torsdag den 4. juli 2013

Evighedsprojekter

For et stykke tid siden blev foelgende spoergsmaal stillet paa en blog: " Hvad samler du paa???"  OEH??? Ja, hvad samler jeg paa????
I dag faldt femoeren.
                                  EVIGHEDSPROJEKTER.

Av, den var ikke god. Der er visse hylder og skuffer i mit krea-hjoerne som frk Selvdisciplin overser, eller simpelthen ikke har tid til at komme hen til foers hun bliver raabt paa andetstedsfra. ( Eller maaske loeber skrigende bort ) Startitis kommer galoperende tilbage, og saa ser her saadan ud ( godt at helten  baerer over med mig )Dette projekt faldt jeg over paa pinterest.
Jeg er da kommet saa langt at jeg har fundet en kasse det kan ligge i.

Hos Angelika havde jeg set et spaendende projekt lavet med en 10° lineal.
En hvad for noget????? Og saa er det jo godt man har nettet til at kunne tjekke saadan noget, men.....ligesom min fantastiske "fingerboels-dims" ( fra forrige indlaeg) er det ikke noget der findes paa disse breddegrader, saa anti-taalmodighed laenge leve, fandt jeg et billede af linealen paa google- image, printede det ud, klippede et gammelt stift skriveunderlag i stykker, limede og tadaaaaaa, et stk hjemmelavet lineal.


Men saadan een kan jo ikke ligge stille, saa.......


Og saa var der jo lige det med quiltningen.......( det kommer, det kommer...(haaber jeg))

I patch-klubben var der een der snakkede om "Mola". Hvad er det?????  Det maa jeg proeve, og saa......

(Etuiet i midten er en insulinpumpe-pose til lille Nala)
Mit Afghan Rippley- taeppe blev efter to aar i en kasse traevlet op og lavet om til endnu et evighedsprojekt som nu ogsaa er kommet i en kasse.
Min Marius mangler bare lige en krebsekant, men variant; den ligger i en KURV sammen med Cecilia som stadig bare lige skal monteres. I kan godt laese at jeg er haabloes ikk?????????????

Lille Ela spurgte saa paent hvad jeg fik tiden til at gaa med siden hendes dukketoej ikke blev lavet ( dukketoej, ikke lige min livret ), nu kan jeg da give hende svar paa tiltale hehe at jeg er evigheds-projekt-fabrikant!

Troede ( jaja, den er god med mig) at jeg skulle faa en del fra haanden i denne uge hvor pigerne er paa ferie hos onkel og tante for foerste gang, men....Jeg har tilbragt en god del tid hos vores dyrlaege.  Vores skoenne gadekryds, som nu er et eller andet sted mellem 13 og 17 aar, har faaet alderen at foele i form af slidgigt og ledegigt, saa der nusses en del ( med hunden, ikke med dyrlaegen ).

Kan I hygge hejsa alle sammen derude og rigtig god torsdag.


9 kommentarer:

 1. Uha der er nok flere som dig/os, der "samler" på ufo'er :((
  Jeg ved ikke hvad det er der sker, der skal så lidt til - og så er interessen der ikke mere :(
  Håber at din hund har det godt trods gigt (synd for dyrlægen :))

  SvarSlet
 2. Jeg samler på mønstre og stoffer :-)) Din paplineal er genial og hører klart ind under "nød lærer kvinde..."

  kh
  Angelika

  SvarSlet
 3. Jeg er også en samler.....både på UFO-strikketøy, malersaker og hobbyutstyr.
  Da ungene var små hadde jeg et skap fullt med tegnesaker, perler, skjell og hobbyting. Jeg elsker å sitte med dem og lage ting. Nå er det bare jeg som lager, og da vi flyttet til denne leiligheten, kastet jeg masse ting jeg hadde samlet Pål årevis (tilogmed innpakningspapir!)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre, at man har en lidelsesfælle, for der er mange spændende ting, som kan laves, men døgnet har kun 24 t. og nogen skal bruges til a´t sove i. ;-))
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 5. Kære Lin
  Lediggang er roden til alt ondt......eller hvad det nu hedder ......alle dine skønne projekter viser jo bare at du IKKE keder dig, vær du kun stolt af dine evighedsprojekter hver og een.

  Uha med lille Nike hvis du kan få noget lakseolie til at hælde over hans mad ved jeg af erfaring det hjælper på de ømme og gamle led ;-))

  Rigtig god weekend
  Kh Jane

  SvarSlet
 6. Hi, hi, sikke da en samling. Hvor skønt at du kaster dig ud i spændende ting :)
  Den lille, stakkels hund.Og dyrt er det vel. Det kunne da ellers være, at du kunne få det lidt billigere, hvis dyrlægen også blev nusset lidt.....

  SvarSlet
 7. Nahhh, sådan en hund har vist før været undskyldning for lidt for hyppige besøg hos dyrlægen - ser han godt ud ;-)?? Nej, undskyld - vi må straks til meget alvorligere ting - du må simpelthen holde op med at lægge projekterne i kasser og i stedet lade dem ligge og flyde, så vil hele resten af familien hurtigt tvinge dig til at blive færdig = win-win eller hva´?

  Nej det er vist ikke helt gennemtænkt, men jeg har selv en ide om, at jo flere projekter jeg kan komme i garnkisten, så jeg ikke kan se dem, desto flere nye kan der komme pindene ;-)

  SvarSlet
 8. Evighedsprojekter er et godt ord, for så kan man da ikke få dårlig samvittighed over dem. Og tænker man bliver positivt overrasket når man om nogle år åbner kassen, og så får en vild trang til at gøre det færdigt, for så er det hele jo nyt igen.

  SvarSlet