mandag den 26. juni 2017

Lidt nyt

Nu skal pakken bare en tur paa posthuset og saa maa jeg igang med nr to.Resterne fra mit skateboardtaeppe skulle lige bruges, saa der blev til tre daekkeservietter. ( I maa lige vende hovedet)
Og saa kom Ela med en super bemaerkning. "Moaar, hvornaar starter udsalget?? Jeg har ikke noget at tage paa!"  Ja meget skal man hoere paa. Skabene bugner, men aabenbart ikke af toej. Saa nu har hun da i det mindste en t-shirt. LOL

Og saa har jeg en god nyhed. Boenne har faaet lejet et vaerelse, saa hun kommer ikke til at staa uden tag over hovedet til august. Om jeg er lettet??? Yes jeg tror det lige. Nu mangler vi saa "kun" svar fra Universitetet.

Rigtig god aften derude.

7 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine ting, du har fået lavet.
  Det er vel nok dejligt, at din datter har fået noget at bo i. Så er det bare at krydse fingre for UNI.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et flot babysæt. Mønsteret på babyjakken - hvad hedder det? Vi har venner i Sverige som har fået barnebarn, og jeg skal have sendt noget afsted. Jeg kunne godt forestille mig noget i den retning 😄

  Du er utrolig dygtig til at sy - meget fine dækkeservietter.

  SvarSlet
 3. Krydser også fingre for uni!

  SvarSlet
 4. hej Lin,
  du har da godt nok gang i en masse forskelligt :-)

  kh
  Angelika

  SvarSlet
 5. Der var du lige igen, Lin - altid dejligt at få kommentar fra dig og høre nyt fra "den franske front" :-) Dejlige babysager til de små niecer - det er bare så hyggeligt at sidde med. Sært som et klædeskab kan virke tomt, selvom det bugner - tror det kan hjælpe med en hovedrengøring og en tur til nærmeste genbrugscentral ;-) Jeg krydser også fingre for at Bønne kommer ind på universitetet og vil ønske dig og din familie en rigtig dejlig sommer :-) Mon ikke turen går et smut til DK?

  SvarSlet