fredag den 3. marts 2017

Hardanger

Pindene hviler lidt i oejeblikket. Jeg oever mig nemlig stadig paa Hardangerbroderi. Jeg maa nok se at faa farten lidt op, for jeg har vaeret lidt for ambitioes og har allerede lovet en dug vaek, som jeg selvfoelgelig ikke er startet paa endnu. Jaqueline som laerer mig op maatte ryste opgivende paa hovedet og kaldte mig smaatosset med et lille smil. "Lin, den dug kommer til at tage dig mindst to aar at lave". Ups, en detalje jeg vist ikke lige havde regnet med.  For at laere mig teknikken til "dugen" blev jeg sat til at lave denne serviet til broedkurven.

 Det gik lidt op for mig hvad hun mente med tiden, for jeg tog tid paa den yderste bort ( kun der hvor hullerne er ) og den tog 11 timer, og som I kan se er servietten ikke ret stor.  Men men, det er jo ikke foerste gang jeg har taget munden for fuld......

Paa pindene har jeg Idunnkoften fra Viking strikkes i Drops Flora. Dejligt garn at sidde med. Bloedt og laekkert.
Den maa jeg nok lade hvile paa et tidspunkt, for jeg skal vaere tante-tante. Kan man sige det???  Det er Heltens nièce der venter en lille dreng til juni og jeg maa selvfoelgelig lade min strikke-fobi gaa ud over den lille knaegt.  Er der een derude der har en kanonidé til et hentesaet til en dreng, saa sig endelig til ( jeg er jo kun vant til piger).

Mere strik. Jeg er med i flere strikke sider paa FB og da falt jeg over denne her. ( Jeg plejer at sige at Ravelry er det farligste en strikker kan falde over, men de der FB sider er ved at komme godt efter)
Jeg var helt solgt. Og saa ville de gerne sende kittet herned.  Saa nu skal jeg laere at strikke dominostrik. Det er saa dejligt naar man kan laere noget nyt.

Og saa faldt jeg over denne som I lige faar med paa vejen. Den burde haenge i hver eneste strikbutik :-D


Kan I have en herlig week-end og hygge hejsa.

5 kommentarer:

 1. WAW...så fint broderi du har lavet. Min bedstemor lærte mig det, da jeg var barn, men det er glemt...desværre. Smukt strik på pindene du har også. Rent guf for øjnene.
  God wekend

  SvarSlet
 2. hej Lin,
  den lille dug er superflot, men jeg vil give Jaqueline ret i at en større dug er noget af en mundfuld ;-) Men du dropper bare picotafslutningen og så er den ged barberet ;-)
  Dominosweateren stor langt oppe på min ønskeliste !

  knus
  Angelika

  SvarSlet
 3. Det der broderi - det ser godt nok vnakseligt ud. Meget flot resultat.

  Lækre strikkeprojekter.

  SvarSlet
 4. Hvor er den FLOT, Lin - har man da lige set magen? :-) Men jeg kan da godt se, at du får kam til dit hår, når du skal lave en hel dug!!! Ja, jeg måtte lige trække bare en anelse på smilebåndet ;-) Den dominotrøje er så flot, jeg kan dælme godt forstå, du forelskede dig i den - den kunne også friste mig - men jeg køber jo ingenting i øjeblikket, men strikker bare fra lager - pudse, pudse glorie ;-) Og så er du også lige i gang med en kofte - du milde skaber, hvor jeg knokler skiftevis på det ene og det andet flerfarveprojekt, det bliver bare ALDRIG yndlingsstrik hos mig! Ha en rigtig god weekend, Lin - håber du bliver lidt hurtigere til Hardanger ;-)

  SvarSlet