søndag den 19. september 2010

Dejlig soendag/ Dimanche merveilleux

I dag var vi oppe og heppe paa Nikes skolekammarater. Der var agility-konkurrence i nabobyen, og det kunne man jo ikke saadan gaa glip af. Saa vi tog afsted med koeletasken og legede heppekor./
Aujourd'hui on a joué les supporteurs des "copains de classe" de Nike . Il y avait une compétition d'agility dans la ville à côté qu'il ne fallait pas rater, donc on est parti avec la glacière.

Da vi kom hjem var det badetid for den lille hund, og hvor er det bare dejligt at have en ren hund der dufter godt./

En rentrant c'était l'heure du bain et comme ça fait du bien d'avoir un chien propre qui sent bon.Lidt strik er det da blevet til siden sidst. Angelika havde vaeret saa soed at be om et billede af vesper med indhold saa jeg benyttede mig lige af ogsaa at tage et billede af mayflower som jeg strikkede sidste aar og som bare er et hit. Begge modeller strikket i Bergère de France Coton Fifty paa pinde 3.5/
J'ai tricoté un peu depuis..... Angelika m'avait gentillement demandé une photo du vesper avec contenu et donc j'ai profité pour pouvoir vous montrer un modèle de chez Mayflower que j'ai du mal à quitter  les soirées d'été. Les deux modèles tricotés avec du coton Bergère de France Coton Fifty aiguille n° 3.5

Jeg er ogsaa bleveet faerdig med min hvirvelstroem fra Anette Danielsens bog. Den ene sammensyning er jeg ikke helt tilfreds med men alt i alt tror jeg nok den skal blive et hit. Garnet er saa laekkert baade at roere ved og at strikke. Det er Duet fra Sandness mini indkoebt hos Betty Garn i Nykoebing./
J'ai aussi terminé Courant du livre de Anette Danielsen. L'une des coutures n'est pas vraiment à mon goût mais en tout je suis bien contente. La laine est super douce et agréable à tricoter. C'est la qualité Duet de Sandness mini achété chez Betty Garn pendant mon sejour au Danemark.


Billedet blev lige hurtigt taget inden vi stormede afsted til rideskolen fredag aften. Bønne er gaaet fra poney til stor hest saa det er jo lidt spaendende. Her ridder hun paa Basinga som ogsaa var en af mine favoritter dengang jeg red. (Det var inden  jeg roeg af i et spring og halebenet tog sig en tur AV)/
La photo a été prise vite fait vendredi soir avant le départ pour le centre d'équitation. Ma grande a change de catégorie et monte des chevaux maintenant. Sur la photo elle monte Basinga qui était un de mes favorits à l'époque où je montais aussi. ( avant la chute  aiiiii)


Og saa lige en stor tak til Inge og Edda for en rigtig hyggelig dansk toesefrokost, hvor vi fik aevlet, grinet og ordnet verdenssituationen./

Et puis un grand merci à Edda et Inge pour un déjeuner super sympa où on a papoté, rigolé et arrangé la situation mondiale hihi.

Og ogsaa et stort tak til Gitte som, uden at kende mig fysisk ( kan man sige det??) men kun gennem bloggen, var saa soed at tilbyde at sende mig den nye Anette Danielsen bog. Det er jeg meget roert og beaeret over Gitte. Tusinde tak.
Kan I alle have en dejlig pragtfuld uge, og saa siger jeg paa genblog./

Bonne semaine merveilleuse et géniale à vous toutes et à bientôt.

18 kommentarer:

 1. Må da sige du får noget fra hånden helt vidunderlige modeller du fremviser....det er da gået stærkt med at strikke hvirvelstrøm.

  Kan kun alt for godt forestille mig hvor ondt halbenet smertede efter sådan en tur .....uha uha.

  Godt at Gitte har tilbudt sin hjælp, hun er jo altid sød til at hjælpe.....kniber det en anden gang ved du jo også hvor jeg er at finde :-)))

  SvarSlet
 2. Det lyder som en begivenshedsrig weekend I har haft, men både ridning og agility. Og så meget du har fået strikket :o) Og jeg er helt enig med at i at Duet fra Sandnes er blød og dejligt. Lige nu strikker meg et babytæppe i Mini-duet...mums...
  Dejligt med gode blog-venner som kan hjælpe hinanden, specielt dejligt er det at få hjælp når man bor udenfor Danmarks grænser :o)
  Ha' en fin uge :o)

  SvarSlet
 3. Det er da rigtig meget strik, du har fået færdigt. Flot er det også!

