tirsdag den 22. april 2014

Paaskeaeg

Lang fredag var hos os en " boerne-u-venlig" dag. Istedet for at fylde boern og gaester med chocolade var det denne gang de to moedre der fik paaske-aeg i form af sminkepunge fundet hos Christina der har vaeret saa soed at laegge en DIY ud til fri afbenyttelse. Tak for det Christina.

Jeg ville ogsaa gerne have een selv, og det blev til denne her.

Forfra


og bagfra


Mit evighedsprojekt nr ? er ogsaa blevet faerdigt. Skoent, saa er der det mindre i bunken lol.Til vores langfredagmiddag kom det stadigt tilbagevendende spoergsmaal : Hvad skal menuen bestaa af, og hvad har de allerede faaet hos os?????

Jeg gik lidt i taenkeboks og synes jeg var noget saa genial da jeg kom frem med ideen Mexicansk aften med Chili og Salsa og og og....

Helten var flad af grin og sagde at det her var et af de oejeblikke hvor man virkelig kan maerke at jeg ikke er fransk. Halloej du, langfredag, ikke noget der ringer naar jeg siger at vores gaester er troende????
Naaarh jo da  NO MEAT.

Saa det blev til 3 af dem hermed div tilbehoer og vi sluttede flot af med green camijo's floedebollelagkage.
Det er noget der vil noget, og det er bestemt ikke sidste gang vi har faaet den her i huset. Mums. Kan staerkt anbefales men i den meget kalorietunge afdeling.

Med det vil jeg slutte og tage fat i et par kalorielette dage inden vi paa loerdag tager paa paaskeferie.

God tirsdag derude.

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine de sminkepunge!
  Hi hi det kunne ha' været kønt hvis du havde serveret kød - godt du blev mindet om hvilken dag og hvilken tradition der hører til :))
  Det ser lækkert ud og flødebollelagkagen - mums! Jeg har lige kopieret opskriften, så måske en dag :))

  SvarSlet
 2. Du har da været flittig ved symaskinen.

  Godt at man må spise flødebollelagkage, selvom det er langfredag.....

  SvarSlet
 3. Sikke søde sminketasker, sikkert også bedre for sidebenene end chokoladen:-)
  Det lyder jo også til at ha været en vellykket menu, jeg må tilstå at jeg nok heller ikke havde tænkt over hvilken dag det var.

  SvarSlet
 4. Søde Lin - jeg er vild med din måde at skrive på og fik et smil på læben over din mexicanske menu:-) Det lyder som om I har hygget jer og du har endda også nået at være flittig ved symaskinen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. lækre punge og lækker mad :) - og sike fin færdigt evighedsprojekt :)
  - måtte lige forbi lagkagen ... Uhm den ser lækker ud
  knus

  SvarSlet