søndag den 22. maj 2011

Tiden går.

Nu har vi allerede været hjemme i 14 dage, og hvor tiden dog jodler derudaf.
Vores ferie startede lidt uheldigt med dårligt vejr, råskildesyge og svigermor


men endte fantastisk.
Vi fik gjort hovedrent hos morfar, men fik desværre ikke fundet en engelsktalende rengøringshjælp og en hjemmehjælp kan vi vist godt skyde en hvid pil efter, for han er ikke "handicappet" nok. Det at man er gammel og ikke har kræfter mere til at svinge støvsugeren er altså ikke nok hernede, men vi giver ikke op. Så foreløbigt fortsætter vi som vi plejer med at han "samler" det sammen som han må have hjælp til, til når vi kommer.

Pigerne hjalp godt til

og morfars pool blev tjekket: Alt i orden.

Jeg havde lavet denne her inden vi tog afsted. Et mønster fra Alt om håndarbejde nr 231 marts 2001.Stoffet havde jeg fundet i Helsingør sidste sommer, og nu er en overlock'er sat højt på ønskelisten.


 Feriestrik..... Ja, det var lidt af et flop. Jeg havde taget garn med til endnu et bindesjal som jeg havde lovet væk, men.... Hvorfor læse en opskrift man allerede har strikket????? Og så måtte jeg pille op. Floppet står i at jeg synes resultatet ser "slidt" og "brugt" ud. Det ligner noget der allerede har været i maskinen op til flere gange, og det kan man da ikke give væk. Garnet er ( jaja, jeg ved det godt) noget blandingsgarn ( tør næsten ikke skrive det hihi)fra Fildar som jeg havde liggende og som jeg ALDRIG køber igen ( på ære)!

Modellen er ellers dejlig og jeg er utrolig glad for mit eget. Nå, men jeg må så bare på den igen.

I lørdags havde Ela børnefødselsdag og takket være Gitte og Hendes Verden, fandt vi nogle sjove modeller til invitationer. Det blev til disse sjove elefanter.

Vi havde pyntet så flot op i gården med balloner og flagranker, dækket flot bord, og så kom den meget længe ventede regn, så alle pigerne hjalp med at flytte det hele indenbords igen i en upyntet stue. Surt show, men pigerne var gudskelov ligeglade.

Hendes " rigtige" dag er i morgen mandag, og da jeg syntes hun skulle have lidt hjemmelavet, blev det til denne her.
En sød lille model fra Alt om håndarbejde nr 267 fra april 2004.

I fredags ( jeg springer lige i dagene) var det vores traditionelle danske frokost med Edda og Inge. Skønt, og så blev verdenssituationen lige ordnet på dansk med så megen latter at vi fik de andre borde til at grine også selvom de ikke forstod et pip.
Vi skal mødes igen til september og jeg glæder mig allerede som et barn til jul.

Rigtig god søndag aften, og god blog-uge til alle derude.

12 kommentarer:

 1. Skønne billeder og hvor dejligt at I har haft det skønt! :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Øv, med sjalet, men du har da syet flotte ting, man kan jo heller ikke vide hvordan garnet opfører sig på forhånd, men nu ved du så det til næste gang. Flotte billeder du har taget.

  SvarSlet
 3. Tiden går - og vi går med. Det ser nu ud som om du putter meget i din tid. Øv for noget træls garn du havde fået gang i - sådan noget burde forbydes ved lov, men ellers fine sager du har syet.

  SvarSlet
 4. Til lykke til Ela - søde ting du har syet! Ser skønt ud med dejligt vejr hos jer. I dag har det tordnet og regnet skybrud her i nordsjælland...

  SvarSlet
 5. Hvor ærgerligt med det garn - håber du finder en løsning.

  Jeg kan se, at også I har nok at få dagene til at gå med. Men så keder vi os da ikke!

  Tillykke med tøsebarnet!

  SvarSlet
 6. Dejligt med en lille blandet opdatering.Der er da gang i den hos jer.

  SvarSlet
 7. Øv med det sjal! Til gengæld er det en ualmindelig sød kjole, du har syet til din datter. Dejligt at I havde en god ferie!

  SvarSlet
 8. hehe, som sædvanlig taber jeg næsten pusten, når jeg læser dine indlæg - du keder dig da ikke.
  Det er nogle skønne ting, du har lavet, selvom sjalet blev en ommer

  SvarSlet
 9. Tillykke med Ela - dejligt kjole du har fået syet til hende - ja du må da have en overlock den gør det hele meget nemmere.

  Øv for den med bindesjalet.....når du kommer til DK må du isolere bilen med rigtigt godt garn....kom lige til at tænke på hvor meget garn -makrel i tomat og pålægscholade der kan være i et almindeligt bagagerum.....:-))

  Godt at det blev en god ferie trods alt, synd for Morfar at han skal behandles på den måde her i sit otium det ligner ikke noget !!!!

  kh Jane

  SvarSlet
 10. Hyggeligt resumé af din uge og stort tillykke med datteren:)

  SvarSlet
 11. Tillykke med Ela - det er en flot kjole.

  SvarSlet
 12. Det lyder som om I har haft en super dejlig ferie, trods en lidt uheldig start. Fine indbydelser I har lavet. Til lykke med din fine datters fødselsdag :))

  SvarSlet