  Der har vist været gang i den i weekenden. Tak for fine billeder.

  SvarSlet
 4. Der har været nok at se til denne weekend - og vejret ser dejligt ud ;o)
  Dine strikketrøjer er blevet flotte - dejligt at se de færdige projekter :o)

  xoxo

  SvarSlet
 5. Que de beaux tricots! Et le crochet? tu en es où?

  On pourrait aussi se faire une petite journée thé et papotage? Dommage qu'on soit éloignée!
  Bizzz
  Cécile

  SvarSlet
 6. Hvor er det en dejlig farve du har valgt til din hvirvelstrøm - jeg synes at den er så flot.
  Det lyder som en travl og dejlig weekend.

  SvarSlet
 7. Din hvirvelstrøm er blevet rigtig flot - dejlig himmelblå farve.

  SvarSlet
 8. Jeg likte veldig godt den kortermede trøyen. Søt med den lille lommen forran:)

  SvarSlet
 9. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend.

  Din "hvirvelstrøm" er rigtig flot, den klæder dig og farven er lige mig :)

  SvarSlet
 10. Flot, flot Hvirvelstrøm - den klæder dig rigtig godt!

  SvarSlet
 11. Hold da op du har været produktiv med pindene. Din hvirvelstrøm er skøn. Sammnesyningen kan jo ikke se her ;-)
  Sommermodellen med din lille lomme er bare sød!

  Ups - jeg skal lige være sikker på hvad jeg skal købe - børnebogen eller hendes nye voksenbog ;-)

  SvarSlet
 12. Tak for efterlevering af billeder :-) det er nogle smukke ting du har strikket !Jeg er ogsaa meget spaendt paa den nye strikkebog !

  SvarSlet
 13. Jeg skal da love for, der ryger noget af pindene hos dig, atter dejlige ting, du viser frem.
  Hvad siger den skønne hund til at dufte dejligt?

  SvarSlet
 14. Så flittig du er! Hvirvelstrøm er lige rykket nogle pladser op på min hitliste, takket være dig. Smuk farve, den klæder dig helt fantastisk!

  SvarSlet
 15. Dejlig Hvirvelstrøm i en skøn farve:-)
  På en eller anden finurlig måde, så er det ikke engang slemt at strikke alt det rib - mon ikke det er opskriftens skyld;-)

  SvarSlet
 16. Sikke en dejlig, men travl :), søndag.
  Hav en fortsat skøn uge!
  Kram Louise

  SvarSlet
 17. Søde Lin, først vil jeg lige sige, at jeg er helt rørt over, at du sådan har spurgt til mig :-) Jeg lever heldigvis i bedste velgående, selvom jeg måske "hænger en smule i neglene" ;-)

  Det er et par skønne sommerbluser du har strikket, meget klædelige begge to :-) Og din Hvirvelstrøm ser pragtfuld ud - vi kan ikke se nogen sammensyninger "herude" ;-) Farven er helt forrygende og den sidder jo helt perfekt :-)
  Ser ud til I havde en dejlig dag med hundetræning??:-) Er ikke helt sikker på, jeg ved hvad agility egentlig er ?? ;-)

  Det må være lidt angstprovokerende for mor, at se datteren så fint, men højt til hest, når nu du selv har haft et fald - det er godt gået, at du bakker op alligevel :-)Har altid selv gerne villet lære at ride, men det er altså en af de ting, jeg har til gode, måske når jeg bliver pensionist ;-)

  SvarSlet
 18. Hvilken omgang lækker strik !
  Fantastik som de klær dig alle tre modeller.
  Din datter ser skøn ud der højt til hest. Selv er jeg ikke den store rytter - men vi havde da en lille krikke vi kun muntre os på da vi var børn, oppe hos min farmor og farfar.

  SvarSlet