mandag den 14. februar 2011

Happy St Valentines.

Happy St Valentines til alle derude i blogverdenen.
I dag til frokost stod menuen paa Berits Brunchaeg som Gitte havde vaeret saa soed at laegge opskrift til. Det blev et hit. Okay, brunch nej. Jeg lavede det som en let frokostret med salat til. Jojo hernede staar jeg med varm mad hver dag til frokost naar familien kommer hjem mellem 12 og 14. Det smager himmelsk. Tak for en nem og hurtig opskrift som laves i en haandevending.
Mad ja, saa kunne jeg jo ikke dy mig for at tage en smut indenom  den blog jeg kalder min mundvandsblog. Birthe er en meget talentfuld kok og madskribent som altid laegger nogle laekre billeder med som faar mit mundvand til at flyde. Jeg opdagede at hun har meldt sig til Olivados opskrift konkurrence.  Da det er en af de konkurrencer hvor man skal stemme, og hvor den der har flest familie/ venner faar flest stemmer, syntes jeg jeg ville give hende en velfortjent haand ved at stemme her. Vil du ogsaa give en hjaelpende haand?????????

Og saa faar I lige "Slaa om" med indhold.
 Boenne rystede paent paa hovedet af det foerste billede jeg tog.
"Mor helt aerligt. Du maa da smile med lukket mund. Du kan da ikke vise taender med togskinner paa!!!"
Der fik jeg den. Ja, jeg er i en alder af +40 gaaet i teenageaarene og har faaet boejle paa taenderne. I den alder hvor jeg troede jeg saa smaat skulle bekymre mig om hedeture og vanskeligt humoer, er "kaeften" blevet fuld af jern. Min nevoe kaldte mig ioevrigt Ironman foerste gang han saa mig med udstyret.
Saa andet billede blev uden hoved og sjalsnaal (min er blevet vaek), med "flappen" stukket ned i lommen.
Og saa fik jeg mig en lille overraskelse i dag. Nike tror han er en kat.
Saadan saa strikketoejet ud i dag da jeg kom hjem.  Okay, han var godt nok blevet angrebet i fredags af en australsk hyrdehund (en fantastisk flot hund med en brrrrr karakter) men at det var gaaet ud over hans hjerne havde jeg godt nok ikke troet.
Det "mest" chokerende var hundens ejer. Hun stod stille og roligt ved siden af mig mens hendes hund aad min og sagde " min hund goer ikke noget"
"Okay, hvad kalder du saa det der????????"
" Den roerer aldrig mine boern!"
"Jamen det er heller ikke dine boern den den er ved at aede nu! Det ville maaske vaere en idé at tage den i snor!!!!!"
"Hvorfor det??????????"
Ja hvorfor mon????  Det er ikke alle hundeejere der er lige objektive desvaerre.
Naa, men hvis Nike begynder at mjave tager jeg ham altsaa til dyrelaegen!!
God Valentinesday til jer alle.

23 kommentarer:

 1. Flot slå-om.....inklusiv indhold og togskinner og det hele!

  SvarSlet
 2. Ja - jeg stemmer i koret startet af Ann - flot vest. Jeg trot det er en klog hund du har - hvis man bliver ædt, er det fint at genopstå som kat, de siges jo at have 9 liv ;-)

  SvarSlet
 3. Den er super flot din slå om vest. Jeg kan da godt forstå du ikke er helt så begejstret for sådan en fremmed hund. Det er typisk at ejeren sige at deres hund ikke gør noget, meeeeeen kan man altid være sikker på at det er rigtigt???? God dag til dig:))

  SvarSlet
 4. Lækker slå-om. Strikkede den for et par år siden, men tror garnet var for blødt, den blev i hvert fald ikke så flot som din
  Hvad betyder togskinner, når man er ung og ser dejlig ud som dig?

  SvarSlet
 5. Tillykke med din vildt fede slå om! Og med togskinnerne, der er du jo vildt moderne og retro :-))
  Knap så fedt med hundens bedrifter, men havde vist noget vrede den skulle ud med.... lille stakkel :-)

  SvarSlet
 6. Tak for omtalen :-D - og for de rosende ord, jeg fik jo helt røde ører....

  De brunchæg ser da god nok SUPER lækre ud, de skal da helt klart prøves.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 7. virkelig lækker slå-om vest, og du bærer den flot!
  kh Bente

  SvarSlet
 8. Ja, så godt som du ser ud Lin, så kan det være lige meget med de togskinner - du klæder den vest :-) - min tandlæge har også bejlet til mig, men men men - hun påstår min fortand kan rettes på 3-4 mdr. for sølle 22.000 ;-) Nu har jeg trods alt holdt den ud siden jeg fik den, helt gratis ;-)

  Hundeejere kan jeg sige meget grimt om, men det gør jeg selvfølgelig ikke - nøjes bare med at håbe, at de fleste er som dig - men tænk at den stakkels hund er så traumatiseret, at han ligefrem forgriber sig på dit strikketøj - jeg ønsker ham rigtig god bedring og håber virkelig heller ikke, han begynder at mjave - så tror jeg nok det kunne ende med at både hunde og katte ser skævt til ham ;-)

  SvarSlet
 9. Vesten er riktig flott:) Hunder bør være i bånd synes jeg, det er ikke hyggelig og oppleve slike hundeeiere som du beskriver.

