hoere dem og bla bla bla.

Jaja taenkte vi. Nok et eller andet lokalt boysband som er in for tiden. Vi lovede saa at tage med derind med vilde planer om at tage os en stille oel og forsvinde i pausen. Et boysband i vores alder??? HALLO!

Torsdagen kom, vi tog derover til starten af koncerten kl 20 og fandt....ikke en eneste ledig siddeplads. Folk havde endda vaeret ovre paa konkurrentcaféen for at hente stole. Okayyyy, hvad er det her??? Skal vi staa op??? Saa forsvinder vi ihverttilfaelde i pausen!!!!!

Bandet begyndte og hvem stod og hujede og sang med og kunne ikke forstaa at det allerede var pause??? Helten og jeg. Og vi skreg EKSTRANUMMER og fik knaegtene ind paa scenen igen og der blev grinet af joksene og sunget og danset og vi var totalt oemme i foedderne, men da havde vi ogsaa staaet op i 4 1/2 time og havde ikke set tiden forsvinde.

Her er de " drengene"



Vores videoer er desvaerre for daarlige saa jeg "hugger" en fra Youtube




Café Klein er desvaerre blevet noedt til at lukke, men jeg haaber da at vi kan finde bandet paa Flaster til naeste sommer, for vi er alle
TOTALT   FAAAAAAANNNNNNN.

7 kommentarer:

  1. Hi hi hvor er det skønt og godt tøserne fik dem at høre igen :))

    SvarSlet
  2. Hahaha, - ja sådan kan det gå. Herligt med lidt god musik.

    SvarSlet
  3. Griner.... og de unge hyggede sig vel over at i "flippede ud".......

    SvarSlet
  4. Ouaouh ! C'est rock, ça déménage, c'est bien !

    SvarSlet
  5. Hi, hi - det er godt at få rørt de gamle ledbånd ;-) Og så er det jo ikke så tit, man deler musiksmag med ungerne, vel? Så nyd det, så længe det varer :-)

    SvarSlet
  6. Skøn historie! Jeg kan lige se den franske far med mord i øjnene over danske teenage-vaner. Og så blev han forvandlet næsten til en dansemus!

    SvarSlet
  7. Hvor herligt at du kom til strik cafe og at I alle blev vilde med Burgermeister ;-) Har faktisk samme musiksmag som drengene. En del af det er vist pga. de har hjernevasket mig hi hi. Skal I til Danmark til jul? Har været hjemme hele 3 gange fra forrige juli s[ det giver blod på tanden! Knus

    SvarSlet