tirsdag den 26. april 2011

Ny erfaring

Jeg har gået og været lidt nysgerrig over hvorfor mine piger er så vilde med slim-jeans med lav talje. Stort mysterium som kun kunne løses på een måde: Købe et par. Dertil må lige tilføjes at jeg er en Lewis 501 generation, hvor linnigen hviler på hoften og hvor der er god plads i lårene. Jøsses, der fik jeg mit for. Der er visse regler at følge med sådan et par slim.
1.  Bandlys bodylotion, for de der slim skal altså skrues på, eller er det mig der skal skrues ned i dem?
2.  Sidde ned bliver et problem. Med menneskelige bukser er der linningen til at "holde"maven indenbords.  Ja jeg klamrer mig til det faktum at vi piger ikke er indbyggede til at have flade maver.  Men i de der slim ryger hele baderingen meget disgratiøst ud over linningen, og hvor fedt er det? Så gælder det om at have en mega t-shirt som undsætning.
3.  Et andet problem er når man skal bøje sig ned. Den unge generation taber nok en del på gulvet, men nu har jeg da fundet ud af hvorfor det ikke bliver samlet op igen, ved det at  halvdelen af  den "bagsidiske" ( opfandt lige et ord hehe) herlighed bliver stillet direkte til skue som så fremskynder en heftig diskussion om farvevalget af ens underbukser.

Jeg troede så at mit nyindkøb ville blive fast inventar i mit skab på hylden betegnet "kommer aldrig til at blive brugt", meeeen jeg har lige faaet den her "Mooaaarrrrr de der slim er altså for lange til mig, er symaskinen tændt?????????"

Nu er det vores tur til at have ferie, så vi skal lige ned og tjekke om vandet i morfars swimmingpool er varmt nok.
Hygge hejsa allesammen, og på snarlig genblog.

19 kommentarer:

 1. ha ha ha ha, hvor er du sej!! Godt forsøgt :-))

  SvarSlet
 2. Hehe, hvor kan jeg dog huske de bukser. Jeg havde en veninde, som altid gik i dem, når vi skulle i byen, var vi tre til at hjælpe hende i bukserne, og så måtte vi hive hende lodret op fra sofaen, for hun kunne jo ikke bøje midt på :)

  Rigtig god ferie

  SvarSlet
 3. Lin for faen - vi r for gamle til det der! Næ - jer er stadig på Levis 501, men som jeg har gjort de sidste 20-25 år, starter et par nye med en tur i vaskemaskinen, derefter tørretumbleren og dernæst tilretning af buksebenene, læs: De bliver syet ind bigtime, for de ER altså for brede. Men så sidder de også perfekt!
  PS: Har i dag faktisk haft et par hvide 506'ere på (også syet ind) og de er lidt mere lavtaljede end 501'erne. Det kan mærkes på at jeg skal to huller ud i bæltet (mine hofter er bredere end min talje...) Men jeg har aldrig set hvide 501'ere.

  SvarSlet
 4. Hvor er du modig, det er de færreste, der kan gå i sådan et par lavtaljet bukser. Efter min mening, er der mange, der skulle kikke sig en ekstra gang i spejlet inden de gik ud, for et bildæk om maven/taljen er da ikke et smukt syn. *smil*

  SvarSlet
 5. Ja der blev du så lige en erfaring rigere....fnis fnis :))

  Rigtig god ferie.

  Kh Jane

  SvarSlet
 6. Slett ikke bare lett å bruke slike lavlinnede bukser:)

  SvarSlet
 7. Ha ha, hvor godt! Sikke en beskrivelse :)
  God ferie og god tur i poolen!

  SvarSlet
 8. he he he... efter din beskrivelse kan jeg lige se mig selv i sådan et par slim'me benklæder - det vil være et par ikkeklæder.
  Rigtig god ferie fra Kalvehave ;D

  SvarSlet
 9. Høhø! Ja, os med god postring på mave-balle-lår kan have svært ved at "holde på formerne" i sådan et par bukser. Værst er det nu, når der er udsigt til "hele sparebøssen" bagtil. Har flere gange truet med at putte en femmer i! :-)

  Rigtig god ferie! B-)

  SvarSlet
 10. Bonnes vacances ! Tu vas faire un tabac sur la côte avec ton taille basse ! Bises

  SvarSlet
 11. He he...en morsom beskrivelse av disse buksene, hvor jeg har etpar selv, men ikke alle er like gode å gå i. Man får også "muffins-form" med slike bukser. Dvs at det tyter godt utenfor kanten!!!
  Ha en god ferie!!!

  SvarSlet
 12. HAHA :-D
  Fantastisk historie.
  Jeg er imponeret over at du overhovedet prøvede :-)

  SvarSlet
 13. ha ha, ja jeg har heller ikke haft sådan et par lavtalje på siden teenage tiden;-) Syntes det er meget rart når mine bukser lige kan holde det værste af dansehåndtagene inde.

  SvarSlet
 14. Griner helt vildt, har jo også en teenager her i huset med sådanne bukser, og det ser helt forkert ud med den dellepude der hænger ud og så når hun bukker sig, ej altså, har også prøvet sådan et par, men heldigvis ville min søster overtage dem, kunne næsten ikke holde op med at grine igen....:o)

  SvarSlet
 15. Meget genkendelige følelser/ fornemmelser du beskriver :-) Har kun prøvet den slags bukser i et prøverum og det var rigeligt for mig !! Bryder mig slet ikke om fornemmelsen af løs mave over linning ....

  SvarSlet
 16. Smiler :-) herlig læsning.
  Glæder mig til at følge bloggen fremover.
  God ferie

  SvarSlet
 17. Nogen gange må vi bare konstatere, at moden ofte passer bedst til de unge. Jeg skulle også prøve og mine slim ligger også bagest i skabet - ingen kommer til at se mig i dem;)

  SvarSlet
 18. Hæ hæ det er sjovt som tøj, kan skifte ejer.

  SvarSlet