onsdag den 17. november 2010

Ambitioes/ Ambitieuse

Lige foer ferien fik jeg den idé at jeg skulle arbejde mig gennem lageret ( jaja, lad os nu se hvor laenge det holder hehe). Jeg fandt ud af at jeg har en del stof liggende som er rundt de 20 aar gammelt og saa er det jo lige foer det bliver retro ikk???/
Juste avant les vacances j'ai eu cette idée loufoque de me travailler à travers  mes rangs de tissus ( attendons voir combien de temps cette nouvelle phobie va durer hehe). J'ai découvert que j'avais du tissus qui datait de 20 ans au moins et là ça deviens retro, non???
Jeg fik koebt det nye Burda  og jeg skal love for at de er blevet moderne. De fleste modeller skal nu downloades  efter indtastning af div koder, og saa ender man op med et puslespil af 34 stk udprintet A4 sider der saa skal tapes sammen. Saa er det jeg bliver nostalgisk og savner det store ark hvor man river sig i haaret fordi at man absolut ikke kan finde aermet eller forstykket eller.....oveni de 16 moenstre der er paa samme papir. Naa, men jeg fik klippet og klistret og lavet mit 20 aars gamle buksesnedkerstof om til denne her.
J'ai acheté le nouveau Burda, et ils se sont modernisé à fond. Maintenant il faut rentrer un code et télécharger les models.  Le résultat est  un puzzle de 34 pages imprimés qu'il faut scotché. Je deviens nostalgique des grandes feuilles centrales où on s'arrachait les cheveux pour trouver la manche ou la poche ou..... sur ces feuilles où 26 models étaient mélangés. Bref, j'ai coupé et collé pour enfin pouvoir coudre.
En rest fra et kenzo-lagersalg ( en 10-12 aar gammelt ( det er ved at blive flovt det her hihi)) blev til samme model.
/ Un reste de tissus ( qui date aussi 10 à 12 ans,ça deviens honteux hihi) est devenu un sweat du même model.
Un reste de Sport Bergère de France en noir s'est transformé en model "Signe"./En rest sort Sport fra Bergère de France blev til en Signe-model/

Restgarnet fra min Rasmilla blev til noch einmal bogmonstre fundet hos Eva, et penalhus, to armbaand og en svampenoeglering fundet hosTusinfryd.
Le reste de mon Rasmilla est devenu des marque-page-monstre, une trousse, deux bracelets et une porte-clé-champignon. Je veux bien vous traduire les models si ça a un intérêt.


Eva's kraemmerhuse var jeg faldet pladask for. Lige pludselig havde jeg bare lavet en bunke i det samme stof (hrmmm), meeennn,Maria-Jeanne kom og sagde at hun havde meldt os til vores foerste julemarked og det er om 10 dage, saa........ nu skal der lige pludselig laves en hel masse. Det er spaendende og smaddersjovt og jeg glaeder mig. Og saa er det jo saa typisk at for tiden, hvor jeg gerne ville sidde ved min maskine, kommer der bare en masse uforudset dumpende. Meeennn jeg skal nok naa det.
(Her er et lille udvalg hihi).
Eva avait fait des déco de noël super craquant alors j'en ai fait pleins ( de la même couleurs hrmmmm)mais..... MJ(merci MJ)  nous a inscrit pour notre premier marché de noël ( c'est dans 10 jours). La pression monte et que des imprévus me tombe dessus, mais..... on va y arriver, j'en suis sûre.
Bon continuation à vous tous et à bientôt.

Fortsat god uge til jer alle og paa snarlig genblog.

17 kommentarer:

 1. Sikke da flittig du har været. Så fine kræmmerhuse det er blevet til. De er gode at lave til julemarked:)

  Ja, det er bare med at gemme stoffet længe nok,- så bliver det moderne igen. Og dine bluser er i hvert fald lige til at tage på.

  SvarSlet
 2. Hold da op! Du er da godt nok ved at få gjort rent bord!
  Jeg er vild med Buksesnedkerblusen. Den er da super-in. Flotte farver og den klær dig.
  Og Kenzobluse - yndig!
  Huen er rigtig lækker.

