tirsdag den 19. april 2011

Til hægterne igen.

Tusinde tak for alle de søde hilsner til min fødselsdag. Jo, jeg havde en pragtfuld dag med det skønneste vejr. Tænk jer at kunne sidde ude i T-shirt og drikke kaffe i bagende sol. Dejligt.  Desværre fik jeg en gave som ingen rigtigt bryder sig om. ( Jaja, tænk du bare at jeg er snotforkælet, for det er jeg hehe.) Jeg blev " slået i gulvet" af en virus der åd all min energi.  Først sagde lægen " vagals syncope" fordi mit blodtryk vat røget ned på 8. Så kom resultaterne fra blodprøven, og så var det pludselig en virus. ( Det minder mig om en lille sød historie fra da jeg, for 2 år siden, vågnede op fra narkosen og hørte en sygepleje elev meget pænt spørge sygeplejersken " Undskyld frue, men dør man ikke med et blodtryk på 5????????  Hvorpå jeg rykkede med tæerne og spurgte " Undskyld frue, men kan de døde røre på sig?????)  Nå, men efter ca en uge  i total "koma" hvor jeg bare sov hele tiden, tog jeg sagen i egen hånd (bare rolig, det lyder flottere end det er hehe), dykkede ned i mine gamle notater fra dengang jeg stod i Matas, og gav migselv en ordentlig kur med vitaminer, ginseng og æteriske olier. Nu er jeg så gået fra første til tredje gear og glæder mig til at komme på toppen igen. Det er så desværre grunden til mit lange fravær ( det havde da været sjovere at kunne skrive at jeg havde været på ferie ikk fnis) og nu er jeg langt bagud  med kommentarer til alle jeres pragtfulde indlæg.
Inden alt det her skete, nåede jeg da at blive færdig med min skønne "Jane" (forklaring: Det var Jane jeg fik garnet af. Tusinde tak Jane).  Ja det er altså en Camomille der er kortere og uden kvaster og den er skøøøøøøøøøøøøn, både i farver uldkvalitet og model. Se selv
Det bliver ikke sidste gang jeg laver den. Og blondekanten sad rigtigt hurtigt på rygradden. Herligt.

Og så har jeg været så heldig at vinde i Ulla-Bella's gættekonkurrence.  Jeg vandt to nøgler rigtigt lækkert strømpegarn fra "FagStrikk",  og de skal bruges til at lære at strikke to strømper på en gang. Og så var der en sød hilsen med. Tusinde tak Ulla-Bella.

I slutningen af marts abede jeg efter i den helt store stil. Læste et indlæg hos Lene hvor hun havde fået de sjoveste øreringe af sin søn. Linket gav hun sandelig også, og så var det jo ganske enkelt at smide sig på tasterne og klikke "køb". Er de her til at stå for?????


I marts var de lige lange nok, for pindene hang fast i ribkanten på min dynejakke, men nu er de helt i top.
Det håber jeg også at blive snart. Indtil da skriver jeg " Rigtig god uge og på snarlig genblog."

14 kommentarer:

 1. Dejligt at læse, du er ved at være fit for fight igen
  Det er et smukt sjal, du har lavet, det er ret sjovt at se, hvor forskellige sjaler, der kan komme fra den samme opskrift

  SvarSlet
 2. Et forsinket til lykke med fødselsdagen :)) Sikke da en omgang du har været igennem, håber det begynder at gå bedre og at du kommer til hænterne igen snarest. Rigtig god påske til dig ;))

  SvarSlet
 3. Sikke et fint camomille du har fået! Godt du er frisk igen. I DK er solen fremme og i dag er det faktisk sommer. kaffen drikkes på terrassen!!

  SvarSlet
 4. Og jeg havde jo ikke opdaget, at du havde fødselsdag, men forsinket tillykke, da.

  Sikke mange fine ting, du viser frem.

  SvarSlet
 5. sikke en irriterende gave ! men du har da faaet lidt fra haanden - flot Camomille !
  God paaske :-)
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 6. Øv en ærgelig "gave". Sådan en burde man kunne sige nej til :-)
  Men godt at høre fra dig igen!

  Meget smukt Camomille du har fået lavet! Super fine farver.

  SvarSlet
 7. Øv Øv sådan engave må da kunne byttes...!!!!

  Hvor er det godt at høre du er ved at være på benene igen - ved lige ved at være bekymret for dit lange fravær.

  Super at du har din erfaring fra Matas så du kunne sammensætte dit eget energiboost - det kræver virkelig noget når kroppen sådan har været helt nede og vende (har jo selv lige været der).
  Så flot din Camomille er blevet - og selvfølgelig skal du da lave flere :))

  Hvornår kommer I til Danmark ???

  kh Jane

  SvarSlet
 8. Et ret meget forsinket tillykke fra mig :-)
  Sikke en omgang du har været igennem. Håber du er ved at være helt frisk igen:-)

  SvarSlet
 9. Så bra at du er på bedringens vei! Ønsker deg en riktig god (og frisk) påske!

  SvarSlet
 10. Godt du er ovenpå igen, det var da en værre omgang, smukt Camomille du har strikket, men nu håber vi vejret holder til vi ikke skal bruge sjaler...:o) er nemlig ikke kommet igang med mit endnu....

  SvarSlet
 11. La bordure de ton châle est magnifique! Bises.

  SvarSlet
 12. Håber du snart er helt i omdrejninger igen - og tillykke med fødselsdagen (bedre sent end aldrig...).

  Dit Camomille er blevet rigtig flot !

  SvarSlet
 13. Rart at høre du er på vej op igen. Det er så trist, når man er helt tappet for energi.
  Tak for kommentaren på min blog.
  Whau - Det er et meget flot Janesjal, du har lavet. Det er superskønt, når noget både er rart at lave og rigtig flot samtidig.
  Jeg bor meget tæt på Weller... Hmmm...
  Fortsat god bedring og rigtig god påske.
  På genblog <3 Knus

  SvarSlet
 14. Godt at høre at du er ved at være på benene igen, træls at være helt udkørt.
  Forsat god bedring og rigtig god påske :o)

  SvarSlet