lørdag den 6. august 2011

Vaade Vaeggerloese.

Saa er vi vel tilbage igen efter en pragtfuld ferie i det meget vaade danske. (  computeren har vaeret til reparation saa det danske tastatur forsvandt og meget (alt) skal geninstalleres suk)
Danmark er dejligt selvom det regner, men hvis nogle snakker om toerke nu, saa bliver mit hoved et stort ???????
Se engang, vi fik andedam i baghaven

og aebletraeet raadnede og faldt ved et lille skub

Genboens bil ( altsaa kun daekkene) sank ned i graesplaenen saa vi maatte grave ham fri, det var godt nok imponerende.

Alt var godt nok ikke kun regn.  Vi fik taget os en dejlig tur ned til Moens klint og drukket kaffe ved Liselund, og der havde jeg ikke vaeret siden lejrskolen i 5 klasse. Det er meget forandret ( heldighvis).


En tur til Nordsjaelland blev det ogsaa til ( og der havde vi et fantastisk vejr). Vi tog en lille tur til Helsingoer, og var ellers paa gaarden hos Hilda og hyggede os. Vi hjalp hende lidt paa museet, og det syntes Boenne var noget saa herligt.
De sidste to billeder er fra Troldestien. En gangsti rundt om Svanesoeen ved museet hvor man skal finde trolde.   Pragtfuld tumleplads for boern. Desvaerre er hele herligheden sat til salg, for det er svaert at holde naar man er ene. Saa......Hvis I vil op og kigge paa legetoej skal I nok skynde jer.
 

Feriestrik er det ogsaa blevet til, meeeen det bliver i naeste afsnit hehe.

Hygge hejse og rigtig god week-end til alle jer derude.

13 kommentarer:

 1. Nu kommer den skrappe retter: Det var ikke i femte at vi var på Liselund, det har været i 6. eller 7. (for jeg var med) og jeg er faktisk ikke sikker på det ikke først var i 8. med Inger Lassen? Da jeg startede i din klasse i efteråret (6. klasse) havde I fornylig været i Kikhavn med Susanne Ulrich, så det har nok først været med Inger Lassen...

  SvarSlet
 2. Ups, Det har du nok ret i, men var vi ikke paa Marielyst med Inger Lassen?????

  SvarSlet
 3. Her hvor jeg bor har det slet ikke regnet så meget - der har været rigtig mange dage med godt vejr.
  Det må nu være lidt dejligt at tale sit modermål "på gaden" bare et par gange om året.
  Glæder mig til at se hvad du har strikket.

  SvarSlet
 4. Ja, det har godt nok regnet meget her, rigtig dårlig sommer at komme hjem til.... Men så er det jo strikkevejr....

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem :-) Ja, det har vaeret en sommer med masser af flydende solskin, men nu er min ferie startet og jeg har fortjent toerke og sol :-) Det maa godt regne lidt om natten, men helst foerst efter midnat saa vi kan sidde paa terrassen om aftenen :-)
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 6. Nope - det var på Liselund vi var med Inger Lassen, nu husker jeg det. Anders især men også vi andre gik og sang Habba Habba Zut Zut heeeeele tiden!

  SvarSlet
 7. Herligt at høre fra dig igen, jeg troede, du var blevet helt væk og så har du bare været i DK :-) Væggerløse, Melløse, Stenløse osv. osv. det var noget jeg lagde mærke til på Sjælland - alle de "løser" ;-) Og jo - jeg lagde også mærke til vandmængderne - endnu en god grund til at tage tilbage til Nordjylland, hvor den mere magre og sandede jord hurtigt opsuger vandet ;-)
  Spøg tilside - det er dejligt, at I på trods af vejret ser ud til at have haft en rigtig dejlig ferie - glæder mig til næste afsnit :-)

  SvarSlet
 8. Dejlige feriebilleder.

  Tænk, lige nu regner det igen! Det er da mærkeligt, når man samtidig hører om store tørkeramte områder i verden. Hvor er det ulige fordelt.

  God søndag.

  SvarSlet
 9. Det ser ud til at I har haft en dejlig ferie trods alt det vand. Der er dejligt i og omkring Liselund. Da jeg gik i gymnasiet arbejdede jeg som køkken/stuepige på Liselund i sommerferien, og jeg har sovet i tårnværelset:-)

  SvarSlet
 10. Åh ja - alt det regn! Heldigvis har der været nogle solskinsdage nu, så man (næsten) kan klare lidt mere regn....
  Det er godt I har hygget jer trods alt!

  SvarSlet
 11. Hold da op en masse vand!
  Så meget har vi slet ikke fået her i Århus :-)
  Men det lyder dog som om i har haft en dejlig ferie alligevel!

  SvarSlet
 12. Din ferie lyder som alle andres, hvis den blev holdt i Danmark. Det har været en regnfyldt sommer. Men det er ikke mere end hvad en regnjakke og et par sandaler kan løse.

  Hvad har du strikket?

  SvarSlet
 13. Skønt at I trods det våde vejr, har haft en dejlig ferie.

  SvarSlet