  SvarSlet
 3. For et par år siden havde jeg besøg af min søster - og vi ryddede op i viktualierummet hvor jeg havde stof og div. håndarbejdsblade - alt røg ud.. noget af stoffet var ml 10 og 15 år gammelt - og det ville aldrig komme i brug...
  Burdabladene fik hun dog ikke lov at få fingrene i... ogjeg kan sagtens genkende den totale forvirring over streger og farver, der løb faretruende tæt på hinanden...
  Men dine resultater ser rigtig flotte ud... og dine små hækleprojekter er søde...
  Ja, julen nærmer sig, så kræmmerhuse m.m. er jo stærkt aktuelle...

  SvarSlet
 4. Hold da op jeg blev helt forpustet ;o)
  Der er godt nok knald på og flot er det alt sammen blevet.

  SvarSlet
 5. Så kreativ du er! Jeg er fuldstændig vild med Kenzo-blusen - den er da fantastisk fin! Sådan noget stof kan man slet ikke få mere.

  SvarSlet
 6. Sikke da en god ide at få brugt at lageret!
  Så kan man jo ønske sig noget nyt til jul ;-)

  Super fine ting du har fået lavet.

  SvarSlet
 7. Den srote hue er rigtig sød! Jeg synes godt jeg kunne genkende stoffet i den første bluse som noget H2O, Signal, Buksesnedkeragtigt noget... Kræmmerhusene er flotte, men hvad er de til - der er jo hul i bunden???

  SvarSlet
 8. Hold da så lige op en energi du lægger for dagen ;))

  Flotte bluser du har syet, din buksenederdel`s bluse er rigtig fin og klæ`r dig rigtig godt, smart íde med at gemme stoffet så lang tid at det bliver moderne igen, det må jeg huske ;)

  Det lyder til at Burda er blevet lige lovlig moderne efter min smag hvis man både skal klippe og klistre for at få et mønster...!!!

  Kræmmerhusene skal da nok blive udsolgt til jeres julemarked, jeg er ret misundelig over dine bogmonstre jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at lave et....ved egentlig ikke hvorfor

  SvarSlet
 9. Jeg skal da ellers lige love for, der er fart på dig, hvor får du dog al den energi fra?

  SvarSlet
 10. Jeg er også imponeret over alle de flotte ting, du har fået lavet.
  Det er dejligt at kunne så mange forskellige slags krea.
  Kram Louise

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejlige ting du har fået lavet. Særligt er jeg vild med dine kræmmerhuse, de er skønne:)) Tusind tak for dine dejlige kommentarer på min blog:))

  SvarSlet
 12. Hold da op - du får godt nok produceret noget når du går igang. Flotte bluser - dem er jeg helt vild med. Hvis du ikke fortæller nogen om alderen på dine stoffer - så er du jo modebevidst istedet, og det lyder måske lidt sjovere ;-)

  SvarSlet
 13. Så fine gensere du har sydd av de gamle stoffene:) Jule-kremmerhusene dine her nederst er kjempeflotte. Lykke til med salg.

  SvarSlet
 14. que de choses réalisées,
  ah le puzzle de modèle j'ai pas encore fait, j'achète les revues avec les patrons à l'intérieur.

  J'aime beaucoup les cornets,
  bizzz
  Cécile

  SvarSlet
 15. Nøj, sikke flotte ting du kan få frem af gemmerne, det er jo dejligt at få brugt noget af lageret. Rigtig søde.

  SvarSlet
 16. Du er da noget af en flittig Lise. Flotte ting du har fået kreeret. De kræmmerhuse bliver da revet væk ;)

  SvarSlet
 17. Hold da op, der er vist gået helt sport i det - men det er så herlig en fornemmelse, når man får brugt noget af alt det, der nu engang er købt ind, hvad enten det var i går, eller for tyve år siden ;-) Jeg skal da lige love for, at du får noget fra hånden, når "dørene til lageret" slåes op :-) Superdejlige og anvendelige ting, du har lavet - dine kræmmerhuse skal nok få ben at gå på - ingen tvivl om det, de er supersøde :-)

  SvarSlet