  SvarSlet
 10. Jeg er ikke noe glad i frokost, men en varm lunch er ikke å forakte. Jeg så også fremgangsmåden hos Gitte, og den må jeg også prøve!
  Du må gjerne ta kaffen og en kake til hos meg i dag ;)
  Så lekker slå om vest du har på. den passer deg utmerket! Min datter skal muligens ha tannregulering snart, så hun får vel slå seg sammen med deg!
  At andre ikke kan passe verken sine dyr eller barn, slik blir jeg irritert over. Kanskje noen må få satt dem på plass!!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 11. Det var da godt at det blev et hit - også til frokost ;-)

  Super smart vest. Den klæder dig så godt!! Og så smiler du slet ikke? Måske på grund af bøjlen, som vi så ikke får et glimt af. Jeg synes det er super sejt af dig at tage den beslutning, og er sikker på at du bliver glad for det.

  Altså - det er min erfaring at hunde også er meget glade for garn.........
  Stakkels hund, og dumme hundeejer (altså ikke dig - den anden)

  SvarSlet
 12. Den er rigtig flot din slå om. Den sidder lige i skabet og klæder dig fantastisk. Men hvem er det lige der har sagt at garn kun er for katte? Min hund har i hvert tilfælde heller ikke hørt det;)

  SvarSlet
 13. Den er rigtig sød - din slå-om-tingest! Herhjemme hedder dem med togskinner: Rivejern! (Det er Matilde og veninderne...)

  SvarSlet
 14. Utrolig flot og anvendelig vest. Den klæder dig godt.
  Den hundejer burde på et obligatorisk kursus! Mage til mangel på respekt skal man vist lede længe efter...

  SvarSlet
 15. Meget meget fin vest!
  Jeg er sikker på du bliver glad for resultatet med dine tænder.
  Det er sejt når man er igang!

  Sikke da en historie med din hund!
  Godt der ikke skete noget med den.

  SvarSlet
 16. Altså hvor ser du godt ud både med og uden hovedet - togskinner, ja hvad vi kvinder ikke bliver udsat for i et langt liv ;)))

  Slåom vesten er virkelig blevet super og den klæ´r dig.
  Med hensyn til hundefortællingen har jeg lige ligget helt flad af latter hen over tasteturet....som du dog kan sige det.
  Håber at Nike ikke har taget varrig skade men at det bare er eftervirkninger der gør han er begyndt at æde dit garn.........meeen hvis han begynder at miave så ville jeg nok søge dyrlæge....hi hi

  SvarSlet
 17. jeg har bare et spørgsmål... hvornår kan jeg flytte ind ;D
  varm mad til frokost hver dag - det ville jeg godt nok nyyyde.

  Rigtig flot vest, der klæder dig fint.

  Og så bryder jeg mig ikke meget om, at mennesker ikke orker, at opdrage deres dyr så andre kan være i nærheden. Håber din fir'benede har det godt

  SvarSlet
 18. God idé at lave æggene med salat som frokostret. Og sikke en fin slå-om-vest. Den kunne godt bruges i et tænderklaprende koldt DK lige nu.

  Kender godt følelsen af at have munden fuld af metal. Havde bøjle på fra børnehaveklassen til 9. klasse. Håber, du får det overstået hurtigt.

  SvarSlet
 19. Så flott vest du har strikket!

  SvarSlet
 20. Hejsa Lin. Fandt din dejlige blog via søde Jane. ved du forresten at du sagtens kan installere danske bogstaver på computeren? Jeg har engelsk, hebraisk og dansk på mit tastatur. Skrev også engang med ae , aa osv. Kom endda tit til at skrive sådan når jeg lavede huske sedler hi hi. Knus

  SvarSlet
 21. Hejsa Lin! Tak for den søde kommentar hos mig. Hvis du har Windows XP så prøv følgende:
  Activate the Danish Keyboard for Windows XP

  a) Go to Start
  b) Choose Settings
  c) Choose Control Panel
  d) Double Click Regional and Language Options
  In the window that opens, you will see 3 tabs. Choose Languages
  e) This opens Text Services and input languages, click on Details…
  f) This opens another window titled: Text Services and Input Languages, click on Add…
  g) This opens Add Input Language, click on drop down window for the field Input language: Scroll down and click on Danish and click OK
  h) Click Apply, and then OK
  i) Click Apply and OK again
  j) Close the Control Panel

  Using the Danish Keyboard in Windows
  a) After activating the Danish keyboard, you should see a little icon in the lower right hand corner of your screen that appears as an EN.

  b) When you click on the EN a pop up list appears with the option of choosing English or Danish. Choose Danish. Now the EN icon has changed to DA

  c) As long as the little icon shows DA, you are using a Danish keyboard. The Danish keyboard provides the Æ, Ø, and Å as follows:

  * Æ is the ; (or : ) key
  * Ø is the ‘ (or “ ) key
  * Å is the [ (or { ) key

  You can type the upper case or lower case of each letter by using holding down the Shift key as usual. While the Danish keyboard is activated, other keys have been rearranged as well.

  Jeg skifter gerne mellem sprogene ved at trykke shift og alt. Sig til hvis du skal have mere hjælp. Det skulle være let nok. God weekend. Knus

  SvarSlet
 22. Du kan forresten også vælge at din blog skal være på dansk. Det kan du gøre under blog indstillingerne. Dvs. at alt det der nu står på fransk bliver på dansk.

  SvarSlet