tirsdag den 23. marts 2010

Parfums

Der er en genial fransk froeken der har fundet ud af af parfumer i parfumernes hjemland er rund regnet 40% dyrere end i andre europaeiske lande . Det er der kommet en herlig webshop ud af (som ogsaa kan laeses paa engelsk). Tag et kig, det kan vaere det ogsaa kan betale sig til Danmark./


Une demoiselle française bien débrouillarde a decouvert qu'au pays des parfums, on les paye environ 40% plus chère que dans les autres pays européens. ( vive l'euro???)  Et le resultat de ses réflections: un webshop formidable pour les petites souris des économies.

3 kommentarer:

 1. Det er da egentlig utroligt, men så er det jo godt, at der findes geniale franske damer ;-)

  En af mine yndlingsbøger er iøvrigt: Mireille Guilianos: Franske kvinder bliver ikke fede - altså endnu en genial fransk dame :-)

  SvarSlet
 2. Vil prøve at se om jeg kan forklare måden jeg har sat lynlås i på. Hæfter den bare med knappenåle og syer så bagsting med alm. sytråd, så tæt på metallet som muligt, dog uden at den kommer til at køre i det. Så gør jeg bagefter på samme måde med den strikkede belægning, der går tråden bare ikke helt igennem, den skal jo ikke ses på forstykket. Alt i hånden.

  SvarSlet
 3. ouille !
  crois tu que l'on va arriver à faire des économies ! terrible ! hihihih !

  SvarSlet