lørdag den 26. februar 2011

Endelig.

Saa nu er svogers slipover ENDELIG faerdig, vasket, strukket og indpakket og vi koerer op med den i morgen. Jo jo, det er vores tur til at have vinterferie hehe, saa vi tager som sagt en tur op til svoger i alperne hvor der ( haabe haabe) vist ikke skulle ligge for meget sne. Meeennnn jeg har ham (svoger) mistaenkt for at underdrive vejrmeldingen.  "Jo jo kom I bare, der ligger ikke ret meget." Og naar vi saa naar deropad ligger der metervis. Men det vil morgendagen jo vise.  Det var ellers en sej omgang tilsidst, og det der islandske garn bliver altsaa ikke en af mine favoritter. Saa er det jo bare pokkers at jeg har to noegler i overskud hihi.
Men I skal da faa et billede. Det er min helt der agerer model. Halsen synes jeg blev lidt lille, men saa varmer den bare det mere.

Efter mange kig hos baade Marie og Angelika satte jeg mig (endelig) for at blive faerdig med min foerste maskinpatch. Jeg er ellers til haandpatch som I kan se her her og her

Men naar man nu har en maskine........... Taeppet blev faerdigt og quiltningen begyndte, meeeen sikke noget goej. Det duer min gamle maskine ikke til, saa det blev pillet op igen, og jeg fik quilterammen frem. Det tager sin tid, men hvis jeg nu laver det til et 2011 projekt, har jeg lidt tid at gaa paa hehe. Foreloebigt er jeg kommet hertil. Saa for at maskinquilte maa jeg enten have laeremester paa eller en ny maskine (halloej julemand.......)

 Der er flere 2011 projekter i luften. Louise stoler vist lidt for meget paa mine kreative  sanser saa hun har  givet mig en haekleudfordring.  Tusinde tak for det Louise. Jeg skal goere mit allerbedste.
Kan I have en rigtig god loerdag aften, og paa snarlig genblog.

12 kommentarer:

  1. Endnu en gang fine projekter, du viser frem.
    Svoger vil jo være sikker på, du kommer med slipoveren :)
    Fine tæpper - farverne er rigtig flotte på det, du er ved at quilte.
    Hvad er det, der går galt?

    Du siger bare til, hvis du mangler en hækleudfordring ♥

    SvarSlet
  2. Flotte tepper du har laget:) Vesten ser også flott ut.

    SvarSlet
  3. God tur til svoger, og så håber jeg turen går fint, uden for meget sne. Det har vi ellers nok af her i nord, selv det ikke er flere meter, der er snak om, men det har sneet hele dagen i dag. Her er vinterferien slut, og det skal blive godt at komme tilbage til hverdagen igen.

    SvarSlet
  4. Held og lykke med turen til alperne, du må pakke sneskoene med :-))
    Fed vest!! Den skal nok bringe glæde!

    SvarSlet
  5. Håber svoger bliver glad for den flotte vest ☺

    Dine tæpper er flotte ♥ Hvis du quilter lidt hver dag, så skal der nok komme en ende på det☺ glæder mig til at se den færdig.

    SvarSlet
  6. Kan du nu have en god tur gennem sneen, flot slipover du har strikket, og sikke flotte ting du har syet, det er et stort arbejde.

    SvarSlet
  7. Hold da op, hvor du kan :-) Er vild med tæpperne, de er så smukke.....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  8. Ih, tænk at du også kan quilte - det må jeg nok sige - fine, fine tæpper :-)

    Håber I får en rigtig god ferie - og skal der ikke være sne i alperne? ;-)

    Flot vest, men siden du skriver at du ikke bliver venner med det islandske garn, kan jeg forestille mig, det er det, jeg kalder back to basics kradsuld ;-) Håber svogeren bliver glad - den varmer i hvert fald :-)

    SvarSlet
  9. Forrsten: Jeg hedder Greencamijo på Ravelry. Jeg har ledt efter dig derinde, hvad hedder du?

    SvarSlet
  10. En klassisk og fin vest. Håber svoger blev glad for den.

    Sikke nogle flotte tæpper. Det er også én af mine drømme, men det bliver nok aldrig en realitet. Smukke er de ihvertfald!

    SvarSlet
  11. Flotte ting! Dine tæpper ser virkelig flotte ud.
    Forresten - fandt du ud af det med min adresse? Hvis du sender mig en mail på christunte(@)yahoo.com skal jeg nok sende adressen. Jeg vil bare ikke have den liggende frit fremme på min blog...

    SvarSlet
  12. Félicitation pour le mannequin ! Et bon courage pour ton quilting : cela va être magnifique !

    SvarSlet