lørdag den 5. december 2015

Der er kaffe og kaffe

Det var heltens evindelige problem hver gang vi tog hjemmefra.  I mobilhomet var der "kun" en elektrisk kaffemaskine (som jeg syntes var okay). I sommerhuset hjemme var der elektrisk kaffemaskine, stempelkaffe, ekspresso, nescafé.......( ikke godt nok) Hos morfar kun almindelig kaffemaskine (duer ikke vaek)  og jeg kan blive ved.  Og de samme saetninger blev sagt hver gang vi skulle ud af doeren i mere end 24 timer. 

Det er saadan noget der kan faa mig til at rive haaret af hovedet og alligevel syntes jeg det var lidt fjoldet hvis vi ogsaa skulle til at slaebe rundt paa en kaffemaskine. Vi slaeber allerede paa saa meget i forvejen. Mildest talt ligner vi en invandrerfamilie paa vej hjem ( det er vi jo ogsaa haha) Vi mangler kun madrasserne paa taget haha.  
Naa, men naar helten vil opnaa noget er han lidt af en terrier. I kender godt de der staedige hunde der bider sig fast i laeggen paa dig og vrider og ryster til du giver op og de faar deres vilje. (Lidet flaterende men ikke mindre sandt haha).

Sidste aar til jul fik han saa sin George Clooney-maskine til rejseformaal, og hele aaret har vi saa slaebt rundt paa den grrrr-maskine med dertil hoerende kaempe papkasse for ikke at glemme roerene med kaffe. ( Det ender med at fylde).

Jeg fik endelig samlet mig til at lave en kaffe-rejse-taske med plads til baade maskine, kop og kaffe.


Saa nu er der igen fred i det lille hjem.lol

Rigtig god week-end derude og tak for opmuntringerne til julemarkedet. Det gik rigtigt godt. Der var dog kun succes i baby-sko og stoevler men jeg havde en god og sjov dag.

11 kommentarer:

 1. hej Lin,
  jeg har aldrig smagt Cloney-kaffe, men tasken ser ud til at være perfekt til den ....og farven ligner jo cafe au lait ;-))

  kh
  Angelika

  SvarSlet
 2. Sikke da en herre, du er gift med ;-) Jeg kan nu godt lide, han holder på sit, og når du nu kan fixe en taske, der kan rumme det hele, bliver det jo eget nemmere at transportere meget

  SvarSlet
 3. Nogle gang skal man bare gi' efter, og når der kan laves så fin en taske, ja så pyt. Super godt at høre at julemarked var godt.

  SvarSlet
 4. Haha, man skal aldrig gå ned på kaffe(transportering!) :D

  - Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er det en lækker taske.
  Som John Wayne udtrykker det: a man's gotta do what a man's gotta do.....

  Jeg har kigget efter etiketter og banderoler på pinterest, men synes ikke, jeg fandt de helt rigtige. Hvad søgte du på?

  SvarSlet
 6. Fed ide Lin! Vi har den samme model til ferie (og sygehusbrug) og har den i en plastkasse med låg. Din løsning er pænere!

  SvarSlet
 7. Altså Lin - først nu ser jeg du har blogget en masse! Sikke fine tasker, du har fået lavet - mærkeligt der ikke var afsætning på dem til julemarkedet.
  Her i huset er kaffe også en hellig ting, men vi laver den på helt gammeldags facon - først kværnes bønnerne, så laves kaffen med "håndhældt" vand, der selvfølgelig har den rette temperatur efter det har været kogt - direkte i madam blå ☺ det er dog kun bønnerne der fylder - så vi behøver ikke en hel taske, he he - selvom den er fin ☺

  SvarSlet
 8. Smart og praktisk og eget design, hele tre ting, så kan det ikke blive bedre

  SvarSlet
 9. Han fik sin vilje og du får fred, det er jo en god ting. Men man skal heller ikke gå ned på udstyr jo, og det er ikke alle der kan lave en god kop kaffe, og så vil jeg hellere undvære. Men det er en smuk transportkasse du har lavet, det må han vel også blive glad for.

  SvarSlet
 10. Nogle ting kan man bare ikke leve uden :-)
  Og når man så oven i købet kan få en specialdesignet kaffe-rejse-taske til sit yndlingsudstyr - din mand må være glad.

  SvarSlet
 11. Men du er stadig tedrikker?
  Det er en fin og smart taske. Han er da temmelig dedikeret til sin kaffe!

  SvarSlet